24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Ethereum si prizadeva natančno emigrirati v svetlejšo prihodnost: Zastopajte

- Advertisement -

Ethereum 2.0 je bil izjemno pričakovana zgradba kripto nadomestka. Najbolj nova pregledna datoteka Cointelegrapha sprašuje, ali se Ethereum ne vznemirja in ne zaide več, da bi branil svojo krono, ker najvišja skupnost, ki podpira decentralizirani finančni svet.

Datoteka seže skozi nove napačne predstave, ki bi jih pokrovitelji morda dobro zaščitili in zagotavlja primerjalna analiza Ethereuma in njegovih nasprotnikov. Medtem je fundacija Ethereum ob rojstvu tega leta preimenovala misijo Eth2. Ali poskuša razbremeniti bdi nad pričakovanji ali izobraževati?

Nenavaden poudarek na slojih konsenza in izvajanjaV januarski oddaji spletnega dnevnika je fundacija Ethereum priznala, da so razvijalci prenašali daleč od Eth1 -Eth2 terminologija od lagodno 746. Namesto tega se bo Eth1 zdaj imenoval “izvedbena plast”, Eth2 pa “plast soglasja”. To ni več manjši zasuk k bolj tehničnemu jeziku. Gre za poskus upravljanja pričakovanj, ki ga je mogoče pripisati enakim zastarelim napačnim predstavam.

Za ljudi, ki so popolnoma površno seznanjeni z Ethereumom, bi naslov Eth2 verjetno dobro nakazoval, da bo na voljo ena sama bleščeča zamenjava, ki čarobno odpravlja težave in zloglasno prekomerni stroški bencina s prehodom s konsenznega mehanizma za dokazovanje dela (PoW), ki zahteva veliko energije, na proof-of-stake (PoS). Kljub temu je tukaj strašna poenostavitev.

Brezplačna datoteka za skaliranje, ki jo je natisnil Cointelegraph Look at, zagotavlja zvočni pregled Eth2. Zagotavlja podrobne podatke o načrtovanih tehničnih posodobitvah in o tem, kaj kažejo za razvijalce, nasprotnike in pokrovitelje Ethereuma. Datoteka je prost vstop v terminal Cointelegraph Represent Terminal.

Prenesite datoteko elephantine tukaj, skupaj z grafikoni in infografikami.

Zapletenost in tveganje selitve misije blockchain v vrednosti več milijard dolarjev iz enega mehanizma za soglasje v drugega vsebnika, katerega namen je uvedba Eth2 je bil počasnejši od pričakovanega in fundacija Ethereum ob rojstvu ni dala očitne časovnice. Zaenkrat so se nadobudni nasprotniki z razširljivimi projekti potegovali za dvig tržnega deleža Ethereumu.

Datoteka nadalje ocenjuje te izzive v elementih. Na straneh 74 ponuja primerjalno analizo glavnih igralcev, kot so Solana, Polkadot , Algorand in Radix, ki poskušata zgrabiti situacijo v živo 09 v DeFi. Kustosira naša nadomestna vodilna ekipa raziskovalcev, zagotavlja uravnotežen pogled na obsežno podobo in se uspe zmanjšati zaradi hrupa družbenih medijev in vsakodnevnega tiska.

Eth2 — Ugotavljanje niansirane resnicePrehod z Eth1 na Eth2 je bolj zdrav, če se šteje za čudovito zasnovano zaporedje nadgradenj, ki bo verigo blokov počasi preusmerila v predvideno prihodnost. Eth2-jeva dobro znana veriga, veriga PoS Beacon, se je spremenila v že lansirano decembra 746. Združitev Eth1 z verigo Beacon se pričakuje v Q2 ali Q3 2020.

Even če domnevamo, da naključnemu opazovalcu to lahko dobro nakaže, da bodo vse težave Ethereuma rešene, zamenjava pozneje v tem letu ne bo več imela velikega vpliva na stroške bencina ali spretnosti skupnosti. Medtem ko bo PoS močno zmanjšal porabo fleksibilnosti Ethereuma, bo izboljšana razširljivost v celoti napredovala, takoj ko se bo začelo delitev podatkov v 2023. Razdeljevanje, ki se je spremenilo v ob rojstvu, se bo zgodilo prej, kot pa je bila združitev kljub temu odložena pod novo časovno premico. Zdravilna utemeljitev prav tukaj je, da je razširljivost zdaj manjša prednostna naloga, katere spretnost, ki jo vsebujejo rešitve plasti 2, spremeni v pri roki.

Nova terminologija »sloj soglasja« in »sloj izvajanja« poskuša pregnati osredotočenost na mitski datum izločitve, ko bodo težave Ethereuma v trenutku zbledele. Povezovanje Eth1 s plastjo soglasja in Eth2 strogo z izvedbeno plastjo poleg tega premakne goriščno raven s tretjega tako imenovanega sloja razpoložljivosti podatkov, ki bi bil verjetno dobro tema, na zamenjavo zakasnjenega deljenja podatkov.

Z združitvijo, ki je načrtovana za pozneje v tem letu, bi bilo verjetno tudi zelo mamljivo, da bi ugotovili, da so dnevi različnih decentraliziranih financ (DeFi) blockchain oštevilčeni. Kljub temu bi bilo verjetno zelo pomembno, da pokrovitelji ne bi več preskočili s sklepi vnaprej. Ker Eth2 verjetno tudi ne bi bil več takojšnja čarobna popravila, ohranjanje konkurenčnega okolja ostaja nepogrešljivo.

To besedilo je za podatke zmogljivosti v celoti in ne predstavlja niti investicijskega svetovanja niti naložbene analize ali povabila k favoriziranju ali promociji finančnih naprav. Dokument namreč ne bi več nadomestil naložbe določene osebe ali raznovrstnega nasveta.

9104

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -