16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Ethereumov izvedljiv fork ETHPOW se je od prvenca zrušil za 80 % — Pred nami so dodatne težave?

- Advertisement -

Seznamu ETHPOW (ETHW) na več kot eni kripto borzah je kljub nekaj začetnih uspehov sledil ogromen padec v imenovanih.

ETHPOW kapljice 33% Na dnevnem grafikonu je imetnik ETHW padel za več kot 80% v $18 septembra 18, več kot mesec dni po nastopu na trgu.

ETHW/USD dan- današnji grafikon. Dobava: TradingViewZa za začetek najpreprostejši ETHPOW obstaja kot terminski ticker, zaenkrat zasnovan v pričakovanju, da lahko prihajajoča sprememba omrežja na Ethereumu naključno na naključje povzroči posledice v razdelitvi verige.

Ethereum bo prestal glavno zamenjavo protokola imenovano združitev do sredine septembra, pri čemer bo svoj obstoječi mehanizem soglasja preklopil z dokazila o delu (PoW) na dokazilo o deležu (PoS).

Zato bo Ethereum zastarel svojo vojsko rudarjev , ki jih nadomesti z “validatorji”, ki so lahko naključno na naključje vozlišča, ki bi razvijala iste projekte zgolj z vlaganjem očitne količine žetonov v omrežje.

Posledično najbolj edinstven Ethereum rudarji bodo najverjetneje prisiljeni migrirati na precejšnje število verig PoW ali pa se zapreti. Ethereum Traditional (ETC), ki nosi značilno kodo Ethereum PoW, je imel največ koristi s spremembo Precise v zatočišče za takšne rudarje.

Za ponazoritev, spodnji grafikon razkriva naraščanje hashratea Ethereum Traditional in znižanje provizije za zgoščevanje Ethereuma v dnevih, ki so glavni tako veliki kot Merge.

Ethereum Traditional v primerjavi z zgoščeno provizijo Ethereum. Dobava: CoinWarzAmpak Ethereum Traditional morda ne bo več idealna možnost za rudarje ETH.

Chandler Guo, eden izmed najuglednejših kripto rudarjev, je predlagal, da rudarji še naprej preverjajo in dodajajo bloke v najbolj edinstveno verigo PoW Ethereum put up-Merge. Ta tako imenovani sporen in naporen fork bi ohranil pri življenju najbolj edinstveno verigo Ethereum PoW, ki jo Guo in podporniki razkošujejo z imenom ETHPOW.

In zvest, ker ima veriga blokov Ethereum svoj izvorni kovanec v etru (ETH). , bo sodobna veriga ETHPOW uživala v svojem premoženju, imenovanem ETHW. Nekdo, ki ima ETH pred združitvijo, bo po razdelitvi verige sposobnosti pridobil enako količino ETHW.

Povezano: Ethereum Merge lahko sproži prekomerno nestanovitnost, opozarja CEO BitMEX

Glede na dobro znano negativno stransko grožnjo ETHPOW se trgovci zdijo bolj žgečkljivi, če imajo ETH, kar jim omogoča, da uspešno pridobijo ETHW, kot bi moralo, da pride do miroljubne delitve verige.

Zgodovina bi označevala $ Vilice ETH PoW so idealne ponudbe. ETHW IOU so zdaj $30-24 (-24% od 1 meseca znotraj preteklosti). Ne bi več prodajal vilic — v primeru, da se to ne bi več dogajalo — in vaš $ETH je zaklenjen v pogodbi.

Torej, ko ste hitri, zaupajte, da je to brezplačen 1,7 % dividende za vaš $ETH. https://t.co/RRCc7kmV24

— Mira Christanto (@asiahodl) 9. september 20601 Prav tako lahko znižanje oznake ETHW naključno na priložnost zgolj nakazuje, da trgovci stavijo, da se bo delitev verige Ethereum spremenila v veliko manj verjetno.

Dokument paradigme oddaja enega drugega medvedji udarec za ETHWV dokumentu, objavljenem 1. septembra, podjetje za financiranje kriptovalut Paradigm trdi, da cena enega žetona ETHW mirno ne bi smela biti več kot $ po začetku. To je skoraj 33 % pod dokumentom žetona pretirano $80, ustanovljen 9. avgusta.

Podjetje je navedlo backwardation, ko terminske pogodbe zamenjajo nižje od regionalnih cen, znotraj Ethereum Sept. 25 terminskih pogodb, ker je razlaga o ponovnem $09-določite tarčo za ETHPOW.

Dokument poudarja, da bodo nekatere borze, skupaj s FTX in Deribit, merile stroške svojih terminskih/trajnih pogodb ETH s sklicevanjem na različico PoS Ethereuma.

In ker terminska pogodba ETH zdaj trguje po $18 stroškovno učinkovitejše določitev v primerjavi s cenami v regiji, lahko žeton ETHPOW na priložnost na priložnost nariše najmanj $10 vrednotenje na vilice sposobnosti.

FTX osnova terminskih pogodb za eter. Dobava: Coinglass” Lahko sklepamo, kako omembe vredne bodo tržne ocene cene ETH PoW najverjetneje iz zgolj odkrivanja na podlagi regije in prihodnosti, saj je regija = POS + POW, medtem ko je prihodnost zvest POS,« je pojasnil dokument in dodal:

“V vmesnem času je ideja, ki nakazuje, da bo ETH PoW ocenjen na ~$18, kar je ~1,5 % trga ETH cap.”Spodaj izraženi pogledi in mnenja so v celoti avtorjevi in ​​konstrukti v bistvu ne odražajo več pogledov Cointelegraph.com. Vsako financiranje in trgovanje vključuje grožnjo, pri odločanju bi se morali naučiti mirnega vedenja.

71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -