8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Evo, zakaj se bo Binance Chain (BNB) soočil z največjo mejo, poglejte si 30. septembra

- Advertisement -

BNB, izvorni žeton Binanceove verige BNB Chain, je avgusta vstopil v simetrično trikotno formacijo 10, ko se je prvič soočil s padajočo trendno črto na $280 odpornost. Naslednjih pet tednov je bil boj okrog $190, posebno križišče med dvema nasprotujočima si naraščajočima in padajočima vzorcema.

Žeton BNB/USD pri FTX. Dobava: TradingViewKlic o tem, ali je simetrični trikotnik se bo razpršilo navzgor ali shema nazaj je predvideno do septembra 30, ko so trendne linije škandalozne. Pri 2. obdržanju $36 milijarde skupne tržne kapitalizacije je žeton BNB Chain presegel širši trg altcoinov za 12% vse do konca po tehniki zadnjih treh mesecev.

V bistvu najbolj trendovski korak naprej v verižnem vzorcu BNB, ki se je spremenil v nekoč napovedano 7. septembra, potem ko je projekt predstavil tehnologijo zasebnosti dokaznega skaliranja z ničelnimi datotekami (ZK). Testna mreža je predvidena za november, cilj pa je hitrejša končnost in nižji transakcijski stroški. Glavni mojster Ethereuma Vitalik Buterin poleg tega želi implementirati enako rešitev za omrežje Ethereum in je poudaril pomen ZK v slacku 900.

Ethereum usmerjeno omrežje BNB Chain je popolnoma funkcionalno, decentralizirane zmogljivosti spletnega gostovanja (DApps), vključno z decentraliziranimi izmenjavami (DEX), igrami, zavarovanimi hipotekarnimi storitvami in izdelki, socialnimi omrežji, zbiralniki donosov in tržnice NFT.

Zmanjšanje vlog v znamkah je običajno rdeča zastava Kljub temu, da je trenutno 60% pod svojo časovno najvišjo vrednostjo BNB ostaja tretja največja kriptovaluta glede na razvrstitev tržne kapitalizacije, razen stabilnih kovancev. Poleg tega ima omrežje za 6,6 milijarde dolarjev depozitov, zaklenjenih na trim pogodbah, izraz, ki je v trgovini opredeljen kot zaklenjena skupna cena.

Kljub dvigu vrednosti BNB 26.5 % pred 3 meseci, je TVL omrežja, merjen v žetonih BNB, je padel za 01.5% v enaki dolžini. Nenehno se lahko ti podatki naključno dotikajo, vendar je popolnoma odvisno od tega, kako različni konkurenti zasedajo položaj.

Skupna vrednost verige BNB je zaklenjena, BNB. Dobava: DefiLlamaPravzaprav nižji trim pogodbenih depozitov so bile norma vseskozi s tehniko trgovine. Za ponazoritev, Solanin (SOL) TVL se je zmanjšal za 24.5% v 3 mesecih in Avalanche (AVAX) znižan za 35%. Tudi Ethereum je opazil 24% zmanjšanje depozitov ETH, do 16.2 milijona od 30 milijonov julija 14.

V izrazih v dolarjih je BNB Chain najbolj trend TVL pridobil 6,6 milijarde USD 15% v treh mesecih predvsem do septembra 14. Ta poravnava je zelo dobra za različne konkurente Ethereuma, kot je Avalanche z 2,2 milijarde USD ali Solana z 1,3 milijarde USD, v koraku z datotekami iz DeFi Llama.

Uslužba DApp je na potisk navzgor, ki ga vodi Gameta Da bi preverili, ali padec TVL verige BNB spremljajo nizki stroški pri uporabnikih, lahko trgovci naključno nežno analizirajo decentralizirano uporabnost (DApp) meritve uporabe. Nekatere DApps, ki so enakovredne igram in zbirateljskim predmetom, ne zahtevajo več ogromnih depozitov, zato je metrika TVL v teh pogojih nepomembna.

High BNB Chain DApps z intrigantnimi naslovi v 30-dnevi. Dobava: DappRadarPancakeSwap, decentralizirana trgovina BNB Chain, ima 1.36 milijon zanimivih naslovov in je absolutni šef vse poti, v kateri s tehniko vseh trim pogodbenih mrež. V vmesnem obdobju ima omrežje Ethereum največ tri DApps z dodatnimi kot 34, zanimivi naslovi, in sicer Uniswap, OpeanSea in MetaMask Swap.

Še pomembneje , tri DApps, ki uporabljajo verigo BNB, so zrasle za 190 % ali povečale, pri čemer je Gameta v bistvu najbolj obetavna, z več 900, 01 zanimivi naslovi. Kritiki verige BNB lahko vzamejo veliko časa, če le še en pripomoček poleg tega PancakeSwap utrdi svoje vodstvo do konca, v katerem s tehniko vseh trim pogodbenih omrežij.

Sodeč po absolutnih številkah, kar pomeni 15.5-odstotno znižanje TVL žetonov BNB in ​​14 % zmanjšanje zanimivih naslovov v glavni aplikaciji DApp Binance Chain, lahko nekdo po naključju nepravilno povzdigne, da je žeton BNB pripravljen za popravek .

Nasprotno pa ekstra natančna diagnoza, vključno s primerjavo s konkurenti, razkriva, da se vzorec simetričnega trikotnika križa pri $410 septembra 34 se zdi, da je vrednost BNB nevtralna.

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so v celoti mnenja ustvarjalca in elevate out ni več nujno posnemanje stališč Cointelegrapha. Vsaka naložba in trgovanje vsebuje skrb. Morda se boste ob odločitvi naučili nežnega vedenja, ki ga opravljate.

25972

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -