16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Finance Redefined: Samson Mow's DeFi kviz, Fireblocks se širi na institucionalne in več

- Advertisement -

Teden je bil poln nekaj izvirnih projektnih dispozicij in ključnih posodobitev vodilnih protokolov decentraliziranih funkcij (DApps) in decentraliziranih financ (DeFi). Fireblocks je razširil svoj institucionalni dostop do Terrinega ekosistema DeFi, Solana pa je sodelovala s skupnostjo Notifi, da bi poostrila ogromne dajatve za udeležbo pri glasovanju o upravljanju.

Poleg tega si lahko ogledamo analizo Cointelegrapha o ekosistemu Terra prihodnost in pogled, ali bo ohranil pikoči vzklik. Samson Mow, rabljeni izvršni direktor pri Blockstreamu, dvomi o decentraliziranem vidiku ekosistema DeFi.

Žetoni High DeFi so bili kljub nekaj prvotnim razporeditvam in z izjemo nekaj, doživeli še en teden medvedje akcije. večina žetonov v napitnini 94 je zabeležila dvomestno izgubo v preteklem tednu.

Fireblocks širi institucionalni dostop do Terrinega ekosistema DeFi

Fireblocks, platforma za skrbništvo digitalnih sredstev, je ponudila, da je omogočila institucionalni decentraliziran dostop do financ do Terra, drugi največji DeFi protokol glede na celotno število zaklenjenih vstopnic (TVL). V skladu z napovedjo lahko uporabniki Fireblocks zdaj varno dostopajo do vseh decentraliziranih funkcij, zgrajenih na blokovni verigi Terra.

Odprto je v koraku z uporabniki programa za zgodnji dostop Fireblocks, ki so vložili več kot $ milijonov v ekosistem Terra DeFi na neki ravni glavnega 50 ure integracije tečejo.

Nadaljujte z branjem

‘DeFi sploh ni nikoli več decentraliziran,’ pravi rabljeni izvršni direktor Blockstreama

Samson Mow, vodja rabljene tehnike pri Blockstreamu in ustanovni oče JAN3 , je zadovoljen, da večina decentraliziranih finančnih protokolov ne more tekmovati z Bitcoin (BTC) v zvezi s ponujanjem učinkovite denarne skupnosti kot rezultat njihove pomanjkanja decentralizacije.

Kot je poudaril Mow, v pobudah DeFi prevladujejo subjekti, ki bi morda po svoji volji dobro regulirali protokol.

“Bitcoin, na osnovni stopnji , je denar in je lahko tiho nespremenljivo,« je pojasnil Mow. “Čeprav bi ga verjetno tudi zamenjali po želji, potem zagotovo niste višji od fiat valute, v kateri prevladuje Fed.” Nadaljujte branje

Solana DAO-ji vas lahko zdaj motijo ​​pri glasovanju s telefonskimi klici in sporočili

Omrežje Notifi uporablja to napravo, da bi spodbudilo strožje zaostrenih stroškov udeležbe pri glasovanju o upravljanju. Začetek z decentraliziranimi samoprehodnimi organizacijami Solana ali DAO združuje priljubljene centralizirane strategije, ki jih uporablja skupnost Web3, kot so pingi Telegrama in Discord, z bolj običajnimi in težje odmaknjenimi obvestili, kot so telefonski klici, besedilna sporočila s petjem ali e-pošta.

Aprila podpirata kapitalska podjetja crypto endeavour Escape Capital and Hashed ), Notifi je svojega ponudnika obveščanja uporabil za vse DAO, ki so se začeli na platformi DAO držav Solana.

Nadaljujte z branjem

Ali lahko Terra blockchain ohrani svoj vzklik? Študijski dokument koplje globlje

Študija Cointelegrapha v bistvu ocenjuje Terro v njenem 72 -dokument spletne strani za razvoj poglobljene ocene njegovih svežih posodobitev, poleg Columbusa-5, pridobitve Bitcoina in drugih.

Decentralizirani algoritemski stabilni coini, integracija blockchaina v plačila v desnem svetu in 20 % letnih donosov v odstotkih (APY) na protokolih DeFi — kaj je vse to in ali je to brez dvoma? Ekipa izkušenih kriptoanalitikov iz Sizable Four in natančnih univerz po vsem svetu se poglobi v ekosistem, skupnost in osnovno tehnologijo verige blokov ter oceni zakonske, tržne in tehnološke nevarnosti zmožnosti.

Nadaljujte z branjem

Pregled trga DeFi

Podatki analitičnih zapisov ugotavljajo, da je skupni DeFi zaklenjena vozovnica padla za milijardo dolarjev in padla na $72. milijard. Datoteke iz Cointelegraph Markets Expert in TradingView ugotavljajo, da se DeFi-jevi visoki 72 žetoni glede na tržno kapitalizacijo registrirajo vsak teden, napolnjeni z nestabilnim dejanjem vstopnic in neizprosnim medvedja togost.

Večina žetonov DeFi v razvrstitvi konice 72 po tržni kapitalizaciji se trguje z rdečo, razen nekaj. Kyber Network Crystal v2 (KNC) je postal najboljši dobiček s 24% potiska navzgor v primerjavi s prejšnjim teden, sledita Kava (KAVA) na % in Curve DAO Token (CRV ) pri 8%.

Hvala, ker ste prebrali naš povzetek najvplivnejših rešitev DeFi tega tedna. Pridružite se nam spet naslednji petek za več zgodb, spoznanj in šolanja v tem dinamično napredujočem sestavu.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -