15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Eurex v lasti Deutsche Boerse začenja trgovanje s terminskimi pogodbami Bitcoin

Eurex v lasti Deutsche Boerse začenja trgovanje s terminskimi pogodbami Bitcoin

Borze Deutsche Boerse, kot sta Eurex in Xetra, se še naprej premikajo na trg kripto izvedenih finančnih instrumentov.

560 Skupaj ogledov

8 Skupni deleži

Deutsche Boerse-owned Eurex debuts Bitcoin futures trading

Eurex, borza izvedenih finančnih instrumentov v lasti nemškega borznega operaterja Deutsche Börse, je debitirala z izvedenimi finančnimi instrumenti za kriptovalute z borznimi produkti Bitcoin (BTC) skupine ETC (ETN).

Eurex je v ponedeljek uradno napovedal začetek pogodbe Bitcoin ETN Futures, ki jo je razvil londonski izdajatelj kripto izvedenih finančnih instrumentov ETC Group.

»Kot prvi korak v našem portfelju kripto izvedenih finančnih instrumentov je ponudba je prvi regulirani trg v Evropi izvedenih finančnih instrumentov, povezanih z Bitcoini, “je dejal Eurex.

Zaupanja vredna pot do #crypto: danes smo uvedli #Bitcoin ETN #Futures. Kot prvi korak v našem portfelju #CryptoDerivatives je ponudba prvi regulirani trg z #Bitcoin povezanimi derivati ​​v Evropi. Vse informacije in informativni list najdete tukaj: https://t.co/bk55 yqFssN pic.twitter.com/ADpzOCqTnm

— Eurex (@EurexGroup) september 13, 2021

Bitcoin ETN terminske pogodbe, denominirane v evrih pogodba temelji na vodilnem izdelku skupine ETC, centralno očiščenem Bitcoin-borznem trgu (ETP), znanem kot BTCetc Physical Bitcoin (BTCE). Terminska pogodba vlagateljem omogoča spremljanje razvoja cen Bitcoina v reguliranem okolju in bo fizično dostavljena v BTCE, ki je 100%, ki ga podpira Bitcoin in ga lahko vsak vlagatelj takoj pretvori v osnovni BTC.

ETC Group Izvršni direktor Bradley Duke je opozoril, da zadnja kotacija pomeni še en pomemben mejnik pri zagotavljanju finančnih produktov institucijam, ki omogočajo izpostavljenost kriptovalutam na reguliranih borzah. “Izbira BTCE s strani Eurexa, največje evropske borze izvedenih finančnih instrumentov, dodatno vzpostavlja vodstvo skupine ETC v kripto ETP in je priznanje kakovosti naših izdelkov in njihove svetovne likvidnosti,” je opozoril.

Povezano: Švicarska borza SIX je podelila odobritev za zagon kripto tržnice

Seznam Bitcoin ETN Futures na Eurexu se pojavi več kot eno leto po tem Skupina ETC je svoj izdelek BTCE ETP kotirala na Xetri, veliki digitalni borzi, ki jo upravlja Deutsche Borse. ETP je zdaj uvrščen na več evropskih borz, vključno s švicarsko borzo SIX. Julija je skupina ETC objavila, da bo podjetje BTCE postalo ogljično nevtralno z izravnavo ogljičnega odtisa z ročno izbranimi ogljikovimi krediti za kompenzacijo emisij ogljika, povezanih z rudarjenjem Bitcoin BTCE.

)

Prejšnji članekKolumbija uporablja igrifikacijo za poučevanje mladih o kripto in trgovanju z delnicami
Naslednji članekBitcoin v vrednosti 2 milijard USD se premakne za samo 0,78 USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments