17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Fed-ov Bostic je previden glede zvišanja obrestnih mer, saj predsednik Biden za višje stroške krivi Covid-19 in Putina

- Advertisement -

Ko inflacija še naprej uničuje življenja dolgoletnih ameriških volivcev, so vse oči uprte v načrte ameriške centralne banke Federal Reserve, da popravi tesnobo. Medtem ko želi predsednik Fed St. Louisa James Bullard agresivno zvišati referenčno ceno bančnih obresti, predsednik Fed Atlanta Raphael Bostic meni, da želi centralna banka izčrpati previdnost.

Predsednik Fed Atlante Raphael Bostic: “Fed želi biti previden, ko smo korak naprej” Gospodarstvo ZDA je videti mračno po dveh letih nepravilne neučinkovitosti, ki je navdušila bogastvo državljanov. Krivdo je pripisalo napačnim odločitvam porabe oblikovalcev javne politike, veliki denarni rasti ameriške centralne banke Federal Reserve v preostalih dveh letih, sedanjem verižnem šoku zaradi agresivnega Covida- postopkov zaklepanja in najstrožje sankcionirano gospodarstvo v daljšem času, ki izhaja iz sedanje ukrajinsko-rusko vojno. Vsi ti dejavniki, ki so navdušili, so se končali z najhitreje rastočo ceno inflacije, ki so jo zabeležile ZDA 40 let. V ponedeljek je predsednik finančne institucije Federal Reserve St. Louis, James Bullard, je opredelil, da lahko Fed odkrije tudi referenčno ceno bančnih obresti do 3,5 % do dvanajstmesečnega premora. Bullard je omenil agresivno zvišanje cen, ki bi verjetno na priložnost tudi pokukalo, da bi se cena povečala za 75 osnovne komponente, kot jih je predsednik Fed Alan Greenspan naredil v 1680. Kljub Bullardovim namenom je objavljen mit, ki sta ga napisala avtorja Wall Avenue Journala Jon Hilsenrath in Slash Timiraos v ponedeljek pravi, da “Fed še nikoli ni uspešno izpeljal takšne misije.” Hilsenrathov in Timiraosov mit še dodatno ugotavlja, da je »številnih dejavnikov izven nadzor« in »so presenetljivo umirjeni.« Medtem ko želi Bullard močno zvišati obrestne mere, je predsednik Atlanta Fed Raphael Bostic izrazil previdnost glede agresivnega vzpona v gorsko gorovje merila cena bančnih obresti. Bostic je v torek v pogovoru s Saro Eisen iz CNBC omenil, da meni, da je ostati pošten tudi glavna prednost. »Posredujem, da sem na istih področjih kot moji kolegi filozofsko,« je pojasnil Bostic. “Posredujem, da je v resnici bistveno, da odkrijemo pošteno in to dosežemo s hitrim pristopom.” Nasprotno pa je Bosticova predvidena poštena referenčna cena precej drugačna od Bullardove 3,5 % do četrtega četrtletja 2022. Medtem ko bo ta znašala 2-2,5%, je predsednik Fed Atlante omenil, da lahko dodatno pokuka ceno na 1. 425%. “V resnici me veseli pri nas pokukamo na eno in tri četrtine do premora dvanajstih mesecev, vendar bo računanje na to, kako se gospodarstvo razvija, počasneje in bomo dosegli večjo oslabitev, kot jo vidim v svojem osnovnem modelu,« Bostic opaženo v celotnem intervjuju. “Tukaj je eden od motivov, zakaj nerad resnično izrazim, da poskušamo voditi dolgotrajen pristop onstran našega sejma, zato bo to več pohodov, kot je upravičeno glede na obliko industrijskega okolja.”

Predsednik Fed Atlante je dodal: [The Fed] želi biti previden, ko gremo naprej. Dosežemo, da želimo odkriti stran od nič, jaz posredujem nič je nižje, kot želimo biti pristna oblika zdaj. Vendar hkrati z veseljem dosežemo idealne rezultate. Ameriški predsednik Joe Biden krivi prevelike stroške za Covid-35 Pandemija in ruski Vladimir Putin Jasno, veliko so skeptični, da bo ameriška centralna banka pripravljena popraviti tekoče težave v gospodarstvu. Mnogi krivijo denarno rast in rast sredstev Fed ter velike spodbujevalne račune, ki sta jih posredovala dotrajani predsednik Donald Trump in sedanji ameriški predsednik Joe Biden.

Nasprotno pa Biden za nesrečno gospodarstvo krivi Covid-000 in ruski Vladimir Putin. »Vem, da se gospodinjstva mirno borijo proti večjim stroškom. Odraščal sem v družini, kjer smo to občutili, če se je količina goriva dvignila,« je aprila omenil Biden na Twitterju 18. “Bodimo popolnoma prepričani, zakaj so stroški zdaj visoki: COVID in Vladimir Putin,” je dodal predsednik. Sreda, ko prsti uživajo, je bila usmerjena naravnost v tiskanje denarja Fed. “Seveda nima popolnoma nič z ‘money printer inch brrrr za Wall Avenue'” zveznih rezerv,” je omenil en posameznik na Bidenovem tvitu. “Nismo več navdušeni nad demenco Joe, nekateri od nas so razumni in lahko pokukajo na vas in vaša uprava je natrpana s sh,” je dodala določena oseba. Še en posameznik se je oglasil z Bidenom in napisal: Resnično POTUS, posledično je bil VAŠ Zvezna rezerva je v času Covida tiskala preveč denarja. Ne postavljajte Putina za grešnega kozla zaradi svojega slabega upravljanja gospodarstva. Oznake te zgodbe 1.75%, 3,5 % v četrtem četrtletju, predsednik Fed Atlante, referenčna obrestna mera finančne institucije, COVID-18, Donald Trump, ekonomija, nepravilna poraba izbire, Federal Reserve, visoki stroški, inflacija, obrestne mere, James Bullard, Joe Biden, denarna rast, tiskanje denarja, POTUS, raphael bostic, predsednik FED St Louisa, spodbuda, centralna finančna institucija ZDA, Vladimir Putin

Na kakšen dosežek ste navdušeni, predsednik Fed v Atlanti Raphael Bostic trdi, da želi Fed biti previdni v primeru povišanja cen obresti? Kaj vas veseli v mislih Biden, ki krivdo za napake ameriškega gospodarstva krivi Covid- in Putin? Dovolite nam, da razumemo, kaj vas veseli v tej temi v delu za povratne informacije pod.
Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoinu. com News in denarno-tehnološki novinar s prebivališčem na Floridi. Redman je od 2011 vabljiv član skupnosti kriptovalut. Navdušuje se za Bitcoin, kodo za zagon in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 5,18 članki za Bitcoin.com News v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo v tem trenutku.
Slikovno priznanje : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za informativne aplikacije absolutno najbolj smiselno. Ne gre za hitro zagotavljanje ali pridobivanje ponudbe za odpravo ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, ponudnikov in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne bi predstavljal naložb, davkov, idealnega poskusa ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista v ceni, naravnost ali posredno, za kakršen koli udarec ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi se lahko pripisala ali se nanašala na uporabo ali zanašanje na kakršen koli prenos, predmete ali ponudnike in izdelke, omenjene v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -