-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ethereum proti Avaxu v družabnih omrežjih besne bitke, saj se provizije L1...

Ethereum proti Avaxu v družabnih omrežjih besne bitke, saj se provizije L1 nenehno povečujejo

Ethereum vs. Avax Social Media Battles Rage as L1 Fees Keep Rising

Vojne za skaliranje Ethereuma divjajo na družbenih omrežjih zaradi težav, s katerimi se sooča ta veriga, s pristojbinami za prvi sloj (L1) na zelo visokih ravneh. Zhu Su, izvršni direktor Three Arrows Capital, pomembnega podjetja za kriptovalute, je sporočil, da je umaknil podporo projektu in kritiziral stanje, v katerem je veriga zdaj. Emin Gun Sirer, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Ava Labs, podjetja, ki stoji za Avalancheom, je izjavil, da se bo Avalanche lahko povečal ne glede na svojo rast.

Ethereum se sooča s vročino v družbenih medijih

Visoke provizije, ki jih morajo uporabniki plačati za transakcijo na Ethereumu L1, spodbujajo podpornike verige biti zelo glasen v družbenih medijih o težavah, ki jih povzročajo. Zhu Su, izvršni direktor Three Arrows Capital, je izrazil svoje nelagodje nad trenutnim stanjem verige Ethereum in tem, kako njeni zagovorniki niso uspeli povečati njenega delovanja. Na Twitterju je Su izjavil:

Da, zapustil sem Ethereum, čeprav sem ga v preteklosti podpiral. Da, Ethereum je zapustil svoje uporabnike, čeprav jih je v preteklosti podpiral. Kultura Ethereum močno trpi zaradi dileme ustanoviteljev. Vsi so že veliko prebogati, da bi se spomnili, kaj so prvotno nameravali narediti.

Su je kritiziral, da za novince, veriga je zaradi visokih stroškov neuporabna. Tweet je imel več kot 11K všečkov, od tega se jih je 4k zgodilo med prvo uro tvitanja. Ta prikaz neugodja je dopolnjevalo tudi mnenje drugih poznavalcev industrije, kot je Ryan Selkis, izvršni direktor Messarija, ki je izjavil:

Ni več pomembno, ali je Ethereum vrednostni papir, ker so edini ljudje, ki si ga lahko privoščijo, tako ali tako akreditirani.

Avalanche vstopi v boj

Avalanche se pogosto bori proti Ethereumu kot trenutno eden najbolj plodnih nadomestkov na trgu kriptovalut. Čeprav omrežje ponuja nižje provizije za transakcije, se to pogosto pripisuje nižji uporabi v primerjavi z Ethereumom. V zvezi s tem je Emin Gun Sirer, ustanovitelj in izvršni direktor Ava Labs, poudaril:

Še naprej poslušajte to: ‘ampak ampak nekaj dan bo Avalanche počasen kot Ethereum.’ Ne. Avalanche nam je prinesel največje preboje v soglasju in premoščanju. Manjše inženirske težave bomo obravnavali, ne da bi trenili z očmi.

Zagovorniki prvotne verige pametnih pogodb so se osredotočili na povečanje veriga z rešitvami L2, ki temeljijo na združevanju, kot sta Arbitrum in Optimism, ki je nekatere uporabnike pripeljala do drugih verig, kot sta Avalanche in Solana, saj se visoke pristojbine verjetno ne bodo kmalu spremenile.

Kaj menite o vojnah med Ethereumom in Avaxom? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Central Bank of Peru Will Develop a Digital Currency

Central Bank of Peru Will Develop a Digital Currency

Central Bank of Peru Will Develop a Digital Currency

Central Bank of Peru Will Develop a Digital Currency

Central Bank of Peru Will Develop a Digital Currency

Central Bank of Peru Will Develop a Digital Currency

Zasluge za slikeFiniko Founder Doronin Offers to Testify Against 44 Accomplices at Crypto Pyramid: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments