9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

F2Pool, Poolin za začetek rudarjenja Ethereum PoW po odprtju glavnega omrežja ETHW

- Advertisement -

Ne glede na zgodovinski prehod Ethereuma na soglasni mehanizem dokazila o deležu (PoS) se bazeni za rudarjenje vedno bolj prijavljajo na rudarjenje na prihajajočem modelu dokazila o delu (PoW) Ethereuma.

EthereumPoW, soseska, ki zagovarja ETHPoW ali model PoW Ethereum, je objavila evidenco bazenov za rudarjenje, ki bodo nadaljevali z rudarjenjem po odprtju glavnega omrežja ETHW.

Nenehno z EthereumPoW bodo nekatera prevladujoča kopališča za rudarjenje Ethereuma nadaljevala z rudarjenjem kljub prehodu Ethereuma na okolju prijazen mehanizem soglasja PoS.

V času pisanja zapis o bazenih za rudarjenje ETHW sestavljajo komplet 15 raznolikih bazenov za rudarjenje, vključno s F2Pool, Poolin, AntPool, Nanopool, 2miners in EthwMine.

Zanimivo je, da zapis vključuje nekaj bazenov, povezanih z Rusijo, vključno s Pool Moscow in BaikalMine, poleg ukrajinskih bazenov, ki ustrezajo bazenu UA. EthereumPoW je dobro znano, da rekord raste, saj se po odprtju glavnega omrežja pridružuje več bazenov.

Bazeni za rudarjenje ETHW, o katerih se govori, očitno predstavljajo najpomembnejši rudarski potencial. Konstantno z zapisnimi podatki iz ETH.BTC.com je F2Pool drugi idealni bazen za rudarjenje Ethereuma po blokih za Etherminom, pri čemer delež blokov od leta do datuma znaša 01.7%.

Poolin poleg tega največ prispeva, saj si več rudarskih bazenov Poolin privošči celoten blok delež 8,7 %. . V skladu s predlogi so 2miners, Nanopool in AntPool poleg tega pomembna rudarska bazena, pri čemer letni blokovni delež znaša 5 %, 3 % oziroma 1,5 %.

Skupaj rudarski bazeni ETHW očitno dal več rudarskega potenciala skozi blokovni del kot Ethermine, idealno okolje za rudarjenje Ethereuma, ki je rudaril več kot 28 % vseh blokov Ethereum vse do zadnjega leta.

Za razliko od F2Pool in Poolin, Ethermine sta se odločila ukiniti svoje izdelke in storitve rudarskega bazena Ethereum zaradi preklopa Ethereuma na PoS, s čimer je v sredo uradno uveljavila najpreprostejši način dviga. Drugače pa je podjetje uvedlo povsem novega ponudnika vložkov Ethereuma pri ohranjanju z domiselnim in predvidenim PoS Ethereum fundacije Ethereum.

F2Pool ni uspel takoj odgovoriti na Cointelegraphovo prošnjo za komentar. Zdi se, da bo to besedilo na tej ravni v pričakovanju novih podatkov o zapisih.

Kot je že poročal Cointelegraph, je prehod Ethereuma na PoS spremenil prevladujočo nasprotno za podjetja, ki rudarijo Ethereum, saj se je Ethereum Merge spremenil v nekoč prvotno zasnovan za zbiranje znebiti PoW rudarjenja.

Povezan: ETHW Core za nadaljevanje z Ethereum PoW forkom 24 ur po združitvi

The Merge je postavljen kot prevladujoča okrepitev Ethereuma, katerega cilj je narediti kriptovaluto bolj zeleno in okolju prijazno. Constant z raziskovalcem Ethereuma Justinom Drakeom bo Ethereum Merge zmanjšal svetovno porabo električne energije za 0,2%.

“Združitev bo zmanjšala svetovno porabo električne energije za 0,2 %” – @drakefjustin

— vitalik.eth (@VitalikButerin) September 23, 85 Zaradi prehoda Ethereuma na PoS so podjetja, povezana z rudarjenjem Ethereuma, aktivno iskala rešitve za nadaljevanje rudarjenja. Naj trdimo, rudar kriptovalut Hive Blockchain si prizadeva nadomestiti rudarjenje etra (ETH) z drugimi kovanci.

85

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -