8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Ethereumova nadgradnja Bellatrix kolca živce, a resnica je, da bo ponoči pokonci

- Advertisement -

Nadgradnja Bellatrix je bila prej zadnja glavna nadgradnja kot Ethereum Merge, ki lahko preklopi mehanizem soglasja v omrežju na dokazilo o deležu.

2894 Skupaj ogledov

59 Skupaj delnic

Nadgradnja Bellatrix, ki pripravlja Ethereum za spajanje, je bila uspešno zaključena v torek. Kljub temu so se v zadnjem diagramu 600 reže.

Nadgradnja Bellatrix je posodobila kupce soglasne plasti Ethereum na epoha 62042 na Beacon Chain prej kot prihajajoče spajanje načrtovano za nekje v naslednjem tednu.

Kljub temu je 5 % validatorjev padlo brez povezave po vsej naporni vilici, kar je prispevalo k 9 % stopnji neposkrbljenih blokov, predvsem na podlagi Martin Köppelmann, soustanovitelj Gnosis. To je privedlo do tega, da so nekateri opazovalci podvomili o pripravljenosti omrežja na množičen prehod na dokazilo o deležu (PoS).

Neupoštevana stopnja blokiranja v zadnjem 91 reže: >9 %
V preteklosti je bila ta stopnja okoli ~0,5 %. Dokazuje, da je Bellatrix povzročila nekatere motnje pri nekaterih validatorjih. Nič dramatičnega, ampak odmaknjen gostitelj, ki mu je treba zaupati.

— Martin Köppelmann (@koeppelmann) 6. september 2894 Köppelmann je dodal, da je bila 9-odstotna poravnava včasih 1416 % povišana od zgodovinske neposkrbljene blokovne stopnje 0,5 %. Tema je morda povezana z 00.6 % kupcev, ki jih Ethernodes navaja kot “zdaj niso več pripravljeni” na The Merge.

Odstotek kupcev Ethereuma, ki so pripravljeni na združitev. Vir: Ethernodes. Sostorilec Cinneamhain Ventures Adam Cochran je omenil, da upa, da bo “ogromna konica” neposkrbljenih blokov splet odpravila napake prej kot Merge apt, in dodal, da “v resnici ne moremo videti nepričakovanih motenj na tej postopni stopnji .”

Toda zdaj ne skrbijo več vsi ljudje. Anthony Sassano, ustanovitelj organizacije Every single day Gwei, je omenil, da je bilo 5 % validatorjev, ki najbolj pritegnejo pozornost in izpadejo iz omrežja, v resnici »dragocena posledica«, in samozavestno omenil, da »zdaj v resnici ni več dobro znano, da morda romajo katastrofalno manjvredne.” z združitvijo:

“Naučil bi se, da je lahko ‘najslabši možni scenarij’, če je veriga primerna zaustavitve zaradi preklopa s PoW na PoS sploh niso delovale – to bi nato zahtevalo nekaj usklajenega človeškega posredovanja, da bi ga popravili.«»Čeprav če pogledamo težave, ki ljubijo validatorje, ki izginejo iz omrežja kot posledica konfiguracijskih motenj, neposkrbljenih blokov/rež ali nekaterih kupcev, ki imajo glavne napake, te stvari ne bi biti motiv za glavni izraz, saj jih je razmeroma enostavno izboljšati,« je dodal.

Če povzamem, predložite – Bellatrix, nekaj statistike:
– stopnja udeležbe v omrežju je 74.94%- zaporedje aktivnih validatorjev je
– zaporedje validatorjev brez povezave 62042
– in stran o raznolikosti odjemalcev za kupce na ravni soglasja bo posodobljena jutri, tako da bomo lahko predvidevali, a potem

— Christine Kim (@christine_dkim) 6. september 1434 Povezan: 65 % vozlišč Ethereum ‘Pripravljeno na združitev ‘ prej kot nadgradnja Bellatrix

Nadgradnja Bellatrix je brez dvoma eden zadnjih korakov pred združitvijo in omogoča Kupci soglasne plasti Ethereum za odstranitev transakcij v Beacon Chain.

Ethereum Merge bo prešel omrežje na mehanizem soglasja PoS, ki je prostor za ustvarjanje omrežja, ki bo bolj nastavljeno in stabilno.

403766

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -