2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Extra želi biti izveden, da bi bili določni Tanzanijci zaznali nevarnosti trgovanja...

Extra želi biti izveden, da bi bili določni Tanzanijci zaznali nevarnosti trgovanja s kriptovalutami, pravi Blockchain Educator


Tanzanijci sprejemajo kriptovalute, kljub temu pa je treba v razkritju zmanjšati zaporedje prevar, je omenil izobraževalec blockchain.

V močan leta 1280, subjekti veriženja blokov in zagovorniki sposobnosti v Tanzaniji so močno zanikali to fintech običajnim izmed nas v tej državi. To je bilo tako s predstavitvami kot z naložbenimi zavezami. Ta prizadevanja so bila podkrepljena tudi z očitnim sprejemanjem sposobnosti predsednika Samia Suluhuja Hasana.

Kot rezultat takšnih prizadevanj se več Tanzanijcev spreminja v zavedanje o kriptovalutah kot znotraj prejšnji. Nasprotno pa so povečane aktivnosti nakupovanja in prodaje kriptovalut prisilile tudi denarno institucijo Tanzanije, da še enkrat opozori prebivalce na tveganja, s katerimi se soočajo ob vsaki zamenjavi.

Po drugi strani pa je Sandra Chogo – izobraževalec blockchain s sedežem v Tanzaniji – usmerjala k Bitcoin.com Info, da bi bilo treba opraviti več dela, da bi zagotovili, da bodo Tanzanijci pozorni na tveganja, osredotočena na nakup in prodajo kriptovalut. Omenila je tudi, da bo odklepanje zakonitih evidenc o kriptovalutah okrepilo prizadevanja za zmanjšanje zaporedja kriptovalut v tej državi in ​​širše.

Spodaj je par Chogovih odgovorov na vprašanja, ki ji jih je poslal WhatsApp.

Bitcoin.com Info (BCN): Ali lahko poudarite našim bralcem, zakaj ste se osredotočili na delo zagovarjanja blockchaina?

Sandra Chogo (SC): Nenehno iščemo alternative, zato sem videl alternative v Blockchainu. Videl sem tudi tveganja zlasti kriptovalut za volivce in finančno napravo. Zaradi tega sem moral to, kar sem že imel – po sistemu podatkovnih evidenc – razdeliti z vladnimi uradniki. Udeležence javnosti sem želel tudi poučiti (ali razkriti) o tem, kako se bodo prepričali o goljufijah, da bi se zagnali, kako bodo imenovali ali razlikovali legitimne alternative od prevar.

BCN: Kaj je bil par vaših dosežkov ali mejnikov do danes?

SC: 1 ) Resnično sem napisal e-knjigo v svojem maternem jeziku kiswahili ” Jielimishe kuhusu Blockchain”

2) Resnično sem bil povabljen na seminarje in konference v Tanzanijo in Afriko.

3) Resnično so me povabili na univerze, kjer sem se pogovarjal in ozaveščal o tehnologijah 4IR.

4 ) Sem vodstveni spremljevalec pri Blocktechu, podjetju, ki se osredotoča na ozaveščanje in usposabljanje o veriženju blokov.

BCN: Zelo boste nedvomno uspešno ena izmed redkih vitalnih žensk, ki se v Afriki osredotočajo na zagovorništvo blockchain. Enact, menite, da obstajajo izzivi informiranja, ki preprečujejo, da bi se ženske spremenile v osredotočenost na to delo?

SC: Afriške samice imajo izbrano gospodinjstvo, ki si ga izmišljuje, da ga prefinjeno iščejo za druge možnosti, ki morda zdaj ne bi bile tako preproste naprej. Za vstop v blockchain bi bilo bistvenega pomena imeti čas.

BCN: Tanzanijska centralna banka je poštena, da zdaj ni preveč dolgo preteklost je kazala, da bo začela raziskovati možnost izdaje CBDC. Enact ali razumete, da bo to kmalu uvedeno?

SC: Tanzanijski CBDC je v zgodnjih fazah odmaknjen. Kup vadbe in ocenjevanja odmaknjenih želja, ki jih je treba izvesti. Zato ne bo kmalu.

BCN: Ali so CBDC-ji, če ne naletite na to, prava stvar?

SC: CBDC so prava stvar. Vrednost tiskanja papirnatega denarja bi se morda zmanjšala, zato se bodo stroški transakcij zmanjšali. Precej manj časa bi bilo morda prej za vzpostavitev obrestnih transakcij.

BCN: Občasno se reši par zgodb o kripto prevarah regulatorji pogosto uporabljajo takšne zgodbe, da bi preprečili ali odvrnili uporabo kriptovalut. Kakšno operacijo mislite, da bi se želeli izvajati, da bi zagotovili, da bodo regulatorji pozorni na neprecenljivo plat kriptovalut?

SC: Pravilno je, da nekateri regulatorji uporabljajo takšne zgodbe. Ne zamerim jim naključno, da so v tistem trenutku primerni zapisi o kriptovalutih. Disciplina je, da se zapisi o kriptovalutah izpopolnijo za pridobivanje in vlaganje. Pridobivanje zakonitih zapisov in izdelava kriptov bosta razbremenila zaporedje goljufij.

BCN: Sprejmite, da razumete močne, o katerih se govori množično sprejemanje digitalnih valut se dogaja v naslednjih 5 letih?

Mlajša generacija je tista, ki hitreje sprejema digitalne valute ali kriptovalute kot odrasli. Tako močna posvojitev bi bila morda pri mlajši generaciji (šibki 24 in spodaj).

Kakšne so vaše rešitve glede tega intervjuja? V spodnjem razdelku s povratnimi informacijami nam razkrijte, kaj mislite.

Terence Zimwara

Terence Zimwara je novinar, pisatelj in pisatelj v Zimbabveju, ki je prejel nagrado. Obširno je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških svetovnih lokacij, da bi ugotovil, kako lahko digitalne valute Afričanom ponudijo pot.

Bonitetna ocena slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne aplikacije. Zdaj to ni hitra ponudba ali povpraševanje za predlog za prevzem ali promocijo ali priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi predstavil naložbenih, davčnih, zakonitih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, takoj ali mimogrede, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki bi jo sprožilo ali naj bi sprožilo ali v zvezi z zaposlitvijo ali zanašanjem na kakršno koli vlečenje, predmete ali storitve in izdelke, ki so navedeni tukaj . 2020

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments