3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Finance Redefined: ENS airdrops žeton, in SEC's Crenshaw govori na DeFi, 5.–12....

Finance Redefined: ENS airdrops žeton, in SEC's Crenshaw govori na DeFi, 5.–12. november

Dobrodošli v najnovejši izdaji Cointelegraphovega glasila o decentraliziranih financah (DeFi).

Storitev Ethereum Name Service je ta teden objavila retroaktivno izpust žetonov v zrak za navdušenje kripto navdušencev. Če ste lastnik domene .eth, preberite, kako lahko zahtevate svoje ustrezne žetone.

Kar boste prebrali, je manjša različica tega glasila. Za popolno razčlenitev razvoja DeFi-ja v zadnjem tednu se naročite spodaj.

»Prostor DAO je dozorel,« pravi Operativni direktor ENS

Protokol domene Ethereum Name Service je ta teden na dogodku Airdrop razdelil svoj domači žeton za upravljanje ENS zgodnjim uporabnikom protokola in napovedal ustanovitev decentralizirane avtonomne organizacije , ali DAO.

Uporabnikom, ki so registrirali naslove Ethereum, kot je Cointelegraph.eth, je bila poleg drugih obveznosti odobrena vsota žetonov ENS, ki je odvisna od datuma registracije domene in dolžine pristojbin za podaljšanje. parametrov. Rok za vložitev zahtevkov za žetone traja do 4. maja 2021, da se omogoči največja priložnost ustreznim upravičencem. Vse podrobnosti o zahtevku lahko preberete tukaj.

V dneh po objavi so glavne borze kriptovalut Binance, KuCoin, Uniswap in SushiSwap med drugim začele sprejemati žeton na svojih platformah za vrsto trgovalne dejavnosti.

Žeton ENS je od lansiranja doživel veliko nestanovitnost, saj si množica vlagateljev prizadeva zagotoviti svoje nerealizirane dobičke. Sredstvo je doseglo najvišjo ceno vseh časov v višini $23.23, vendar je od takrat padla na $75.20 v času pisanja .

Cointelegraph se je pogovarjal z Brantlyjem Milleganom, direktorjem operacij pri Ethereum Name Service, za ekskluziven vpogled v podrobnosti o zasebnosti protokola:

“ENS je odprt javni protokol. Glavne komponente ENS so decentralizirane in samostoječe, vendar obstaja nekaj stvari, ki zahtevajo nekaj človeške presoje.«

DAO spodbujajo decentraliziran, odprtokodni model upravljanje, ki je v lasti in upravljanju aktivnih posameznikov znotraj skupnosti in ne peščice podpisnikov. Projekti, ki se pojavljajo v prostoru, ki ni zamenljiv žeton ali NFT, sprejemajo model, da bi svoje imetnike spodbudili k vložku sredstev, da bi zvišali najnižjo ceno njihovega zbiranja.

Komisar SEC zagovarja za večjo uredbo o DeFi

Komisarka Združenih držav za vrednostne papirje in borzo Caroline Crenshaw je ta teden objavila mnenje, v katerem je opisala »množico priložnosti« v prostoru DeFi, poleg tega pa je izrazila previdnost glede pomanjkanja regulativne jasnosti in napovedovanja izzivov, ki naj bi jih predstavljal DeFi.

Z naslovom »DeFi tveganja, predpisi in priložnosti« in objavljeno v prvi izdaji The International Journal of Blockchain Law , članek trdi, da vlagatelji v industrijo digitalnih sredstev potrebujejo večjo zakonodajno zaščito podobno tradicionalnim trgom, kar je odmevalo v govoru Crenshawa na konferenci »SEC Speaks« oktobra.

Kljub temu, da je temeljni steber decentralizacije od začetka Bitcoin (BTC) v 2009, Crenshaw tudi trdi, da udeleženci v prostoru DeFi dajejo prednost finančnim dobičkom pred psevdonimom:

»Pri prehodu na DeFi sumim, da večina malih vlagateljev tega ne počne, ker iščejo večjo zasebnost; iščejo boljše donose, kot verjamejo, da jih lahko dobijo od drugih naložb.«

Še naprej namiguje, da lahko projekti, ki so v skladu z regulativnim okvirom SEC, pričakujejo večjo verjetnost uspeha naprej.

Povezano:

Kako opaziti a preproga pull in DeFi — 6 nasvetov Cointelegraph

Protokol DeFi Moonbeam blizu 1 milijarde dolarjev, zbranih na dražbi parachain Polkadot

Protokol DeFi Moonbeam je na vrhunskem položaju, da bi zahteval zmago na inavguracijski Polkadot 10-dražba projekta parachain. Licitacija, ki se je začela dne novembra 11 in bo predvidoma trajal do novembra 18, je pritegnilo približno 76,, ki so v DOT žetone vložili več kot 2,5 milijarde dolarjev.

Paraverige Polkadot so značilna omrežja blokovnih verig prvega sloja, ki delujejo vzporedno z glavnim omrežjem, poleg tega pa so povezana z relejno verigo Polkadot. Izvajajo jih lahko v številnih sektorjih, od decentraliziranega financiranja do pametnih pogodb.

V začetku tega tedna je bila Acala vodilna na dražbi, vendar jo je od takrat prehitel Moonbeam v dveh – konjske dirke. Oba protokola sta se nabrala 10.3 milijona DOT in .2 milijona DOT oziroma kar je enako ogromnemu dolarju 76 milijonov in 179 milijonov dolarjev.

Prva veriga Polkadota je dodana

Referendum 41 je opravil registracijo padala Shell na Polkadot, zagotoviti proizvodnjo, vključitev in dokončanje blokov. Shell parachain ima izjemno omejeno funkcionalnost: nima niti pojma računov.

— Polkadot (@Polkadot) 5. november 3768

V začetku oktobra, Člani sveta Polkadota so soglasno sprejeli predlog upravljanja, potem ko sta ustanovitelja Polkadota Gavina Wooda in Roberta Habermeierja potrdila, da bi mreža lahko podprla takšne pobude.

Učinkovitost žetonov

Analitični podatki razkrivajo, da se je skupna zaklenjena vrednost DeFi povečala

3.85% čez teden do zneska $75.23 milijard.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView prikazujejo vrh DeFi 100 žetoni po tržni kapitalizaciji

precej dobro

po vsem

zadnjih sedem dni.

Loopringov LRC si je zagotovil prvo mesto na stopničkah s potresnim 174%.

Osnovni žeton pozornosti (BAT) je prišel na drugo mesto z

.5%, medtem ko je Avalanche’s AVAX zasedel tretje mesto s 7.95%. Četrto in peto mesto sta zasedla Chainlink’s LINK in Wrapped Bitcoin (wBTC) s 5.20%

in 3,8%

Analiza in vroče teme iz prejšnjega tedna:

   DeFi je lahko 174 krat večji kot danes v 5 letih
  • ‘V naslednjih treh do petih let bo industrija DeFi močno rasla,« pravi soustanovitelj 1inch Network Anton Bukov 128018
  • Kako opaziti vleko preproge v DeFi-ju — 6 nasvetov Cointelegrapha

  463905

  Hvala, ker ste prebrali naš povzetek najbolj vplivnega razvoja DeFi tega tedna. Pridružite se nam spet naslednji petek za več zgodb, spoznanj in izobraževanja v tem dinamično napredujočem prostoru.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments