18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Filecoin ignorira Bitcoin FUD Elona Muska kot rakete FIL za 17%

Filecoin ignorira Bitcoin FUD Elona Muska kot rakete FIL za 17%

FIL, domače kripto sredstvo omrežja Filecoin, je bilo v petek med najuspešnejšimi digitalnimi sredstvi, saj je ohranilo dobiček na zelo medvjedastnem trgu kriptovalut.

FIL / USD je dosegel največja dnevna vrednost $ 102. 109 okoli 0300 UTC, več kot 37% na 24 – urno prilagojen časovni okvir. Par se je pozneje močno strmoglavil zaradi občutka dobička, vendar je ohranil 24 – urni dobiček, če ostanete navzgor 17%.

V nasprotju s tem sta se največja tekmeca Filecoina Bitcoin (BTC) in Ether (ETH) od

znižala za več kot 6% oziroma 7% UTC.

Filecoin poskuša objaviti trdne odboje po nedavnih potezah navzdol. Vir: FILUSD na TradingView

Skoraj vsi top- cap digitalno premoženje objavilo izgube, potem ko je Elon Musk, ustanovitelj / izvršni direktor Tesle, tvitnil skrivnostni razpadni meme z oznako #bitcoin in zlomljenim srcem emoji.

Glede na prijavo vrednostnih papirjev podjetja, objavljeno februarja, je Tesla svoji bilanci stanja dodal žetone BTC v vrednosti 1,5 milijarde USD. Muskov skrivnostni tvit v četrtek zvečer pa je vzbudil strah, da je Tesla nameraval ali je že izpraznil svojo celotno naložbo v Bitcoin.

In niste prodali, kajne?

– Jay_OKEX_CEO (@ JayHao8) 4. junija, 2021

Bitcoin je padel s približno $ 39, 500 do najmanj $ 36, 250 v enem dnevu. Medtem so se v tandemu strmoglavila tudi sredstva, ki ostajajo pozitivno povezana z referenčno kriptovaluto. To je vključevalo drugo največjo kriptovaluto Ether, sledili so ji največji tekmeci Binance Coin (BNB), Cardano (ADA) in celo Muskov najljubši Dogecoin (DOGE).

Bitcoin po Muskovem tvitu odnese vsega najboljšega tekmeca. Vir: Messari

Na splošno trg kriptovalut zgornja meja izgubila več kot $ 102 milijard v prejšnjem 24 ur.

Zakaj je Filecoin preživel krvno kopel?

Ta teden se v decentraliziranem ekosistemu Filecoin za shranjevanje datotek ni zgodil večji dogodek. Zadnja večja napoved projektne ekipe je bila maja 27, pri čemer je razkril “HyperDrive Network Upgrade”, ki predlaga povečanje stopnje vgrajenega pomnilnika do 10 – 20 krat od trenutnega tečaja.

Trgovci Filecoin so omenjeno posodobitev ignorirali – tečaj FIL / USD je padel za 4. 36% maja 24 in 6. 45 % v naslednji seji. Medtem je par med majem trgoval na drobno 20 in 2. junija v zaostrenem konsolidacijskem območju, čeprav so drugi žetoni beležili divje nihanje cen znotraj dneva.

Filecoin je bil deležen tehničnega bika zlom po konsolidaciji znotraj vzorca trikotnika. Vir: FILUSD na TradingView

Slaba uspešnost Filecoina v primerjavi z konkurenčni žetoni so prav tako potisnili svoj indeks relativne moči (RSI), tehnični kazalnik za merjenje zagonu cen sredstva, tik ob preveč prodanem območju. Trgovci običajno povečajo svojo izpostavljenost pri sredstvih, ki se zdijo podcenjena glede na odčitke RSI – spodaj 30. RSI za FIL / USD je bil 35. 96 pred najnovejšim skokom cen.

Zdi se, da je Filecoin privlačil trgovce zaradi zaznavne podcenjenosti v primerjavi z drugimi vrhunskimi digitalnimi sredstvi. To je trgovcem, ki so poskušali izravnati tveganja pred padcem kripto trga, ki ga vodi mošus, zagotavljalo kratkoročno varovanje.

$ FIL (USDT) prilagaja relativno moč tržnemu pic.twitter.com/Wsueca6biU

— Cheds (@BigCheds) 4. junija, 2021

Tudi FIL je pokazal podobno moč proti Bitcoin-u. Tečaj FIL / BTC je skočil skoraj za 40% po odprtju četrtkove seje v 18, 286 sats. Par se je popravil nižje za približno 8. 25% na zgodnjem londonskem zasedanju v petek. Kljub temu so ohranili dobiček znotraj dneva in pokazali, da se trgovci niso mudili z vrnitvijo v Bitcoin.

Močni skoki obsega na lestvicah FIL / USD in FIL / BTC so prav tako pokazali ponovno zanimanje za trgovalni instrumenti.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments