2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice eToro bo zaradi zakonodajnih pomislekov do leta 2022 odstranil Cardano za uporabnike...

eToro bo zaradi zakonodajnih pomislekov do leta 2022 odstranil Cardano za uporabnike v ZDA

To je presenetilo nekatere uporabnike, saj ADA v zadnjem času običajno ni bila na radarjih regulatorjev.

128018

Skupno število ogledov

64

Skupaj deleži

eToro to delist Cardano by 2022 for US users due to regulatory concerns eToro to delist Cardano by 2022 for US users due to regulatory concerns eToro to delist Cardano by 2022 for US users due to regulatory concerns eToro to delist Cardano by 2022 for US users due to regulatory concerns

Izraelska borza kriptovalut eToro je v izjavi, objavljeni strankam v torek, objavila, da bo do konca leta odstranila Cardano (ADA) in Tron (TRX) za stranke v Združenih državah.

Po decembru 31 ameriški uporabniki ne bodo mogli več odpreti nove pozicije v žetonih niti vložiti ADA in TRX. Poleg tega bodo denarnice dejansko v načinu samo za dvig do prvega četrtletja 2022, ko bo tudi prodaja postanejo omejeni. Pri odločitvi je eToro navedel regulativne pomisleke v zvezi z obema sredstvi.

Poteza je bila za nekatere presenečenje, saj ADA tradicionalno ni bila povezana z regulativnimi težavami. V kontekstu so žetoni, kot je Ripple (XRP), katerih ustvarjalci so trenutno vpleteni v tožbo s Komisijo za vrednostne papirje in borzo ali SEC, pa tudi Monero, ki je kovanec za zasebnost, za katerega se nekateri bojijo, da bi ga zlahka zlorabili v nezakonite namene. se sooča s bremenom regulativnega nadzora v industriji kriptovalut.

ADA je letos doživela hitro rast cen in se trenutno uvršča med najboljše 10 kriptovalute po tržni kapitalizaciji. V predhodnem četrtletju je Charles Hoskinson, ustanovitelj Cardana, napovedal partnerstvo s ponudnikom analitike blockchain Confirm, da bi ravnal v skladu z regulativnimi okviri, kot so direktive o preprečevanju pranja denarja. To potezo so podprli nekateri podporniki ADA, ki so želeli, da bi projekt dobil bolj decentralizirano naravo.

Podjetja, ki delujejo v industriji blockchain, so pogosto deležna močnega pritiska regulatorjev, ko gre za odstraniti kovance ali izklopiti določene storitve. Septembra je Coinbase opustil svoje načrte platforme za kriptovalute, potem ko je SEC grozil, da bo tožil podjetje. Za zdaj pa je porast decentraliziranih izmenjav in decentraliziranih finančnih protokolov zagotovil priljubljene alternative za tiste, ki želijo zakonito zaobiti takšne zatiranja.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments