16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Evropska unija bo leta 2023 začela zakonodajno pobudo World Metaverse

- Advertisement -

Evropska unija (EU) bo najnovejša pobuda za prebivanje v metaverzumu in celotne dejavnosti in interakcije, ki se dogajajo v njem nekega dne v 2023. Predlog, ki je postal ugoden kot »ključni« v pismu o nameri Teach of the Union, ki ga je napisala Ursula von der Leyen, predsednica Evropske komisije, bo najnovejših veliko pobud za pojasnitev evropskih pravil in pričakovanj glede metaverzuma.

Evropska unija bo uvedla zakonodajno misijo Metaverse Številne države na tem področju so znotraj sistema integracije in prilagajanja svojih regulativnih okvirov in infrastrukture, da bi okrepile dejavnosti, ki bi že potekale v metaverzumu. Blok Evropske unije je na tej poti in je šele v zadnjem času napovedal obsežno pobudo, ki bo Evropi omogočila, da “uspeva znotraj metaverzuma.”

Pobuda, ki ga je predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen sprejela kot »ključnega«, je delček tega, kar zadnje pismo o nameri Teach of the Union imenuje »Evropa, primerna za digitalno dobo«. Von der Leyen je govorila o tem, da bodo kot del svojega načrta digitalne zakonodaje »nadaljevali z iskanjem sodobnih digitalnih priložnosti in tendenc, kot je metaverzum.«

Cilji Komisije dati navodila za to pobudo v 2022, izvajati raznolike dejavnosti, ki bi že bile spuščanje znotraj metaverzuma v obravnavo.

Določena pobuda Thierry Breton, komisar za notranji trg Evropske unije, pojasnil sistem, po katerem bo komisija na osrednji ravni umestila to vseobsegajočo pobudo. Organizacija bo predlagala veliko struktur za bivanje zaznanih motenj in bo kot mrmrajoča ustanova izumila zahteve in razširila interoperabilnost med številnimi raznolikimi metaverzumskimi svetovi.

Breton je opozoril na nujnost verbalnega zamenjajte med temi raznolikimi metaverzi in poudarite:

Zasebni metaverzi bodo začeli gladko izumljati v koraku z interoperabilnimi zahtevami in nobenim večina udeležencev se bo začela zgladiti nazaj na javni trg. Ne bomo več gledali sodobnega divjega zahoda ali sodobne notranjosti večine monopolov.

Za izgradnjo sistema za sosedske dobavitelje tehnologij, na katere se opira metaverzum – vključno s sistemom, vmesno programsko opremo, drugimi platformami in 5G – je že ustanovljena industrijska koalicija Digital and Augmented Truth, ustanova ki cilja na sosedske ključne deležnike teh tehnologij znotraj prostor.

Poleg tega je glede vidika povezljivosti Breton pojasnil, da bo ustanova začela natančno določati želje v zvezi z infrastrukturo, da bi iznajdba metaverzuma uspevala. Ob tem je izjavil:

Odprli bomo celovit razmislek in sejo o domišljijskem in navideznem ter trgovini maneken infrastrukture, za katero želimo povečati obseg datotek in trenutnih ter neprekinjenih interakcij, ki bi se po možnosti zgodile le v metaverzumu.

Evropska unija je prav tako šele v bližnjem preteklem obdobju uvedla projekt za boj proti ponarejanju z uporabo tehnologij veriženja blokov in NFT.

Kaj ustvarjate, posredujete v zvezi s prihajajočo zakonodajo, osredotočeno na metaverzum, ki jo bo Evropska unija začela naslednjič 365 dnevi? Naučite nas v spodnjem opazovalnem delu.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah, ki v bistvu živi v Venezueli. O sebi pravi, da se ne mudi v športu, saj je prišel v kriptosfero, ko se je provizija dvignila točno do decembra 931. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, živi v Venezueli in je pod vplivom kriptovalute napredoval na socialni ravni, daje raznoliko raven pogledov na uspeh kriptovalut in shemo, ki pomaga ljudem, ki nimajo bančnih storitev in nimajo dovolj storitev.
Opišite kredit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, symbiot / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je namenjeno najboljšim informacijam. To ni več trenutna ponudba ali nagovarjanje k predlogu za izbiro ali promocijo ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja samo financiranja, davkov ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli recimo material, blago ali izdelke in podjetja, o katerih govori to besedilo .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -