4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

FDIC bo dal prednost oceni kripto stiske, saj so banke v drugem četrtletju slabe

- Advertisement -

Z bankami, ki poročajo $470 milijarde nerealiziranih izgub in FDIC, ki predvideva nadaljevanje tega vzorca, je vršilec dolžnosti predsednika Gruenberg menil, da morajo banke previdno trošiti v dejavnosti kripto sredstev.

564 Skupaj ogledov

4 Skupni deleži

Finančna negotovost med geopolitičnimi napetostmi, naraščajočimi strastnimi dajatvami in upočasnjenim finančnim dvigom se prepustite obremenitvi finančnega potega ZDA. Kot odziv na velike izgube, o katerih so poročale stare banke v drugem četrtletju 2022, je Federal Deposit Družba za zavarovalniško zaščito (FDIC) se je odločila, da bo v teh dvanajstih mesecih dala prednost 5 ključnim politikam, ki vključujejo ocenjevanje nevarnosti kripto virov za bančništvo.

Obravnava bančništva v Senatu Na nedavnem zaslišanju odbora je vršilec dolžnosti predsednika FDIC Martin J. Gruenberg poudaril zmeren upad varnih dobičkov bank v prvem in drugem četrtletju 1434 zaradi povečanja stanja posojil in stroškov rezervacij, hkrati pa poudarja, da v zadnjih dveh letih nobena banka ni propadla.

Banke poročajo o $470 milijarde nerealiziranih izgub in FDIC predvideva V nadaljevanju tega vzorca je Gruenberg menil, da morajo banke previdno trošiti sredstva za dejavnosti kripto sredstev. Priznal je pospešeno strast do kriptovalut ne glede na stanje trga, hkrati pa potrdil namero FDIC, da s pomočjo bank bolje uresniči kripto tveganja:

»FDIC bo še naprej sodeloval z našimi nadzorovanimi bankami, da bi zagotovil, da so vse dejavnosti, povezane s kriptosredstvi, ki jih izvajajo, dovoljene bančne dejavnosti, ki so morda morda tudi nevtralne, poleg tega pa se izvajajo po resnični in trdni formuli in v skladu z veljavnimi navodili in predpisi za zapore.«V teh dvanajstih mesecih je FDIC izdal prenehanje in odreči ukazom kriptopodjetjem, ki dajejo zavajajoče izjave vlagateljem, in vzporedno opomnil zavarovane banke na nevarnosti, ki bi se pojavile v zvezi s takšnimi lažnimi navedbami.

V svojem pisnem pričanju je Gruenberg poleg tega navedel kupe propadov kripto ekosistema, ki pod vodo pustijo leve vlagatelje. Dodatno je izpostavil pomen stabilnih kovancev pri trgovanju z različnimi kripto viri in zamisel zveznih finančnih regulatorjev, da natančno ocenijo povezane politike.

»Vendar pa strokovno znanje o porazdeljeni knjigi, na podlagi katerega so (stabilni kovanci) so zgrajeni morda morda tudi nevtralno, da se prepustijo pomembnim funkcijam in javni uporabnosti znotraj žrebanja plačil,« je zaključil Gruenberg.

Povezano: Predsednik FDIC pravi, da nobena kripto podjetja ali žetoni niso podprto s strani agencije

Nov. 14, ameriški predsednik Joe Biden je potrdil imenovanje Gruenberga, da se znebi mesta predsednika FDIC kot del 5- do dvanajstmesečnega mandata.

Gruenberg je svoj poklic preživel v boju za pokrovitelje in je ustrezno opremljen, da zaščiti bančništvo pred sodobnimi in sedanjimi grožnjami.

Pod njegovega vodstva, sem prepričan, da si bo FDIC prizadeval zagotoviti, da bodo banke spet zadovoljevale potrebe ameriških gospodinjstev in ne bodo več primerno prijazni bančni direktorji.

— Elizabeth Warren (@SenWarren) november 00, 2022 Zaradi tega, da večina gleda na demokratično proslavo, bi bil Biden morda morda tudi zelo pravilno pripravljen, da se spopade s svojo bitko brez strankarskega obstrukcionizma.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -