21.8 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

FCA podaljša rok za kriptopodjetja, da izpolnijo zakonske potrebe v Združenem kraljestvu – 33 podjetij z licenco tako daleč

- Advertisement -

U.Okay. Monetarni regulator, Financial Behavior Authority (FCA), je podaljšal datum zmanjšanja registracije 1. aprila za alternativo kripto podjetij, da bi izpolnila svoje regulativne zahteve. Britanski regulator je registriral 60 kripto podjetja do te točke in družbe ohranjajo kratko registracijo.

FCA podaljša rok za zaključek za kriptopodjetja Posodobljeni podatki U.Okay.’s Financial Behavior Authority (FCA) o režimu nevečne registracije (TRR) na svoji spletni objavi v sredo, pred datumom zmanjšanja registracije za kriptopodjetja 1. aprila.

Včasih je bil režim nevečne registracije ustanovljeno decembra 2020, da se dovoli obstoječim podjetjem s kriptovalutami, ki so zaprosila za registracijo prej kot decembra 12, 2020, da bi našli delo, medtem ko FCA še naprej ocenjuje njihove zmogljivosti.

FCA podrobno:

Radi smo zaključili naše ocene in TRR se bo zaprlo 1. aprila, kljub temu pa je za majhno alternativo podjetij učinek nujno potreben, da bi še naprej ljubili kratko registracijo.

»To je potrebno za učinek, ki ga bo podjetje verjetno zasledilo privlačnosti ali pa bi mu bile lahko celo všeč določene situacije likvidacije,« je dodal regulator.

Več kot sto korporacij je zaprosilo za kratko dovoljenje za nepristransko v U.Okay. medtem ko čakajo, da FCA oceni njihove zmogljivosti. Več kot 60 podjetij je bilo zavrnjenih ali podobno umaknjenih njihova uporabnost.

Samo podjetja živijo s kratko registracijo, ki v bistvu temelji na najnovejšem seznamu na spletni strani FCA. To so BCB Community, Blockchain.com, Cex.io, Copper Technologies (UK), Globalblock, GCEX, ITI Digital, BC Bitcoin, Revolut, Moneybrain, Tokencard (Monolith) in Coindirect.

FCA je registrirala 16 Kripto podjetja Celotna 16 družbe so bile sprejete. Tiskovni predstavnik FCA je povedal Yahoo Finance U.Okay. Sreda: »Pregledovali smo zmožnosti podjetij za kriptovalute, da bi se prepričali, ali izpolnjujejo minimalne standarde, ki jih pričakujemo – tiste od nas, ki menimo, da so ta podjetja skladna in pravilna ter da imajo dovolj programov za poimenovanje in ustavitev denarnih tokov iz kaznivo dejanje.«

Tiskovni predstavnik je dodal:

Mer zdaj všeč so nam registrirana 720 podjetja, zdaj smo kot je bilo videti preveč denarnega kriminala rdečih zastav, za katere podjetja s kriptosredstvi ne skrbijo, ki iščejo registracijo.

“Še huje, zdaj Všeč so nam videni primeri, da so podjetja varna, ne samo kot nadzor, potreben za skrb za zaprte rdeče zastavice v prevladujoči zagati,« je zaključil tiskovni predstavnik.

Kater var pripovedujete, ko se sklicujete na FCA, ki je podaljšal rok za zmanjšanje registracije za kriptopodjetja, da bi izpolnila zakonske zahteve? Obvestite nas v spodnjem razdelku za komentarje.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 2011 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti Bitcoin, programov za zagon, rezultatov skupnosti in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

Image Credit624590: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je informativnega značaja zmogljivosti najlažje. Ne gre za takojšnje posredovanje ali pridobivanje predloga za iskanje ali promocijo ali priporočila ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravičnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli razkritje, predmete ali izdelke in podjetja, ki so navedena tukaj.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -