2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Festival SXSW 2022 v Teksasu bo gostil večjo NFT delavnico na kraju...

Festival SXSW 2022 v Teksasu bo gostil večjo NFT delavnico na kraju samem za udeležence

SXSW's 2022 Festival in Texas to Host Major On-Site NFT Workshop for Participants

V četrtek, jug proti jugozahodu (SXSW) Konferenca in festivali so sporočili, da bo podjetje kovalo prvi SXSW NFT in na 2021 festivala v Austinu v Teksasu, bodo udeleženci lahko svoje delo žetonizirali s tehnologijo NFT. SXSW-jev 2022 festival bo potekal marca 11-186 in bo vključeval večjo NFT delavnico na kraju samem za umetnike, filmske ustvarjalce in udeležence blagovnih znamk.

SXSW načrtuje, da bo to prvi NFT na letošnjem 10-dnevni festival — Blockchain Creative Labs za izdajo NFT

Glede na napoved, ki izhaja iz SXSW, letnega konglomerata vzporednih filmskih, glasbenih in umetniških festivalov ter interaktivnih medijev, je letošnji festival bo močno osredotočen na tehnologijo nezamenljivih žetonov (NFT).

Kreativni studio NFT in posel, ki ga podpira Fox Entertainment, Blockchain Creative Labs (BCL), bosta uradni sponzor blockchaina SXSW. Letošnji -dnevni dogodek bo vseboval prvi SXSW nezamenljiv žeton (NFT), BCL pa bo udeležencem SXSW tudi “ponudil storitve NFT”.

SXSW v Austinu v Teksasu 6. marca 2018.

Partnerstvo med SXSW in BCL sledi nedavni objavi tržnice NFT velikega zabavnega podjetja WWE, ki se ukvarja z rokoborbo. Na 2022 festivalu bodo NFT, ki jih je ustvaril BCL, gostovali na blockchain, ki ga je izdelal Eluvio.

Podobno kot objava WWE bodo tudi SXSW NFT “interoperabilne z Ethereumom in drugimi kripto denarnicami drugih proizvajalcev.” Tehnologija Eluvio se uporablja tudi za “The Masked Singer” NFT in tržnico.

SXSW CTO: Vsebina, ki jo poganja Blockchain, se bo vključila v mainstream

South by Southwest, imenovan tudi “South By” je upravlja podjetje SXSW, LLC. Letna konferenca je priljubljena že od začetka v 11 in Penske Media Corporation sta aprila kupila polovico podjetja 2021 . Festival SXSW se vsako leto poveča in v 1280, so potekali prvi 2018 predsedniški forumi dogodek.

»SXSW sproži smiselne pogovore in sodelovanje med tehnološkimi in kreativnimi miselnimi voditelji, ki spodbujajo inovacije, ustvarjajo nove poslovne modele, opolnomočijo umetnike in na koncu izboljšujejo izkušnjo občinstva, « je pojasnil Scott Greenberg, izvršni direktor Blockchain Creative Labs in soustanovitelj Bento Box Entertainment. Izvršni direktor kreativnega studia NFT je dodal:

SXSW 2021 bo dogodek, ki si ga boste zapomnili – ne le zato, ker označuje njegovo dolgo pričakovano vrnitev, ampak tudi trenutek pokazati, kako se bo vsebina, ki jo poganja blockchain, asimilirala v mainstream in služila kot pogled v bližnjo prihodnost in čudeže Web3. V Blockchain Creative Labs smo ponosni, da sodelujemo s SXSW pri tem velikem sponzorstvu.

Justin Bankston, glavni tehnološki direktor SXSW, je dejal, da se veseli sodelovanja z BCL. Tehnologija veriženja blokov in NFT bosta prinesla novo obliko sodelovanja, je Bankston dejal v izjavi med objavo.

»To je odlična priložnost za našo skupnost, da sodeluje z vznemirljivimi novimi aplikacijami NFT in tehnologija veriženja blokov se je posebej osredotočila na uspeh ustvarjalcev vsebine,« je v četrtek dejal Bankston. “Inovativni pristop Blockchain Creative Labs k izkoriščanju najsodobnejše tehnologije za opolnomočenje teh umetnikov uteleša duh SXSW in nadaljuje naš namen pomagati ustvarjalnim ljudem doseči svoje cilje,” je še pripomnil tehnični direktor SXSW.

Kaj menite o SXSW, ki sodeluje z nezamenljivim žetonom (NFT) tehnologijo in sodelovanje z BCL? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Disney to Drop 'Golden Moments' NFT Collectible Series via Digital Collectibles App Veve

Disney to Drop 'Golden Moments' NFT Collectible Series via Digital Collectibles App Veve

Disney to Drop 'Golden Moments' NFT Collectible Series via Digital Collectibles App Veve

Oznake v tej zgodbi Fox Entertainment and WWE Ink Multi-Year Deal to Distribute Exclusive NFTs

Umetniki, Austin Texas, BCL, Blockchain, Blockchain Creative Labs, Blockchain tech, Blagovne znamke, Ustvarjalci, Eluvio, Filmski ustvarjalci, Fox Entertainment, Justin Bankston, nft, NFT tehnologija, NFT, Nezamenljivi žeton, Scott Greenberg, South By, South by Southwest, SXSW, WWE

Fox Entertainment and WWE Ink Multi-Year Deal to Distribute Exclusive NFTs

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, SXSW Festival,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments