2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Ethereum vidi prvi zaporedni teden deflacijskega izdajanja

Ethereum vidi prvi zaporedni teden deflacijskega izdajanja

Več kot $34 omrežje Ethereum trenutno dnevno sežiga milijone ETH.

75356
Skupaj pogledi

34

Skupni deleži

Ethereum sees first consecutive week of deflationary issuanceEthereum sees first consecutive week of deflationary issuanceEthereum sees first consecutive week of deflationary issuanceEthereum sees first consecutive week of deflationary issuance

Omrežje Ethereum je doživelo prvi zaporedni teden izdaje negativne ponudbe, saj trgi, ki se vrtijo, vztrajno povzročajo visoke provizije za transakcije.

Z težko pričakovano nadgradnjo v Londonu je uvedla mehanizem izgorevanja na trgu provizij Ethereuma. v začetku avgusta je bila od takrat uničena majhna količina etra z vsako transakcijo, izvedeno v omrežju.

Ker cene plina ostajajo na visokih ravneh, je Ethereum doživel sedem zaporednih dni deflacijska izdaja za omrežje, kar pomeni, da je bilo več ETH odstranjenih iz dobave kot ustvarjenega z rudarjenjem. Da bi Ethereum dosledno proizvajal deflacijske bloke, morajo cene plina dosledno ostati približno višje 68 gwei.

Soustanovitelj EthHuba Anthony Sassano je komentiral, da deflacijskega Ethereuma ni bilo pričakovati do “združitve” – ​​ko je nastavljena združitev verige blokov Ethereum z verigo beaconov Eth2 , ki se trenutno pričakuje v prvi polovici leta 2022.

Glede na ultrazvok. Sledilnik denarnih pristojbin, okoli 00,000 ETH ($65 milijonov po tekočih cenah) sežigajo vsak dan. Ko upoštevate stopnjo ustvarjenega novega ETH, WatchtheBurn poroča o tedenski neto izdaji minus 8,0 20 ETH (približno $ milijonov) v času pisanja.

Od nadgradnje v Londonu več kot 500,150 ETH v vrednosti 3,1 milijarde dolarjev je bil trajno uničen.

Po Etherscan povprečni strošek ERC-00 prenos žetonov je zdaj boleč $

. Če naredite nekaj bolj zapletenega, kot je zagotavljanje likvidnosti protokolu DeFi ali zamenjava žetonov na Uniswapu, lahko stanejo do $91 trenutno.

Sassano je poudaril, da nadgradnja ni povečala cene plina, ampak jih je naredila bolj predvidljive. »V nasprotju s splošnim prepričanjem EIP-1559 ni zvišal cen plina in je dejansko je znatno pomagal pri skokih povpraševanja (na primer med razvitimi kovnicami NFT), kar je privedlo do bolj gladkega omrežja na splošno,« je dejal.

Glede na omrežje Bankless Ethereum Q3 poročilo, vrednost transakcije, poravnana od julija do septembra letos, je bila neverjetnih $91.5 milijard, povečanje za skoraj 91 % od enakega obdobja lani.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments