17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Fed v letu 2023 pričakuje 2 dviga tečajev, padci na borzi, Powell...

Fed v letu 2023 pričakuje 2 dviga tečajev, padci na borzi, Powell pričakuje višjo inflacijo

Fed Expects 2 Rate Hikes in 2023, Stock Market Plunges, Powell Anticipates Higher Inflation

Federal Reserve je v sredo povedala javnosti, da je posredoval časovni okvir za zvišanje obrestnih mer. “Napredek pri cepljenju bo verjetno še naprej zmanjšal učinke krize javnega zdravja na gospodarstvo, vendar tveganja za gospodarske obete ostajajo,” je v izjavi dejal Zvezni odbor za odprti trg (FOMC).

Sestanek pred “srečanjem” – Fed pričakuje dva dviga tečaja v 2023

 • Potem ko so številni udeleženci na trgu čakali, da Federal Reserve razkrije nekaj signalov, so jih dobili junija 16, kdaj 10 od FOMC 13 člani odbora so do konca leta 2023 predvideli dvig .
 • „To srečanje, ki smo ga imeli, si lahko predstavljate kot„ pogovor o pogovoru o “srečanje,” je v sredo opozoril predsednik Zvezne rezerve Jerome Powell. “Srečanje”, na katerega se sklicuje Powell, je tisto, pri katerem FOMC zviša obrestne mere, potem ko obdrži stopnje pod ničlo.
 • Tako imenovana ploskev pričakovanj obrestnih mer posameznih članov kaže na možnost dveh dvigov obrestnih mer 2023. Fed meni, da na koncu 2021 stopnja brezposelnosti bo približno 4,5%.

Tiskovna konferenca FOMC: Nobeno vprašanje medijev o evidentiranju in povečevanju neenakosti premoženja, mehurčkih premoženja, špekulativnem vedenju ali kamp za brezdomce.

– Sven Henrich (@NorthmanTrader) junij 16, 2021

 • “Problem je zdaj v tem, da je povpraševanje zelo močno, dohodki visoki, ljudje imajo denar na bančnih računih. Povpraševanje po blagu je izjemno veliko in se ni zmanjšalo, «je v sredo pojasnil Powell. »Toda v zvezi s prevelikim popravljanjem obstaja možnost na drugi strani tega, da bi bila inflacija v prihodnosti dejansko lahko precej nizka. Toda na tem se trenutno ne osredotočamo. «
 • Na novinarski konferenci po srečanju je Powell razpravljali o inflaciji. “Pričakujemo, da se bodo odčitki visoke inflacije zdaj zmanjšali,” je Powell poudaril novinarjem. Pričakovanja inflacije po sestankih so se povečala na 3,4%.
 • “Na noben način ne zanemarjamo možnosti, da bi se lahko izšlo, da bi šlo dlje, kot smo pričakovali, in tveganje bi bilo, da sčasoma začne vplivati ​​na inflacijska pričakovanja,” je opozoril Powell.
 • “Smo na poti do zelo močnega trga dela,” je dejal Powell tiskovna konferenca po srečanju.

 • Dow Jones Industrial Average ali Dow je padel 260 v sredo po signalih dviga tečaja Fed.
 • “V zvezi z inflacija so dejavniki, ki so jo v preteklosti omejevali 25 let in ki ga Powell pričakuje, da ga bo tudi v prihodnje omejeval t so prehodni, «je v sredo po srečanju FOMC zapisal ekonomist in zlati bug Peter Schiff. “Po letih nepremišljene denarne politike Feda se inflacijski piščanci končno vračajo domov,” je dodal Schiff.
 • Fed je ignoriral vse pozive k upočasnitvi nakupov, ”je po seji odbora Fed povedal ustanovitelj northmantrader.com Sven Henrich. “Powell je odrezal preprogo pod kakršnimi koli nestrpnimi člani odbora in vztraja pri tiskanju več kot v globini bruto investicij v gospodarstvo z najbolj vročim gospodarstvom leta 50 let, inflacijski pritiski in največji mehurček premoženja v zgodovini. “
 • “Trg tega ni pričakoval,” je v intervjuju za pojasnil James McCann, namestnik glavnega ekonomista pri Aberdeen Standard Investments CNBC. “Fed zdaj sporoča, da bodo morale stopnje naraščati prej in hitreje, njihova napoved pa predlaga dva pohoda 2023. Ta sprememba v stališču se je nekoliko razširila z nedavnimi trditvami Feda, da je nedavna rast inflacije začasna. “

Kaj menite o tem, da Fed lahko pojasni, da dvakrat dvignili obrestne mere 2023 in pričakuje višjo stopnjo inflacije? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Nigerian Central Bank Threatens Jail Time for Citizens Caught Defacing Naira Banknotes

JPMorgan Is Stockpiling Cash - CEO Claims There’s a ‘Very Good Chance Inflation Will Be More Than Transitory’

Oznake v tej zgodbi

10 – letne opombe, 2 pohoda, 2023, obveznice, Fed, predsednik Feda, monetarna politika Feda, Federal Reserve, FOMC, srečanje FOMC, inflacija , Inflacija 3,4%, obrestne mere, James McCann, jerome powell, likvidnost, ponudba M1, MBS, Peter Schiff, povišanje stopnje, Sven Henrich, zakladnice, USD

Zasluge za slike : Shutterstock , Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments