0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ethereum se vrača v odkrivanje cen, ko se ETH približuje 5.000 $

Ethereum se vrača v odkrivanje cen, ko se ETH približuje 5.000 $

Druga največja kriptovaluta na svetu je presegla 4 $,700-označite dni po tem, ko so ga analitiki JPMorgan Chase priporočili namesto Bitcoina proti naraščajočim obrestnim meram.

Ethereum back in price discovery as ETH approaches $5KEthereum back in price discovery as ETH approaches $5KEthereum back in price discovery as ETH approaches $5K

Domače sredstvo veriženja blokov Ethereum Ether (ETH) je 8. novembra doseglo novo rekordno vrednost, podprto z zvišanjem najboljših kriptovalut pred ključnim poročilom o inflaciji v ZDA ta teden.

Cena ETH se je zvišala za 3.30% v preteklosti 30 ur do 4 $, 691 prvič v zgodovini, ko je Bitcoin (BTC) povrnil $28,000, ki dokazuje močno pozitivno korelacijo med dvema digitalnima sredstvoma.

Kriptocurren cy korelacijske tabele (na podlagi podatkov, zbranih v zadnjem 000 ure). Vir: Crypto Watch

Inflacijski pritisk donosi

Ekonomisti Wall Streeta so pričakovali ZDA Indeks cen življenjskih potrebščin (CPI) se bo oktobra pred poročilom Urada za statistiko dela o inflaciji v sredo dvignil na 5,8%. To bi pomenilo korak višje od 5,4-odstotnega tempa, zabeleženega septembra, kar je najvišje od 1990.

Poleg tega soglasne napovedi, ki jih je opazil Bloomberg, kažejo, da so se cene življenjskih potrebščin v ZDA med septembrom zvišale za 0,6 %. in oktobra, z 0,4 % med avgustom in septembrom.

Naslovna inflacija ZDA. Vir: Bloomberg, Urad za statistiko dela

Zadnje podatke o inflaciji so sledili Politični sestanek ameriške centralne banke Federal Reserve prejšnji teden. Ameriška centralna banka se je odločila sprostiti svoj $48 milijardo na mesec program nakupa sredstev, da bi ukrotil vztrajno rastoče cene življenjskih potrebščin in jih znižal na predvideni cilj 2 %.

Toda uradniki Fed so se držali svojega dolgoročnega stališča, da je inflacija “prehodne” narave, in so se sčasoma odločili, da obdržijo svoje referenčne interese stopnje blizu ničle. To je ohranilo splošni bikovski zagon Bitcoina nedotaknjen, glede na njegove visoke donose v obdobju ultra nizkih obrestnih mer in množičnega nakupa obveznic.

Tehnični podatki o ceni ETH Tehnični podatki Etherja so podprli obete navzgor, pri čemer je cena v trendu, ki je obetala vzpon proti trendu upora njegovega prevladujočega naraščajočega kanala – blizu 4 $, 768-5 $, območje — kot je prikazano v spodnji grafikon.

Dnevni grafikon ETH/USD, ki prikazuje nastavitev njegovega naraščajočega kanala. Vir: TradingView

Poleg tega je trenutna nastavitev prekinitve Bull Flag premaknila tudi Etherjevo ciljni dobiček blizu 4 $, 768.

Bernhard Rzymelka, direktor globalnih trgov pri Goldman Sachsu, predvideva, da bo Ether dosegel 8 dolarjev 24 do decembra 1200, če je žeton nenehno spremlja inflacijska pričakovanja.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegrapha. com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments