20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

FCA zatira male oglase sredstev z visokim tveganjem, vendar zdaj ne kripto

- Advertisement -

Britanski denarni nadzornik bo poostril smernice za promocijo blaga z visokim tveganjem pri osebnih trgovcih.

283 Celotni ogledi

20 Celotne delnice

Britanska agencija za finančno ravnanje (FCA) od korporacij, ki tržijo visoko tvegane naložbe, zahteva jasnejša in dodatna vidna opozorila o tveganjih. Posebne naložbene spodbude, ki so enakovredne bonusu za napotitev prijatelja, so lahko v celoti prepovedane.

V oddaji, ki je bila razkrita 1. avgusta, je FCA dokončno oblikovala močnejše ideje za “udeležbo na modeliranju zavajajočih oglasov, ki spodbujajo vlaganje v visoko tvegano blago.” Poskus regulatorja, da bi zmanjšal zbirko udeležencev, ki vlagajo v visoko tvegano blago, sledi slabi strani, da “ogromna zbirka udeležencev” ne razume nevarnosti, vgraviranih v nekatere grobe naložbe.

Promocije kriptosredstev so po drugi strani izvzete iz sodobnih smernic. FCA namerava oblikovati strategijo s končnimi zamislimi o najprimernejši promociji kriptovalut, potem ko bo upravitelj potrdil, da so takšna sredstva v pristojnosti regulatorja.

Nasprotno, kot se kvalificira sprostitev kripto kot visoko tvegano sredstvo pravilno, se bodo prihodnje ideje nedvomno ujemale s tistimi, ki jih je narisal v objavi. Po FCA:

»Kripto je še vedno visoko tvegano, zato morajo biti ljudje ob tej priložnosti pripravljeni izgubiti ves svoj denar da se odločijo vložiti denar v kripto sredstva.« Po trditvi je FCA lani posredoval v precej dodatnih denarnih promocijah, da bi preprečil škodo kot prej. V letu, ki se je končalo julija 2013, je spremenil ali umaknil 4, 283 oglasi.

Povezano: Izvršni direktor monetarnega nadzornika Združenega kraljestva namiguje na pomen svetovnega sodelovanja pri zakonu o kriptovalutah

FCA je zanimive ideje o sodobnem ideje bodo posredovane do oktobra , 2013, in zagotavlja, da bo svoj končni osnutek utemeljil v začetku naslednjega leto.

julija 20, so bili finančni produkti in ponudniki ter tržni računi predstavljeni v parlamentu Združenega kraljestva. Uredil bo stabilne kovance in podaljšal zakon o bančništvu 992 ter finančne produkte in ponudnike Zakon o (bančni reformi) z dne 2013, ki zajema “sredstva za digitalno poravnavo” (DSA) , ki pooblašča ministrstvo za finance za urejanje DSA.

90873

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -