8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Evropski prvaki v hokeju na ledu Rögle sodelujejo z žetonom Locker

- Advertisement -

sporočilo za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. Povezana shema naprej za šport in blockchain je na obzorju kot Rögle je napovedal partnerstvo s strani NFT-ja Žeton omarice prej ta dan. Partnerstvo, kot je navedeno v zakoniti izdaji, vzpostavlja ustrezno razmerje med obema subjektoma, hkrati pa ponuja vpogled v Röglejev načrt za odpiranje navdušenih igralcev in športnih trenutkov kot NFT – s krepitvijo razvijalcev blokovne verige Locker. Kot delček partnerstva bodo Rögle navdušeni igričarji pokazali pokrov sled Lockerja na vhodu ekipnih čelad v prihajajoči sezoni SHL, medtem ko se bo Locker spremenil v zakonitega NFT sodelavca ekipe.

“Wen” in zakaj omarica? Bližajoče se odprtje moštvenih in športno usmerjenih NFT-jev v celotnem ekosistemu Locker je mišljeno kot delček širšega zapleta za sodelovanje oboževalcev in ekip. Rögle je vodilna ekipa v SHL, da bi svojim navdušenim igralcem omogočili dostop do iger in blagovne znamke ekipe, ki jo lahko ustvarijo oboževalci, da povečajo vezi in sodelovanje – tako med oboževalci kot med skupinami. Ti nakupi trenutkov bodo športnim navdušencem dali vzdevek NFT -ustvarjena zgodovina s tarčami, zadetki in celo boji med navdušenimi igričarji, ki so bili vključeni v kombinacijo za kovanje.

Ekosistem Locker se končno zdi podoben temu, da bi bil kot eden od vseh vstopnih tekmovalcev v športu in kripto alternativah, tako da sodeluje z idealnimi skupinami v povezane športe in »združevanje« svojih baz oboževalcev na svojem trgu. Nato je oboževalcem dovoljeno dvigniti NFT-je v športu, porabo bruto prodaje ob polčasu na dogodkih nošenja v živo.

»S tem partnerstvom Rögle vodi od vhoda do dobro obveščenih športnih skupin, ki ponujajo NFT svojim bazam oboževalcev. Zelo smo jezni, da smo delček Rögla in da smo pripravljeni oboževalcem omogočiti nenormalne trenutke digitalno.« – Pat Curcio – Locker Token Kaj je v tem za Rögle? Nedavni od Nakup hokejske lige prvakov za sezono 2021 si Rögle navzven ogleduje izkoristite nedavni uspeh in povečajte svoje dosežke, s čimer omogočite skupinam, da cenijo Rögle, da spodbudi sodelovanje na podlagi oboževalcev za oboževalci, poleg tega pa monetizira smer z uporabo znanja in izkušenj Web3. Poleg tega bo kovnica švedsko člansko izkaznico pregledala za globalno občinstvo.

Nenormalna prva kovnica naj bi bila sredi septembra, NFT-je pa je mogoče kupiti po strategiji Locker App. NFT-ji udeleženca in ekipe Rögle bi morda bili prvi, ki bi se odprli na tržnici Locker NFT Marketplace – dostopni za kovanje v mobilni aplikaciji od samega začetka, z namizno različico, ki bo kmalu v praksi. »Zelo smo jezni na to partnerstvo. Žeton LOCKER deluje v očarljivi industriji in pazimo, da bomo dejavnik vedno spreminjajočih se primerov, v katerih živimo.« – Kari Litmanen – komercialni nadzornik Rogle Prevajanje športa v verigo blokov Locker Token ima pogled na brbljanje več športov, skupin, navdušenih igralcev iger in oboževalcev – do koncepta športnih dejavnosti NFT. Trg nošnih spominkov je vreden več kot $ milijard od 2021, vendar je z dvom je bil v veliki meri nastajal v gibanju kapitala in postavk. Telesno blago brez zvoka kraljuje, oblačenje in palec ter navidezna katastrofa vedno znova prinašajo navidezne slabosti. Druga možnost je, da so z NFT-ji ti zapleti precej izkoreninjeni – kar omogoča nemotene prenose NFT-jev – brez grožnje fizične katastrofe v trenutku nošenja. Zdi se, da je osredotočenost na navdušence nad NFT podobna biti, da ostane cilj za Locker, in ker se dodatne skupine povezujejo s platformo, bo krivulja sprejemanja trga NFT za športne dejavnosti še bolj očitna. Tukaj je trditev. Bralci lahko celo neslišno opravijo svojo dolžno skrbnost prej kot sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni več odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli katastrofo ali izgubo, ki jo povzroči ali naj bi jo povzročila ali se nanaša na porabo ali zanašanje na kateri koli vsebinski material, predmete ali storitve, o katerih je govora v objavi s klikom. Mediji Bitcoin.com je glavni vir za vse dele, povezane s kripto. Stopite v stik z medijsko ekipo na ads@bitcoin.com in poklepetajte o sporočilih za javnost, podprtih objavah, podcastih in raznolikih alternativah.
Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 2152583027

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -