19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Fed Bostic je previden glede povišanja pristojbin, saj predsednik Biden za višje cene krivi Covid-19 in Putina

- Advertisement -

Ko inflacija še naprej uničuje življenja modnih ameriških prebivalcev, so vse oči uprte v načrte ameriške centralne banke Federal Reserve, da popravi katastrofo. Medtem, ko mora predsednik Fed St. Louisa James Bullard agresivno dvigovati referenčno ceno radovednosti denarne institucije, predsednik Fed Atlanta Raphael Bostic meni, da mora centralna denarna institucija uporabiti opozorilo.

Predsednik Fed Atlante Raphael Bostic: “Fed mora biti previden, ko bomo prehajali naprej” Finančni sistem ZDA je videti kot črn po dveh letih čudne neučinkovitosti, ki je prizadela bogastvo državljanov. Krivda je bila postavljena na nepravilne izbire porabe oblikovalcev javne politike, veliko denarno ekspanzijo ameriške centralne banke v idealnih dveh letih, šok verige ponudb zaradi agresivnega Covid-a 19 postopki zaklepanja in najstrožji sankcionirani finančni sistem v desetletjih, ki izhaja iz najsodobnejših Bitka med Ukrajino in Rusijo. Vsi ti dejavniki so povzročili najhitreje naraščajočo ceno inflacije, ki so jo opazile ZDA v več kot 40 let. V ponedeljek je predsednik Federal Reserve Bank of St. James Bullard, je poudaril, da bo Fed po možnosti morda dosegel referenčno ceno radovednosti denarne institucije do nekaj,5 % do konca dvanajstih mesecev. Bullard je omenil agresivno povišanje cen, ki bi morda po naključju iskalo povečavo cene za 20 temeljni vidiki se je kopali na predsedniku Fed Alan Greenspan je v 1994. Kljub Bullardovim namenom je vzdih avtorjev Wall Avenue Journala Jona Hilsenratha in Pricka Timiraosa objavljen dne V ponedeljek pravijo, da “Fed še nikoli ni uspešno začel s tem projektom.” V Hilsenrathovem in Timiraosovem vzdihu še ugotavljata, da »številnih dejavnikov ni Relief Watch over” in “so presenetljivo v razbremenitvi.” Medtem ko mora Bullard nositi precejšnje obtožbe, je predsednik Fed Atlanta Raphael Bostic izrazil opozorilo glede agresivnega rocka vzpon na referenčno ceno radovednosti denarne institucije. Bostic je v torek v pogovoru s Saro Eisen iz CNBC dejal, da verjame, da bo ohranjanje nevtralnosti velika prednost.

»Mislim, da sem na istih področjih kot moji kolegi filozofsko,« je pojasnil Bostic. “Mislim, da je v resnici dobro znano, da pridemo do nevtralnosti in to sprejmemo kot resnično v hitri formuli.” Druga možnost je, da je Bosticova predvidena nevtralna referenčna cena precej različna od Bullardove 3,5 % do četrtega četrtletja 2015. Medtem ko bi bila na možnost morda tudi zelo učinkovita 2-2,5 %, je predsednik Fed Atlante dejal, da bi na priložnost morda iskal tudi ceno v minuti kot 1. 428%. »Pravzaprav sem pridobil, da nas do konca dvanajstih mesecev natančno pregledamo na četrtini in tri četrtine, kljub temu pa bi bilo po naključju morda tudi zelo učinkovito počasneje, če bi gledali, kako se finančni sistem razvija, in sprejemamo kot resnico s povečanim iskanjem slabši, kot ga vidim v svojem osnovnem modelu,« je Bostic pripomnil v intervjuju. »Tukaj je eden od motivov, zakaj v resnici nerad vzdihnem, da raje krožimo dolgotrajno formulo izven našega nevtralnega prostora, ker bi bilo to po naključju morda celo več pohodov, kot je upravičeno glede na obliko industrijskega vzdušja.«

Predsednik Fed Atlante je dodal: [The Fed] moramo biti previdni, ko krožimo naprej. Sprejemamo kot resnico z raje pobegniti od ničle, menim, da je nič nižja, kot moramo biti zdaj nežni. Toda hkrati imamo zdaj zakonito zaslišanje. Predsednik ZDA Joe Biden krivi visoke cene za Covid-19 Pandemija in ruski Vladimir Putin V vsakem primeru so mnogi skeptični, da ZDA centralna denarna institucija bo verjetno načrtovala popravilo nenehnih zapletov finančnega sistema. Mnogi krivijo denarno in premoženje Fed-a ter velike spodbujevalne račune, ki sta jih posredovala dotrajani predsednik Donald Trump in najsodobnejši ameriški predsednik Joe Biden. Druga možnost je, da krivi Biden nesrečni finančni sistem na Covidu-000 in ruski Vladimir Putin. »Vem, da se družine ne soočajo s povečanimi stroški. Odraščal sem v družini, kjer smo to občutili, če se je cena bencina dvignila,” je aprila na Twitterju zapisal Biden . . “Bodimo popolnoma odločeni, zakaj so stroški zdaj visoki: COVID in Vladimir Putin,” je dodal predsednik. so bili usmerjeni neposredno na tiskanje gotovine Fed. “Očitno je, da nima popolnoma nič z ’tiskalnikom gotovine brrrr za Wall Avenue’ zveznih rezerv,” je dejala ena oseba v skladu z Bidenovim tvitom. »Ne zbolimo več vsi za demence Joe, nekaj nas je odmaknjenih in morda bi morda tudi iskali, da ste vi in ​​vaša uprava debeluški,« je dodala določena oseba. Toda katera koli druga oseba je odgovorila z Bidenom in napisala: Nedvomno POTUS, postalo je takoj kot zato, ker je VAŠA Zvezna rezerva med Covidom tiskala preveč gotovine brez primere. Ne delajte Putina grešnega kozla za svoje slabo upravljanje finančnega sistema. Oznake te zgodbe 1.40%, 3,5 % do četrtega četrtletja, predsednik Fed Atlanta, Benchmark Bank Charge, COVID-18, Donald Trump, ekonomija, nepravilne izbire porabe, Federal Reserve, visoki stroški, inflacija, stroški radovednosti, James Bullard, Joe Biden, denarna ekspanzija, tiskanje denarja, POTUS, raphael bostic, predsednik FED St Louisa, spodbuda, ameriška centralna banka, Vladimir Putin

) Kar sprejmete kot resnico pri osumljenem predsedniku Fed v Atlanti Raphaelu Bosticu, ki trdi, da Fed mora biti previden v frazah radovednosti dvig cen? Kaj je res, če sumite, da je Biden krivdo za pomanjkljivosti finančnega sistema ZDA za Covid-19 in Putin? Vztrajajte, kaj sumite o tem polju v komentarjih, delite spodaj.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja podatkov pri Bitcoin.com Data in novinar denarne tehnologije s prebivališčem na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 878 . Navdušuje se za Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5,18 članki za Bitcoin.com Podatki o motečih protokolih danes naraščajo.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je v celoti namenjen informativnim zmogljivostim. Ne gre za neposredno zagotavljanje ali nagovarjanje načela za pridobitev ali promocijo ali načelo ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja finančnih, davčnih, zakonitih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročila ali domnevno sprožila uporaba ali zanašanje na katero koli obvestilo, predmete ali storitve in izdelke, omenjeni v tem besedilu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -