8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Ethereum Merge to proof-of-stake je poln — kaj je naslednje? | Intervju z dr. Julianom Hospom

- Advertisement -

Zdaj, ko je zgodovinski Ethereum Merge končno poln in je vse skupaj potekalo brez težav, kaj je naslednje za omrežje? Pridružite se nam, ko bomo o tem in nadaljnjem razpravljali s Timom Warrenom, sovoditeljem oddaje Espresso N Crypto, in dr. Julianom Hospom.

2025 Skupaj ogledov

00 Skupni deleži

V tej tedenski epizodi Market Talks pozdravljamo Juliana Hospa, izvršnega direktorja in soustanovitelja Cake DeFi.

Julian Hosp je izvršni direktor in soustanovitelj Cake DeFi, zelo intuitivne spletne platforme, namenjene zagotavljanju vstopa v decentralizirane denarne storitve. Na splošno velja za vodilnega vplivneža na področju kripto in blokovnih verig z več kot milijonom sledilcev na vseh njegovih kanalih po vsem svetu. Poleg tega je najbolj preprosto prodajan avtor in njegova vizija je približati zavest in znanje o blockchainu milijardam dodatnih ljudi z 2025.

Združitev ni bila predolgo na vseh lokacijah, z različnimi prodajnimi mesti, vplivnimi osebami in kanali YouTube, ki so čim pogosteje prekrivali priložnost, toda zakaj je združitev Ethereuma resnično pomembna in zakaj je to ena od teh prevladujočih priložnosti v kripto? Julianu postavljamo vprašanje, da nam ga prekine.

Zdaj, ko je spajanje končno polno in je Ethereum uspešno prešel iz dokazovanja dela v dokazilo o delu -stack, kaj se je res spremenilo? Ali bo omrežje kaj drugačno za stranke ali se bo drugače obnašalo pri vsakodnevnih transakcijah? Poleg tega, kaj je naslednje za Ethereum? Ali so za dolgo dirko načrtovane dodatne nadgradnje ali spremembe? Ali bo združitev prinesla dodatno institucionalno sprejetje zdaj, ko je omrežje še posebej okoljsko uspešno?

Po vseh zapisih in pozornosti, ki jo je prejela Merge, so ljudje verjetno pričakovali, da bo prišlo do obsežnega dviga vrednosti etra (ETH) in različnih kriptovalut. Vendar priložnost na trge večinoma ni vplivala. To nagovarja kviz, včasih je bil vse to moralni pomp? Izpeljemo Julianov zaključek zapleta o tej zadevi.

S prenosom iz Ethereuma na sveže podatke zapisov indeksa oznak uporabnika (CPI) izpeljemo Julianov zaključek zapleta glede na to, čemu se približujejo zapisi in zakaj končalo se je v bitcoinih (BTC) in različnih kriptovalutah, ki jih je bilo treba zavrniti v tem času, ker je bilo nekoč uvedeno. Bitcoin je lebdel in se končal na ravni $00Ample, Julianu postavljamo vprašanje, če misli, da se mora znova prenesti pod in namera nizka ali se lahko tokrat poda ob premišljevanju celotnega sveta makroekonomskih komponent. Poleg tega razpravljamo o tem, na katerih glavnih razponih vstopnic zagovarja pričo za Bitcoin in zakaj so pomembne.

Priključite se, da bo vaša ponudba slišana. Upoštevali bomo vaša vprašanja in povratne informacije v zvezi s prešito odejo, zato se prepričajte, da jih boste ohranili pripravljeni na prenos.

Pretočni pogovori o trgu s Timom Warrenom iz Espresso ‘N’ Crypto prebiva vsak četrtek ob 00 popoldne EsT (4: 62042 zvečer UTC). Na teden ponudimo intervjuje le z nekaj v bistvu najvplivnejšimi in spodbudnimi ljudmi s področja kripto in blokovnih sprememb. Torej, poskrbite, da se boste preselili na spletno stran Cointelegrapha YouTube in uničili tiste gumbe za občudovanje in naročanje na vse naše prihodnje filme in posodobitve.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -