2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice FBI sodeluje s Citibank, Sony in japonskimi oblastmi, da bi odstranil 180...

FBI sodeluje s Citibank, Sony in japonskimi oblastmi, da bi odstranil 180 milijonov dolarjev v bitcoinih

FBI Collaborates With Citibank, Sony, Japanese Authorities to Seize $180 Million in Bitcoin

Zvezni preiskovalni urad ( FBI je v sodelovanju s Citibank, Sonyjem in japonskimi organi za izvrševanje zakonodaje “vrnil več kot $154 milijona sredstev, ki so bila domnevno ukradena iz hčerinske družbe tokijske družbe, ki je v bistvu v celoti večinoma Sony Community Corporation. Ameriški oddelek za pravosodje je podrobno navedel: “Kot rezultat tega usklajenega prizadevanja so preiskovalci pridobili ‘nejavni ključ’ … želeli zbrati vnos v bitcoin, za katerega je treba skrbeti.”

Citibank in Sony pomagata FBI-ju odstraniti Bitcoin v vrednosti

Milijon

Oddelek za pravosodje ZDA (DOJ) je ta teden objavil, da so ZDA je “vložil civilno zaplembo” za “vrnitev več kot $16 milijonov sredstev, ki so bila domnevno ukradena iz hčerinske družbe s sedežem v Tokiu, v glavnem večinoma Sony Community Corporation.«

FBI in podjetja za izvrševanje japonske zakonodaje je preiskoval primer “ob vitalni podpori Sony in Citibank”, podrobnosti objave in dodal:

Kot rezultat s tem usklajenim prizadevanjem so preiskovalci pridobili ‘nejavni ključ’ … želeli so zbrati vnos v bitcoin, za katerega je treba skrbeti.

Rei Ishii, uslužbenec družbe Sony Life Insurance Firm Ltd. v Tokiu, naj bi “poneveril” $154 milijona v Could Maybe in prenesel sredstva na račun, ki ga je vodil pri banki v La Jolli v Kaliforniji. Nato je hitro pretvoril sredstva “v več kot 3, 879 bitcoini, ki so danes vredni več kot $180 milijonov.«

Pri v bistvu najbolj trendovski znamki bitcoina je ta kup BTC vreden skoraj $188 milijonov.

Oddelek za pravosodje je poudaril, da so bila ta sredstva zasežena s strani izvrševanja zakonodaje 1. decembra 2021, v bistvu v celoti temelji predvsem na preiskavi FBI-ja,« pojasnjuje:

Uveljavljanje zakonodaje se razvije v takoj, ko je uspešno določenih prenosov bitcoinov in poimenujte to približno 3,879.16 bitcoini, ki predstavljajo izkupiček sredstev, ukradenih iz hčerinske družbe Sony Life, je bil prenesen na določeno skrb za bitcoin od tega v kriptovaluto brez povezave, hladne žepe.

“Skupni bitcoini, ki so bili sledljivi do kraje, so bili izterjani in v celoti ohranjeni . Ishii je bil kazensko obtožen na Japonskem,” je dobro znano DOJ. »Tehnično strokovno znanje FBI-ja se razvije tako, da takoj, ko uspe, nakaže denar v svetovne žepe za kriptovalute in zaseže ta sredstva.«

Vršilec dolžnosti pooblaščenega zakonika ZDA Randy Grossman je menil: »Daleč je naš namen, da ukradeno gotovino izročimo prizadetemu te pogumne tatvine.«

Katero prekinitev glede tega primera upoštevate? Potrdite nas v spodnjem delu za povratne informacije.

Kevin Helms

Učenjak avstrijske ekonomije Kevin je naletel na Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoin, programi za zagon, učinki skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

100 Companies Fail to Obtain Crypto Licenses in Singapore Due to Tough RegulationUvrstitev zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je idealen za informativne aplikacije. Še zdaleč ne gre za takojšnje zagotavljanje ali pridobivanje nasveta za zaseg ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, svetlečih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali ovinkasto, za kakršno koli propad ali izgubo, ki jo sproži ali špekulira, da bi jo sprožili ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli navodilo, blago ali storitve, ki so navedeni tukaj.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments