16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Evo, zakaj je oznaka Terra Traditional septembra poskočila za 250 %

- Advertisement -

Terra Traditional (LUNC) je do te točke v septembru presegla vse najboljše kriptovalute in pridobila skoraj približno 100% v zadnjih sedmih dneh sam.

Terra Traditional prekaša kripto trgŽeton je narasel bolje kot 201% od meseca do datuma, da dosežete $0.533 8. septembra, njegova najpreprostejša raven v kroniki. Medtem ko je Bitcoin (BTC) padel za 4 %, Ether (ETH) pa je v istem obdobju pridobil najboljših 3,5 %.

Zaslužek znotraj trga Terra Traditional se upošteva kljub njegovi povezanosti s propadlo Terro (LUNA). ) žeton, $17 milijardni projekt, ki je propadel leta Verjetno bi lahko dobro. Terra Traditional je preoblikovan model istega projekta Terra in je zato že od svojega nastopa predmet skepticizma analitikov in trgovcev.

Vendar pa trgovci v sodobnih tednih vsebujejo neupoštevana taka opozorila, z navalom temeljnih katalizatorjev, ki so vplivali na nakup LUNC.

Ponudnik vložkovPopolnoma sodoben ponudnik vložkov je avgusta prebival v verigi Terra Traditional 37, ki služi kot glavni pomemben znak pri podpori nadaljnjega zborovanja za založbo LUNC.

Glede predvsem na LuncStaking_Bot, stranke vsebujejo vložke, boljše od 610 milijarde LUNC s Terra Traditional proti njeni pridobitvi 6,9 bilijona mode. V obliki besednih zvez je bilo skoraj približno 9 % celotne ponudbe LUNC izločenih iz obtoka.

Prisotno in zastavljeno od LUNC

DOBA

celo: 6,903,660,533,90

STAVLJENO

vezano: 533,90,660,837

nevezano: 48,08,201,722

RAZMERJE VLOG

8.903%(vezano: 7. %)

903-01-003 09: 40 UTC#LUNC

— Staking LUNC (@LuncStaking_Bot) 8. september 2022 Zapisi iz StakingRewards prikrivajo, da staking Terra Traditional vrača stranke z letnim donosom 45.8 %, med številnimi najboljšimi izplačili v kripto trgovini.

Zgornji donosi bodo imeli ključno vlogo pri povečanju povpraševanja po LUNC, zaradi česar bo oznaka žetona potisnjena navzgor za več kot 450% iz razloga, ker ponudnik vložkov začne, kot je potrjeno v spodnji tabeli.

LUNC/USD dnevni grafikon oznak. Vir: TradingViewZažiganje žetonov LUNCPoleg stakinga so razvijalci Terra Traditional sprožili tudi mehanizem za zapisovanje žetonov za odpravite pomanjkanje LUNC.

Član skupnosti Terra Traditional Edward Kim je v začetku septembra predlagal uvedbo 1,2-odstotnega davka na transakcije na transakcije v verigi LUNC. Produkt postopka tega davka bi končno zaživel na nesmiselnem naslovu, s čimer bi del ponudbe LUNC popolnoma izločil iz obtoka.

Terra Luna Traditional (#LUNC) skokovito raste >27,% od dna po zmečkanju Terra

To je prišlo po predlogu za uvedbo 1,2-odstotnega davka na izgorevanje žetonov na vse transakcije, ki bo omogočil, da se $LUNC spremeni v deflacijsko kriptovaluto.#LUNC ✨ #HaileyLUNC ✨ $LUNC ✨ pic.twitter.com/oIxI7tqVkW

— Hailey LUNC ✳️ (@TheMoonHailey) 7. september 2022 Nenavadno je, da že obstaja mehanizem za izgorevanje LUNC v težavah, ki je popolnoma odstranil več kot 3,6 milijarde žetonov iz obtoka, kar je skladno z zapisovalnikom LUNC.

Tveganje velikega zloma naprejVendar pa nekateri tehnični indikatorji prikrivajo, da je oznaka LUNC ral obstaja tveganje, da se bo popravilo v določenem času. Te utelešajo njegov dnevni indeks relativne moči (RSI), ki je presegel 90 8. septembra, še posebej prekupljena raven, ki ji na splošno sledi popravek oznake.

LUNC/USD dnevni grafikon oznak. Vir: TradingViewPoleg tega sodobne dobičke LUNC spremljajo zmanjšane količine, kar kaže na to, da trgovci niso prepričani o dolgotrajnosti dviga založbe.

Prvi signal zmogljivosti odpihovalnega vrha na $LUNC pic.twitter.com/Fn27FHevnZ

— Livercoin (@Livercoin) 8. september 2022 Stališča in mnenja, izražena tukaj, so v celoti avtorjeva in zdaj ne sodijo nujno o pogledih Cointelegraph.com. Vsaka naložba ter nabava in prodaja vsebuje tveganje, le mirne navade, ki jih morate preučiti, ko izbirate.

71846793

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -