15.6 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga EY vlaga 100 milijonov dolarjev za razširitev paketa izdelkov blockchain in lansira...

EY vlaga 100 milijonov dolarjev za razširitev paketa izdelkov blockchain in lansira simulator pogodb DeFi

Ernst & Young vlaga $ 100 milijonov v ciljanje podjetja DeFi z najnovejšim paketom izdelkov Blockchain Analyzer.

8417 Skupno ogledov

36 Skupaj delnic

EY invests $100 million to expand blockchain product suite, launches DeFi contract simulator

Računovodsko podjetje “Big Four”, Ernst & Young Global Limited ali EY, še naprej veliko vlaga v verigo blokov in vlaga $ 100 milijonov za inženiring in razvoj tehnologij porazdeljene knjige za vrsto poslovnih aplikacij.

Maja 17 je EY prek svojega EY Blockchain Analyzer razkril svojo drugo generacijo orodij Smart Contract & Token Review paket izdelkov, vključno s testnim studiem, ki omogoča simulirano izvajanje pametnih pogodb za kompleksne decentralizirane finance ali aplikacije DeFi.

“Nova ponovitev podpira več novih zmogljivosti, za katere se pričakuje, da bodo uporabljene v zapletenih ekosistemih pogodbe DeFi, “je napovedal EY in dodal:

“Ponuja mešanico preizkusov skladnosti s tradicionalnim pregledom kode in podpira prilagojene teste pametnih pogodb in simulacijo transakcij v glavni mreži.”

Yael Tamar, soustanovitelj podjetja za tokenizacijo premoženja SolidBlock, je pripovedoval o uporabi novega studia za pregled pametnih pogodb za lastnino- podprl varnostne žetone in izjavil: “Zelo koristno je bilo pred uvedbo simulirati, kako lahko naše pogodbe delujejo v omrežju, in preizkusiti pogodbe pred splošno znanimi napadi na tem trgu.”

EY je tudi razkril, da italijansko pivsko podjetje Birra Peroni uporablja svojo rešitev oskrbovalne verige na osnovi Ethereuma, “EY Opschain Traceability”. Peroni uporablja sledilnik vlakov za oskrbo z notarjem o informacijah o podjetju in bo koval neznanstvene žetone za identifikacijo in sledenje podatkov o serijah piva Peroni.

EY je prav tako napovedal prispevek izvorne kode k prevajalnik prototipov, ki ne zagotavlja ničesar znanja, v javni domeni. Najnovejši protokol ZKP podjetja, “Starlight”, je bil zasnovan za odpravo pomislekov glede ohranjanja poslovne zaupnosti v skupnem omrežju.

EY je marca lani poleg Microsofta in ConsenSys lansiral pametno pogodbo in protokol za tokenizacijo, osredotočen na podjetja, Baseline Protocol. Protokol uporablja mrežo Ethereum kot vmesno programsko opremo, hkrati pa zagotavlja zanesljivo zaščito zasebnosti za udeležence v omrežju, podjetjem pa ponuja sredstva za transakcije v distribuiranih omrežjih, ne da bi izpostavili občutljive podatke nasprotnim strankam v omrežju.

Prejšnji teden je izvršni direktor podjetja Cointelegraph John Wolpert poudaril prihranek učinkovitosti in edinstvene pripomočke, ki jih ponujajo tehnologije veriženja blokov v celotni dobavni verigi.

Prejšnji članekI strongly recommend selling right now. Not financial advice.
Naslednji članek1,1 milijona noobsov panično prodaja, toda Bitcoin hodlers DGAF

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments