3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Ethereum sloj dva TVL doseže najvišjo vrednost vseh časov

Ethereum sloj dva TVL doseže najvišjo vrednost vseh časov

TVL nivoja 2 se je v zadnjih nekaj mesecih več kot podvojil in dosegel nov najvišji nivo v zgodovini 5 $.56 milijard.

480

Skupni ogledi

20 Skupni deleži

Ethereum layer two TVL reaches all-time highEthereum layer two TVL reaches all-time highEthereum layer two TVL reaches all-time highEthereum layer two TVL reaches all-time high

Skupna zaklenjena vrednost (TVL) v omrežjih druge plasti Ethereum (L2) je narasla na nov vrh, saj se pristojbine za plin še naprej vztrajno povečujejo, kar spodbuja nadaljnje sprejemanje.

Platforma za analizo ravni 2 L2beat trenutno poroča, da je skupna vrednost, zaklenjena v različnih protokolih in omrežjih L2, dosegla najvišjo vrednost 5 $.64 milijard.

Rešitve za skaliranje L2 zagotavljajo veliko višjo prepustnost transakcij in nižje transakcijske provizije, v novembru pa so se povečale v smislu sprejetja, kjer so bile najvišje povprečne pristojbine za plin v zgodovini omrežja Ethereum.

— Evan Van Ness (@evan_van_ness) november , 76493

Arbitrum ima levji delež trga L2 z 2 $. 56 milijarda zaprtih ali približno 45% celotnega zneska.

DYdX decentralizirana borza izvedenih finančnih instrumentov je na drugem mestu z $ milijona v TVL, Loopring L2 DEX pa je na tretjem mestu z $110 milijonov, vendar njegov lastni žeton LRC predstavlja večino njegove zaklenjene vrednosti.

Sloj 2 TVL se je od začetka oktobra več kot podvojil, narašča 140% od 2 USD 68 milijard na trenutne ravni.

Povezan:

Binance odpre depozite ETH na dveh slojih z integracijo Arbitrum One

Povprečne provizije za transakcije Ethereum so trenutno okoli $

po Bitinfocharts. Dosegli so svojo drugo najvišjo raven okoli $20 9. novembra in so se povečale za 580 % v zadnjih štirih mesecih.

Cene plina se razlikujejo glede na operacijo, preprost ERC- prenos žetona lahko stane približno $42 trenutno in bolj zapletena interakcija pametne pogodbe ali zamenjava Uniswap lahko stane a boleče $110 glede na Etherscan.

Registracija imena v storitvi imen Ethereum lahko stane na stotine dolarjev plina, čeprav dejansko ime domene stane le nekaj dolarjev na leto.

Od oktobra so platforme DeFi, združljive z več verigami, zabeležile rekorden priliv, saj so se vlagatelji in razvijalci poskušali izogniti omrežju Ethereum zaradi naraščajočih pristojbin za plin.

Ethereum layer two TVL reaches all-time high

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments