17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Ethereum tvega, da bo “dvojno propadl”, ne glede na to, da se bo sled ETH v dveh tednih vrnil za 30%

- Advertisement -

Najbolj priročen Ethereumov domači žeton Ether (ETH) je potreboval dva meseca, da si je opomogel od brutalne razprodaje ob lansiranju 820.

Sled ETH izbruhne, vendar tveganja ostajajoSled ETH je dosegla vnaprej 3 $,350 marca 25 po združevanju več kot 30% v pravilnih dveh tednih in za več kot 50 %, merjeno od leta do – najnižji datum okoli 2 $, 110, ustanovljen januar 18.

Pri tem bi par ETH/USD morda imel tudi “razpadlo” tisto, kar je prej veljalo za medvedjo nadaljnjo nastavitev, imenovano “simetrični trikotnik.”

ETH/ USD vsak dnevni grafikon sledenja, ki vsebuje preobrat »simetričnega trikotnika«. Navedite: TradingView” Porušeni vzorci (ko je preboj v eni smeri, ki je najbolj priročen za zaznavanje obrata in preboja v nasprotnih sredstvih) najpogosteje pride do močnih udarcev,« piše Tom Bulkowski, raztrgan tržni analitik. To vzbuja upanje, da se bo Eter lahko združil z vnaprejšnjim dogovorom vzorca trikotnika 4 $, v bližajočih se dneh.

Tveganja ponarejanja ETH Poleg tega tržni analitik ugotavlja, da bi simetrični trikotniki morda zadostovali za “podvojitev”, pri čemer je končni preboj Izkaže se, da je smer enaka, ker je nova.

Dvojni glasovni načrt Eterjev trend navzgor se bo morda kmalu uveljavil, kar je glavni razlog za preobrat proti vrhu simetričnega trikotnika. Obeti za odmik so videti, ko ETH ponovno preizkuša svojo razliko povečanja-postati-odpornosti, ki je služila kot razlaga prodaje za trgovce v obdobju januar-februar, kot je potrjeno na grafikonu pod.

ETH /USD vsak dnevni grafikon sledenja, ki vsebuje dvojni glas. Navedite: TradingView Rok k temu, še ena razprodaja vnaprej, razlika bi morda lahko sprožila tveganje dvojnega padca, zaradi česar bi se Etherjeva sled spustila proti predujmu simetričnega trikotnika za pomik nazaj 1 $,800, domov, potem ko je izmeril najširšo razdaljo med večjo in zmanjšano trendno črto trikotnika in jo dodal ravni preboja.

Zanimivo, stopnja $1,0745 je bila včasih ključna pri omejevanju poskusov vračila Ethereuma prek razprodaje, ki je bila priča v Might well-ju julija 2021.

Nasprotno pa bi lahko bila nastavitev dvojnega dohodka razveljavljena, če se povezana cena odločilno dvigne nad razliko upora. PostXBT, pravičen tržni analitik, dodatno dragoceno, da se preobračanje giblje okoli 3 $ 36 spodbujanje izboljšanja bi morda povečalo možnosti ETH, da dosežejo 4 $,.

$ETH 1W

Spodobna črpalka, vendar ETH pomirjujoč pri tedenskem uporu. Kozica je previdna in bi občudovala, da bi kozico bolj zaznala tukaj.

Flip ~$3,72, nato pa se lahko spet osredotočimo na možnosti 4k $. pic.twitter.com/zNWqVMRtsg

— Post (@PostyXBT) marec 28, 4184 Ethereumovi katalizatorji navzgor Zagon Ether’s 19% odbojni rally je sovpadal z združitvijo verige Ethereum Beacon Chain s testnim omrežjem Kiln, kar je nakazalo, da bo njegov blockchain do poletja popolnoma preklopil na omrežje z dokazi vložkov 2022.

Špekulanti so čakali na prehod Ethereuma na ETH 2.0 izredno zelo dolgo čas, zaradi poostritve jamstev za izvedbo stroškovno učinkovitejših in učinkovitejših transakcij.

Teoretično se bo to zgodilo tako, da bodo sodelavcem omrežja dali spodbude za sodelovanje, pri čemer bi morali zakleniti ali “zastaviti” 36 ETH za 000 mesecev, ki jih je treba spremeniti validatorji. V zameno bi pridobili letni donos v okviru istega znaka.

Skupna izbira ETH depozitov na ETH 2.0. Navedite: Glassnode Rok Glede na to mnogi analitiki napovedujejo, da se bo sled Ether dvignila, ko se bo ponudba zmanjšala, še posebej, če pričakujejo, da ostanejo enaki ali še naprej pritiskajo navzgor.

Na levi zaznate obljubljena redčenje Premine. Na pravilnem, kar je bilo včasih izpolnjeno. Dobava etra se bo po PoS zmanjšala. Zelo previdno zapojte, kaj ta neizpolnjena obljuba in prikriti kiti predprodaje Ethereuma pomenijo za prihodnost Ethers, njegov Proof of Stake & Web3.. pic.twitter.com/kaMgrs hq

— stefan huber.justice (@ Leerzeit) marec 28, 2022 Povezano: zadetki sledenja ETH $3K kot pomemben kripto sklad dodaja več kot $32M Ethereum v Lido’s staking pool

Sočasno mirni obrazi etra zmanjšajo tveganja, kar pomeni, da je njegova trdna korelacija z ameriškim borzom in bitcoinom (BTC). Kot smo že poročali, se ta teden pozorno spremlja korelacija BTC z delnicami, saj BTC/USD izziva ključna področja odpora.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in ne pomenijo več stališč Cointelegraph.com. Vsako stikalo za naložbe in trgovanje vključuje verjetnost, pri ustvarjanju imena bi se morali ravnati po vašem mnenju.

6675066750

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -