2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Farmville NFT so na obzorju? Zynga najame novega podpredsednika za igranje...

Farmville NFT so na obzorju? Zynga najame novega podpredsednika za igranje blockchain iger

Zynga si bo poleg razvoja novih iger, ki temeljijo na NFT, prizadevala za integracijo NFT in blockchaina v svoj obstoječi portfelj.

50

Skupno ogledov

3 Skupni deleži

FarmVille NFTs on the horizon? Zynga hires new VP for blockchain gamingFarmVille NFTs on the horizon? Zynga hires new VP for blockchain gamingFarmVille NFTs on the horizon? Zynga hires new VP for blockchain gamingFarmVille NFTs on the horizon? Zynga hires new VP for blockchain gaming

Nezamenljivi žetoni (NFT) so dosegli še eno zmago z napovedjo igralnega velikana Zynga o prihajajoči integraciji NFT-jev in blockchaina v založnikov portfelj.

Razvijalec iger iz San Francisca Zynga, najbolj znan za svojo serijo FarmVille in CSR Racing, je za podpredsednika imenovala marketinškega veterana Matta Wolfa, ki bo nadzoroval prizadevanja družbe blockchain pri igranju iger.

Z dodajanjem Wolfa bo Zynga poleg razvoja novih iger, ki temeljijo na NFT, delala na integraciji NFT in blockchaina v svoj obstoječi portfelj. Glavni produktni direktor Zynga Scott Koenigsberg je opozoril, da je podjetje postalo zgodnji posvojitelj nastajajočih platform in tehnologij z novimi izdajami na Snap Games, Google Nest in Amazon Alexa.

Koenigsberg je ob opozorilu na pomembnost tehnologije veriženja blokov v digitalnem gospodarstvu dejal, da jim bo Wolf pomagal doseči nov naslovljiv trg prek NFT in raziskati nove možnosti lastništva za igralce.

Matt Wolf je poklical NFT in tehnologijo veriženja blokov kot naravni naslednji korak v razvoju Zynge, zato je pohvalil sisteme, ki temeljijo na žetonih Web3, ki omogočajo inovacije in zagotavljanje novih oblik vrednosti igralcev pri igranju iger. “Z ustvarjanjem integrirane izkušnje, ki igralcem omogoča, da postanejo lastniki na svoji igralni poti, je naš cilj razširiti doseg občinstva Zynga in spodbuditi večjo angažiranost in zadrževanje,” je dodal.

Povezan: NFT in igranje za zaslužek so prihodnost industrije iger na srečo, pravi EA šef

Industrija iger je sprejela NFT z odprtimi rokami, saj odpirajo nove poslovne modele in tokove prihodkov za razvijalce, založnike in celo ustvarjalce vsebin. Šef EA Andrew Wilson je trdil, da bi zbirateljske digitalne vsebine igrale pomembno vlogo v prihodnosti podjetja.

Založnik Assassin’s Creed Ubisoft prav tako raziskuje potencial iger blockchain po svojem sodelovanju v krog financiranja za razvijalca Animoca Brands, ki temelji na NFT.

75702

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments