22.9 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Financial Giant State Street je odprl oddelek za digitalne finance - Enota...

Financial Giant State Street je odprl oddelek za digitalne finance – Enota je usmerjena v Crypto in Defi

V četrtek je Boston- s finančnimi storitvami in bančnim holdingom State Street Corporation napovedala ustanovitev oddelka za kriptovalute, digitalno gospodarstvo in decentralizirano financiranje (defi).

State Street prikliče nov oddelek, namenjen Crypto, Blockchain in Defi

Podjetje za finančne storitve State Street (NYSE: STT ) ponuja široko paleto izdelkov, kot so upravljanje naložb, posojanje vrednostnih papirjev, trgovanje z delnicami in skrbniške bančne storitve. V Q3 2020 podatki kažejo, da ima State Street približno 3 USD. 15 bilijon sredstev v upravljanju (AUM). Junija 10 je podjetje razkrilo, da stopa v svet digitalnih financ v velikem obsegu z uvedbo novega oddelka, osredotočenega na inovativne tehnologije.

Objava State Street v četrtek razkriva, da se finančna institucija načrtuje, da bo valuta, veriga blokov in tokenizacija. ” Družba tudi ugotavlja, da že upravlja lastno tehnološko platformo Globallink. Tehnologija bo izboljšana, podrobnosti State Street bodo postale “digitalna platforma z več sredstvi.”

“Finančna industrija se spreminja v digitalno gospodarstvo in vidimo digitalno sredstva kot ena najpomembnejših sil, ki bodo vplivale na našo industrijo v naslednjih petih letih, «je pojasnil Ron O’Hanley, predsednik in izvršni direktor State Street Corporation. “Digitalno premoženje se hitro vključuje v obstoječi okvir finančnih storitev in ključnega pomena je, da imamo na voljo orodja, ki našim strankam zagotavljajo rešitve tako za njihove tradicionalne naložbene potrebe kot za večje digitalne potrebe.”

Bančno podjetje je nadalje opozorilo, da bo cilj, da se razvije v platformo z več sredstvi, podpiral tako razrede kripto sredstev kot druge vrste sredstev. “Cilj bo tudi podpirati naše medsebojne ambicije z ustvarjanjem novih likvidnostnih prostorov za naše stranke in vlagatelje po vsem svetu,” je bilo navedeno v sporočilu State Street.

“State Street je pomembno vlogo pri razvoju digitalne tržne infrastrukture in ta nova divizija nam bo pomagala, da bomo v pogovor vključili svoje strokovno znanje in vire, «je pojasnila vodja državne ulice Nadine Chakar “Ker digitalne valute in tokenizacija ne samo dobivajo zagon, temveč preoblikujejo finančno infrastrukturo in operativne modele, lahko našim strankam pomagamo premostiti vrzel med današnjo in prihodnjo industrijo.”

Chakar je bil pred kratkim imenovan za vodjo State Street Digital pri reševanju prehoda finančne industrije na digitalno gospodarstvo in defi, poudarja napoved. Direktor podjetja za finančne storitve je zaključil, da podjetje poleg vlaganja v infrastrukturo “razvija številne digitalne zmogljivosti in druge rešitve”.

Kaj menite o tem, da je Street Street ustanovil oddelek za kriptovalute, digitalno gospodarstvo in defi? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Funding Roundup: Innovative Projects Attract Bigger Sums from Global VCs and Angel Investors

Kenyan Banks Warn Clients Against Crypto Trading

Oznake v tej zgodbi

DeFi, oddelek, platforma z več sredstvi, NYSE: STT, Ron O’Hanley, država ulica, državna ulica banka, državna ulica bitcoin, državna ulica Corporation, državna ulica kriptovaluta, State Street Digital, tokenizacija

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta artikla cle je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments