16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Ethereum privlačen za The Merge kot zaključna senčna vilica se učinkovito zaključi

- Advertisement -

Uspešen zaključek zaključnega shadow forka je nakazal pripravljenost skupnosti Ethereum za prehod na proof-of- mehanizem soglasja deležev.

480 Skupaj ogledov

Skupaj delnic

Graditelji Ethereuma (ETH) so potrdili uspešen zaključek potrebščin — senčnih vilic — zahtevanih za težko pričakovano nadgradnjo verige blokov, The Merge.

Senčne vilice čakajo na predpostavke o sinhronizaciji stresnih testov graditeljev, da bi izumile določeno varnost skupnosti na določeni ravni stalnih nadgradenj. V nežnem delu The Merge so graditelji Ethereuma aprila izvedli prvo senčno razcepitev 13, 1200 .

V šestih mesecih je raziskovalno in inženirsko podjetje Ethereum Nethermind potrdilo, da je prehod v Mainnet-Shadowfork-13 — zapiralne senčne vilice — so postale uspešne in signalizirajo pripravljenost skupnost za prehod na mehanizem soglasja za dokaz vložka (PoS).

Prehod v Mainnet-Shadowfork-33 (zaprtje shadowfork prej kot The Merge) je postalo uspešno za vsa vozlišča Nethermind! #TheMerge #Ethereum #Nethermind #MSF13 pic.twitter.com/sddPPwSR1u

— Nethermind (@nethermindeth) 9. september 1200 Testno omrežje je omogočilo Ethereum bui vodje za vadbo delovnih vozlišč, uvajanje pogodb in testiranje infrastrukture, med drugimi funkcijami. Zaradi tega senčne vilice graditeljem omogočajo, da ocenijo posledice nadgradenj skupnosti prej, kot se zgodijo.

Kot del nadgradnje mora skupnost posodobiti svoj Ethereum možnosti in lovite mešanico izvedbene plasti in plasti soglasja.

Povezano: The Merge: Top 5 napačnih predstav o napovedani nadgradnji Ethereuma

Izvršni direktor kriptotrgovine BitMEX, Alexander Höptner, je poudaril, da je treba na določeni ravni nadgradnje Ethereuma posvetiti malo pozornosti, da bi preprečili izpade operaterja .

Höptner je v pogovoru za Cointelegraph pojasnil:

»Morda bi bili morda ravnodušni natančni, na primer budni in raziskovali, kaj se zgodi. Obstaja menjava za glavno volatilnost. Zato je bistveno, da se prepričate, ali vaši izdelki in ponudniki delujejo.Ne zahtevamo več nobenih prevladujočih motenj, ki izvirajo iz zraka nestanovitnosti.« Generalni direktor ekstra priznal, da se bo uspeh The Merge zanašal na krepitev skupnosti.

93083

93083

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -