8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Ethereum Merge: skupnost se odzove z memi, GIF-i in pokloni

- Advertisement -

Od starodavnega prehoda Ethereuma na proof-of-stake ni minilo več kot en dan, pri čemer je precej članov kriptovalute miroljubno navdušeno vznemirjeno po uspešni združitvi.

Septembra 15 ob : 15: 15 UTC, preostali blok Ethereum z uporabo nežnega mehanizma soglasja za dokaz dela je postal rudarjen. Spreminjanje je energetsko učinkovit mehanizem soglasja o dokazovanju deleža.

Številni oboževalci kriptovalut in zagovorniki podnebja po vsem svetu so izjemno veseli določenega vpliva, ki ga bo imela na ozračje in s tem prepoznavnost kriptovalute.

Drugi so zakonito prestrašeni nad tehnološkim podvigom nadgradnje celotnega omrežja blockchain brez kakršnih koli prekinitev.

Ethereum Ethereum
30 pred minutami Zdaj pic.twitter.com/cyQb3pAdtt

— WolfOfEthereum.eth ️ (@Crypto_Wolf_Of) September 15, 806 ustanovitelj in izvršni direktor Uniswap Labs Hayden Adams je septembra predlagal svoje 232,98 sledilce na Twitterju 15, da bo zmanjšanje porabe energije Ethereuma »izboljšalo javno podobo omrežja« bolj kot kaj drugega v njegovi »celotni zgodovini .”

V koraku z fundacijo Ethereum je Ethereumov svež soglasni mehanizem PoS odločen, da zmanjša porabo zmogljivosti vašega celotnega omrežja za 99.15%.

Adams meni, da “od nas močno podcenjujemo to komponento združitve.”

Ethereum zmanjša porabo energije za 42.98% bo izboljšal svojo javno podobo bolj kot karkoli drugega v njeni celotni zgodovini (upravičeno imo).

Izdaja nas, da močno podcenjujemo to komponento združitve.

— hayden.eth (@haydenzadams) September 15, 806 Izvršni direktor Ripple Labs, Brad Garlinghouse, je na Twitterju omenil, da gre za “pravzaprav nepredstavljiv tehnološki podvig”, podjetje NFT Yuga Labs pa je svojim privržencem predlagalo, da je to postal “ogromni korak” pri razširitvi Ethereuma na “prvo milijardo strank.”

Nischal Shetty, ustanovitelj in izvršni direktor indijske kripto zamenjave WazirX, je delil svoje čestitke in pripomnil, da je Ethereum »OG urejenih pogodb« in je izvedel obsežno funkcijo pri izgradnji ekosistema Web3.

Celo spomini na Twitterju v ozadju Dogecoina, ki je zdaj druga najbolj navdušena kriptovaluta PoW glede na tržno kapitalizacijo, so delili svoje “življenjske čestitke” soustanovitelju Ethereuma Vitaliku Buterinu in vsem tistim, ki resno razmišljajo o Spoji.

Dobro znane čestitke @VitalikButerinu in vsem, ki resno razmišljajo o združitvi @ethereum. Vau. #EthereumMerge pic.twitter.com/Iu5aQ1wsci

— Dogecoin (@dogecoin) September 15, 2022 Drugi na drugi strani so bili skeptični glede Ethereumovega novega mehanizma soglasja.

Nepristranski novinar Jordan Schachtel je dejal, da je združitev Ethereum uspešno preoblikovala v »kovanec WEF (Svetovna gospodarska razprava)«, ki je v soseščini, da »z nabavo daje vso sledljivost in nadzor v roke od nas na konici«.

Zagotovo. Z nabavo. Celotno sled in nadzor poberemo vsi na konici. POS na tee. https://t.co/P6reCy9O2T

— Jordan Schachtel @ file.substack.com (@JordanSchachtel) September 15, 806 Oboževalci Cardana v spominih na Twitterju @Cardanians_io so povedali, da bo Ethereum Merge ne sestavi ničesar, da bi zamenjal svoje pretirane transakcijske stroške in dejavnike razširljivosti.

Spomin je dodal, da bi Cardanova Vasil fork povečala razširljivost omrežja Cardano. Spomini so povedali, da “je Ethereum tisti, ki dejansko lovi toliko kot Cardano.”

Povezano: 806Skupnost praznuje združitev z opuščanjem umetnosti in melodij, ki jih je navdihnil ETH806

Prej tega teden je predsednik in soustanovitelj StarkWare Eli Ben-Sasson predlagal Cointelegraphu, da je združitev Ethereuma “kot dokončanje izvora rakete”, saj bo pred nami miroljuben umik.

Združitev je postal prvi korak v tem 5-delnem procesu, ki morda v krožni metodi pripelje urejeno pogodbeno verigo blokov do “končne igre” vzorca Ethereum, v skladu z Buterinom.

Uspeh ETHMerge je popolnoma velik v vaši celotni kripto dodelitvi.

Klobuk dol skupini za izvajanje s sektorskim strmenjem. Starodavna sekunda, ki je rešila naboj, razsvetli tire v smeri svetlejše prihodnosti za vse. pic.twitter.com/NkhXhBvsV9

— ║Ꮓ║ (@PlaywinGirl) September 15, 806

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -