3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain FC Barcelona in Man City so preklicali kriptovalute, ki kažejo, da denar...

FC Barcelona in Man City so preklicali kriptovalute, ki kažejo, da denar ni vse

Športna industrija bi morala upoštevati opozorilne znake, ko sprejema nastajajoče tehnologije veriženja blokov, kot so NFT, opozarjajo strokovnjaki.

480
Skupaj ogledov

5 Skupni deleži

FC Barcelona, Man City canceled crypto deals show cash is not everythingFC Barcelona, Man City canceled crypto deals show cash is not everythingFC Barcelona, Man City canceled crypto deals show cash is not everythingFC Barcelona, Man City canceled crypto deals show cash is not everything

Športna industrija je močno prizadela pandemija koronavirusa. Večina lig je bila suspendirana, nato pa so ekipe dalj časa igrale brez občinstva. Športni klubi so začeli iskati nove tokove prihodkov, kriptoindustrija pa je priskočila na pomoč s sočnimi posli.

Številna partnerstva med večjimi športnimi klubi so bila v zadnjem letu na naslovnicah. Trendu so se pridružile celo reprezentance in večji klubski sindikati. Tako je postalo še bolj presenetljivo, ko sta FC Barcelona in Manchester City, dva največja nogometna kluba v Evropi, v istem tednu prekinila sponzorske pogodbe, povezane s kriptovalutami.

FC Barcelona je preklicala svoje partnerstvo s tržnico nezamenljivih žetonov (NFT) Ownix ​​po aretaciji Mosheja Hogega, izraelskega kriptopodjetnika, ki je bil med svetovalci podjetja. Ownix ​​je v poplavi Twitterja hitro zanikal kakršno koli organsko povezavo do Hogega. Cointelegraph se je obrnil na Ownix, vendar podjetje ni želelo nadalje komentirati vprašanja.

Manchester City je prav tako prekinil pogodbo s 3Key, ki ga je klub le teden prej objavil kot regionalnega partnerja pri “decentralizirani analizi in svetovalni tehnologiji trgovanja s financami”.

Povezan: FTX kupi Super Bowl oglasno mesto za promocijo kriptovalute televizijskemu občinstvu 91M

Športna industrija se želi pridružiti hrupu NFT, za katerega Morgan Stanley napoveduje, da bo postal dvanajstmestni trg do 2030. Timothy Mangnall, ki pomaga športnim klubom bolje razumeti kripto in svet NFT prek svoje agencije NFT Capital Block, je za Cointelegraph povedal, da klubi zlahka pozabijo opraviti osnovni skrbni pregled podjetij in poklicnega ozadja, preden skočijo v dolgoročne komercialne posle. .

Na Barcelono so se v mesecih pred objavo posla z Ownixom obrnile številne NFT tržnice. Številni kandidati so že imeli močne rezultate v prostoru NFT, vendar se je Barcelona odločila za precej neznano blagovno znamko v tem prostoru, je pojasnil Mangnall:

“To mi kaže, da je Barcelona gledala izključno na denar na mizi, namesto da bi naredila to, kar bi storila za vsako drugo sponzorsko pogodbo, kar je ustrezen skrbni pregled.”

Trg kriptovalut je poln majhnih NFT podjetij, ki so pripravljena na pobeg Desetkrat več denarja kot velike borze samo zato, da bi dosegli velike posle s športnimi klubi, je dodal in opozoril, da bi to morala biti rdeča zastava za vsak klub, ki bi moral nato podvojiti postopek notranjega pregleda in se poglobiti v podjetje in lastniki.

Povezan: Staples Center v Los Angelesu se bo preimenoval v Crypto.com Arena

Tokenizacija je produkt tehnologije veriženja blokov, ki privablja ogromna podjetja z ogromnimi vrednostmi blagovnih znamk in bazami oboževalcev, dodaja Ahmet Usta, soavtor knjige Blockchain 56

in soustanovitelj projektov Avaxtars in Crypto Mandala NFT: “ Klubi si seveda prizadevajo za visoke donose od žetonov oboževalcev in NFT kot zgodnjih uporabnikov. Vendar bi se morali osredotočiti na dodajanje vrednosti z inovativnostjo in trdnimi poslovnimi modeli svojim žetonom in ponudbi NFT.«

NFT ne gredo nikamor in bodo del naše prihodnosti, Timothy Mangnall je povzel in dodal, da se “klubov trenutno ne bi smelo bati, da bi zamudili hype, ampak naredite korak nazaj, da bi razumeli sektor in načrtovali za naslednja najmanj 3 leta.”

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments