15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Ethereum Merge lahko gradi na visoki volatilnosti, opozarja CEO BitMEX

- Advertisement -

Izvršni direktor BitMEX-a Alexander Höptner je priznal, da je treba pred združitev.

836 Skupaj ogledov

Skupni deleži

Ethereum Merge je eden najbolj pričakovanih dogodkov v okviru kripto funkcije v tem letu. Ta možnost, da kripto korporacije iščejo kakršne koli težave, ki bi se lahko zgodile, saj na novo nadgrajeno omrežje Ethereum vključuje obstoj.

V intervjuju za Cointelegraph je Alexander Höptner, izvršni direktor kripto zamenjave BitMEX, delil, kako se njihova trgovalna platforma pripravlja na združitev, govoril o možnostih institucionalne posvojitve po prehod na proof-of-stake (PoS) in dal svoje nasvete glede Bitcoin (BTC) in Ether (ETH).

Po Höptnerju je poleg preverjanja skupnih posod na pripravah slavnih podjetij pred velikimi dogodki izjemno pomemben del brez primere, da se pri miru posvetimo temu, kaj bi se lahko zgodilo in se zagotovo njihova podjetja delujejo. Opredelil je:

»Potrebovali boste, da postanete pošteni, na primer, zavestni in posredovati, kaj se zgodi. Možno je, da obstaja velika volatilnost. In tako ali ne več je to obvezno, če želite biti prepričani, da vaša podjetja delujejo. Sestavljamo ne zahtevamo več večjih motenj zunaj nestanovitnosti.«Na zahtevo o dokazu sposobnosti -of-work (PoW) forks, je izvršni direktor BitMEX-a komentiral, da bi fork verjetno veljal tako dolgo, kot ga podpira zaupanja vredna skupnost ali ga ne podpira več. Höptner je poudaril, da je dobro znana grožnja za vilice le redkokdaj več velika podpora rudarjev.

Ena druga tema, ki je v intervjuju izpostavila vse naprave, je tema institucionalnega posvojitve po združitvi. Ker glavni igralci krepijo svoja podjetja, osredotočena na institucionalne akterje, izvršni direktor BitMEX verjame, da je PoS Ethereum še posebej všeč organizacijam, ker obravnava okoljsko zgodbo, nad katero so ustanove večinoma navdušene. Priznal je, da:

»Popolnoma očitno mi je, da bi to verjetno dodatno spodbudilo institucionalno posvojitev in prav tako množično sprejetje trga tudi zaradi tega, da sodobna tehnologija v večini primerov ne upošteva skupne učinkovitosti, okoljskega trenda.« Izvršni direktor prav tako ugotavlja, da se ogromno finančnih igralcev že ukvarja s kriptovalutami, predvsem z BTC in ETH. Priznal je, da različne ustanove že predlagajo 1 do 2 % kripto v portfeljih, in Höptner meni, da bi se to verjetno dodatno povečalo.

Povezan: ETH Merge: soustanovitelj CoinGecko deli pristop za razcepljene žetone

V nasprotju s slavnim prepričanjem, da je trg na drugem mestu v kripto zimi, je izvršni direktor BitMEX-a delil prepričanje njihovih delavcev, da je tisto, čemur je industrija na drugi strani priča, le redkokdaj več podvržen trgu, pa čeprav rahlo mikroskopski popravek, ki je na splošno viden v slabe finance. Priznal je, da:

»Pred tem je bilo na trgu zelo pregreto. Včasih je bil denar prenizek in to je zdaj mikroskopski popravek, vendar smo zelo optimistični glede Bitcoina, zelo optimistični glede ETH, zlasti glede dokazila o vložku.« Skupaj Höptner verjame, da je združitev Ethereuma dokončen trend v industriji, in je ponovil, da so njihovi delavci navdušeni nad vrednostjo ETH . Generalni direktor je tudi poudaril, da ima Ethereum izjemno trdno skupnost in da bi ETH verjetno končno presegel BTC. “Posredujem, da bi morda lahko bilo pozitivno, saj primerek presega Bitcoin v relativnem povečanju,” je priznal.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -