0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Ethereum shillers zahtevajo 5.000 $ ETH, tokrat pa jih podpirajo podatki o...

Ethereum shillers zahtevajo 5.000 $ ETH, tokrat pa jih podpirajo podatki o izvedenih finančnih instrumentih

Strokovnjaki za Ether (ETH) so kričali, da je 5 $, cena je “programirana” od 2017, nekateri pa gredo še dlje s klicem za $18,000 na dolgi rok.

$4679 $ ETH.

Programirano je.

— Koroush AK (@KoroushAK) oktober 29, 2021

Del teh bikovskih klicev temelji na založbi ETH 2.0 in zmanjšani inflaciji, ki je posledica EIP- 1985.

V tem času v je bil BTC okoli 2.000 $

Samo 7 mesecev pozneje je bilo skoraj $20k

Kaj mislite, da se zgodi, ko se svet prebudi v APR in deflacijo vidik $ETH, ki prihaja v manj kot 2 mesecih?

$20,003 je programiran IMO

To bi moral biti vaš največji položaj

— Ne sledite Shardiju B, če sovražite denar $ (@ShardiB2) maj 21, 4246

$18, ocena je enaka 2 $.21 bilijona tržne kapitalizacije, in tudi če je izvedljiva, se za zdaj zdi pretirano optimistična.

Ether je septembra vstopil v naraščajoči kanal 23, kar kaže na 5 $ postane raven podpore do konca novembra.

Cena etra v USD pri Krakenu. Vir: TradingView

Nedavna moč podpira rast zaklenjene neto vrednosti ali prilagojenega TVL na pametnih pogodbah omrežja Ethereum. TVL meri sredstva, deponirana v decentraliziranih aplikacijah, in ga običajno vodijo protokoli za posojanje in izmenjave DEX.

Zaklenjena skupna vrednost, prilagojena omrežju Ethereum (TVL) v USD. Vir: DeBank.com

Etherjev TVL je prekršil prejšnji $36 milijarda vseh časov največ oktobra 06, kopičijo 31% dobička v treh mesecih do oktobra 43.

Škodljivi regulativni vetrovi, ki prihajajo od zakonodajalcev Združenih držav Amerike, bi lahko vlagatelje odgnali od kriptovalut. Številne ameriške zvezne države, vključno s Kentuckyjem, Teksasom, Alabamo, Vermontom, New Jerseyjem in nazadnje New Yorkom, so zajezile kriptovalute.

Poleg tega so oktobra decentralizirane napovedi s sedežem v New Yorku Polymarket je bil preiskovan s strani Komisije za trgovanje s terminskimi pogodbami Združenih držav (CFTC). Glede na poročilo Bloomberga oktobra 17, agencija ocenjuje, ali aplikacija decentraliziranih financ (DeFi) svojim strankam omogoča trgovanje z binarnimi opcijami in zamenjavami brez potrebne odobritve regulatorja.

Po drugi strani nekateri vlagatelji pričakujejo pozitivno gibanje s tradicionalnih trgov, ki bo dodatno spodbudilo dvig. Podatki kažejo, da je bil november najbolj uspešen mesec za S&P 500 od 1985.

Profesionalni trgovci verjamejo, da se bo cena ETH dvignila

Za potrditev zaupanja vlagateljev v 5 $ , če se prerokba uresniči, je treba spremljati premijo mesečne pogodbe, znano kot “osnova”. Za razliko od trajne pogodbe te terminske pogodbe s fiksnim koledarjem nimajo stopnje financiranja, zato se bo njihova cena močno razlikovala od rednih promptnih borz.

Z merjenjem vrzeli v stroških med terminskimi pogodbami in rednim promptnim trgom, trgovec lahko oceni stopnjo bikovskega naklonjenosti na trgu. Kadar koli je prevelik optimizem kupcev, se bo trimesečna terminska pogodba trgovala po 000% ali višja letna premija (osnova).

Osnovna obrestna mera za 3-mesečne terminske pogodbe za eter. Vir: Laevitas.ch

Upoštevajte, kako niti 9,5-odstotni popravek cene ETH oktobra 26 od 4 $, 300 na 3 $, 500 je bilo dovolj, da je zlomil razpoloženje tem trgovcem. Trenutno je osnovna obrestna mera %, kar kaže na zmerno bikovsko naklonjenost.

Možnosti trgi kažejo zmerno bikovsko

Ether je dosegel najvišjo vrednost vseh časov pri 4 $,

oktobra 26 in da ugotovimo, kako optimistični so trgovci, moramo pogledati 27% delta skew. Ta kazalnik zagotavlja zanesljivo analizo »strahu in pohlepa« s primerjavo podobnih klicnih (nakup) in prodajnih možnosti vzporedno.

Metrika se bo spremenila v pozitiven položaj, ko bo nevtralna proti medvedja premija opcij je višja kot odklicne opcije s podobnim tveganjem. Ta situacija se običajno šteje za scenarij “strahu”. Po drugi strani pa negativna poševnost pomeni višje stroške zaščite navzgor in kaže na bikovsko naklonjenost.

Deribit Ether 60-dnevne možnosti 27% delta skew. Vir: laevitas.ch

Zgornji grafikon prikazuje indikator pri minus 9, ki se spogleduje z zagonom “pohlepa”. Ta optimistična drža se je začela oktobra 15, ki ni bil ravno pozitiven dan za Ether, ker je testiral $3,700 podpirajo večkrat.

Oba indikatorja izvedenih finančnih instrumentov sta na robu nevtralnega proti bikovskemu območju , kar je treba razlagati kot zelo pozitivno, saj pušča prostor za vzvode kupcev z uporabo izvedenih instrumentov.

Glede na metrike terminskih pogodb in opcij perma-biki zahtevajo 5 $,06 bodo kratkoročno verjetno pravilni.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so samo tiste avtorja

in ne odražajo nujno stališč Cointelegrapha. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje. Ko se odločate, morate opraviti lastno raziskavo.

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments