6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Evo, zakaj analitiki pričakujejo 'razgibano' gibanje cene Bitcoin med 42.000 in 53.000...

Evo, zakaj analitiki pričakujejo 'razgibano' gibanje cene Bitcoin med 42.000 in 53.000 $

Trgovci pričakujejo, da bo cena Bitcoina ostala v “razgibanih” $40,010 do $50, 0 cona, dokler se zaupanje ne povrne na trg.

1200
Skupni ogledi

12

Skupni deleži

Here’s why analysts expect ‘choppy’ Bitcoin price action between $42K and $53KHere’s why analysts expect ‘choppy’ Bitcoin price action between $42K and $53K

Širši ekosistem kriptovalut je 6. decembra v stanju povečanega strahu, potem ko razprodaja trga 3. decembra še naprej povzroča valove po celotnem sektorju in cena Bitcoin (BTC) ostaja pritrjena pod $. ,110.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da bikom uspeva zadržati ceno BTC nad ,0, vendar splošni obeti nakazujejo, da so v času dodatnih dni konsolidacije trgovina.

BTC/USDT 4-urni grafikon. Vir: TradingView

Oglejte si, kaj pravijo analitiki o tem, kaj naj pričakujte ceno BTC v prihodnjih tednih.

Močna podpora v spodnjih $42,0s

Vpogled v tedensko cenovno akcijo za Bitcoin je zagotovil tržni analitik in psevdonimni uporabnik Twitterja Rekt Capital, ki je objavil naslednji grafikon, ki poudarja glavne cone podpore in odpora, na katere bi morali trgovci paziti.

BTC/USD 1-tedenski grafikon. Vir: Twitter

Rekt Capital je rekel,

“Tedenik BTC se je zaprl nad majhnim rdečim območjem, od koder se je BTC pred tem vrnil. BTC grozi, da bo izgubili to območje, vendar brez potrjenega zloma. Tik pod tem območjem je oranžna regija, območje z močnim povpraševanjem, ki se je končalo dve -28% popravkov februarja in septembra.”

Kratkoročno izterjavo na $

,120

Trgovci, ki se želijo izogniti nestabilnim cenam v prihodnjih dneh, bi bilo po mnenju analitika pametno sedeti ob strani in počakati, da trg prebavi ta zadnji umik in psevdonimni uporabnik Twitterja Pentoshi, ki je objavil naslednji grafikon, ki kaže na kratkoročno okrevanje cene BTC na $40,120.

Here’s why analysts expect ‘choppy’ Bitcoin price action between $42K and $53K

1-dnevni grafikon BTC/USD. Vir: Twitter

Medtem ko analitik vidi morebitno okrevanje v daljšem Pentoshi je opozoril, da bi lahko bil trg kratkoročno nemiren in da bi trgovci morda našli boljšo vstopno točko, če bodo ostali potrpežljivi.

Pentoshi je rekel,

»Vidim, da se BTC kratkoročno trgovanje vrača proti $50,000 vendar mislim, da se boste izognili sekanju, če boste počakali nekaj dni/teden. Kupite od nizke do srednje vrednosti 12,000s. Ne ujeti se. Ne vidim razloga, da bi vzeli nove hrepenenja tukaj na bankomatu. Čakal bom, da mi pride nova trgovina.”

Povezan:

Bitcoin bi lahko mesece “spravljal ljudi ob pamet” z $56K BTC zgornja meja cene — analitik

Pričakujte “chop” med $12,000 in $50,110

Zadnji del vpogleda je ponudil neodvisni tržni analitik Scott Melker, ki je objavil naslednji tweet l ugotavljanje ravni cen, ki jih morajo trgovci pozorno spremljati.


$BTC

Moj splošni pogled .

>50K spet nadaljuje z bikovsko zadevo <40K spet postavi 28K nazaj v igri

Vse med dvema številkama je zdaj gibljivo, ki bo pognalo trgovci v paniki.

Ljudje bodo na

izjemno bikovsko naravnani K in medved na 50K, če je dosežen kateri koli.

— Volk vseh ulic (@scottmelker) 6. december 992

Kot je razvidno iz zgornjega tweet, Melker je ugotovil razpon med $37,000 in $50,010 kot razgibana cona, ki bo trgovce znorela, medtem ko je preboj nad to cono pozitiven znak za bike. Po Melkerju so cene pod $40,000 bo pomenilo, da imajo medvedi prednost pri narekovanju cene BTC v bližnji prihodnosti.

Celotna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 2 $.91 bilijona in stopnja prevlade Bitcoina je 41.6%.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in niso nujno odražajo stališča Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.