20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Fantom bo v Uzbekistanu preizkusil IT-rešitve, ki temeljijo na blockchainu

Fantom bo v Uzbekistanu preizkusil IT-rešitve, ki temeljijo na blockchainu

Prisotnost Fantoma v srednji in južni Aziji se je razširila na Uzbekistan, pri čemer se je partnerstvo osredotočilo na povečanje infrastrukture informacijske tehnologije v državi.

2981 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

Fantom to pilot blockchain-based IT solutions in Uzbekistan

Fundacija Fantom je objavila skupno podjetje s skupino AG Mentors Group, ki jo vodi nekdanji podpredsednik vlade Uzbekistana Elyar Ganiev.

Glede na napoved, objavljeno v sredo na blogu Fantom, sodelovanje bo uporabil rešitve blockchain na osnovi Fantoma za posodobitev informacijske infrastrukture v državi.

Fantomovo partnerstvo z AG Mentors prihaja med agendo digitalne preobrazbe vlade Uzbekistana. Že leta 2020 je predsednik Shavkat Mirziyoyev postavil načrt uporabe digitalne tehnologije za izboljšanje javnih storitev v državi, ki so ga poimenovali ” Strategija za digitalni Uzbekistan. “

Fantom naj bi med drugim zagotavljal prilagojene rešitve, ki temeljijo na verigah blokov, na področjih, kot so upravljanje oskrbovalne verige, digitalna valuta centralne banke in načrtovanje virov v podjetju.

V sporočilu naj bi fundacija Fantom uporabila svoje izkušnje pri sodelovanju z drugimi vladami v Srednji in Južni Aziji.

Kot je že poročal Cointelegraph, Fantom trenutno sodeluje v sporazumu o javno-zasebnem partnerstvu z vlado Tadžikistana. Dejavnosti Fantoma v Tadžikistanu so prilagojene tudi sektorju IT s poudarkom na pospeševanju modernizacije v državi.

Poleg partnerstva s Tadžikistansko vlado ima Fantom tudi skupne projekte v Pakistan in Afganistan. V Pakistanu Fantom sodeluje pri razvoju rešitev, ki temeljijo na verigah blokov za oddelek zapor v Punjabu, medtem ko v Afganistanu projekt blockchain sodeluje z ministrstvom za zdravje za uporabo decentralizirane tehnologije v boju proti širjenju ponarejenih zdravil.

Prejšnji članekJPMorgan opozarja na šibke Bitcoin terminske pogodbe kot signal za medvedji trg
Naslednji članekStablecoin ni tako radikalen, pravi uradnik Bank of England

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments