15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Financiranje za to dobrodelno organizacijo DAO presega 2 milijona dolarjev

Financiranje za to dobrodelno organizacijo DAO presega 2 milijona dolarjev

Več strank je Endaomentu dodalo kapital, s katerim želi svoj ekosistem spremeniti v decentralizirano avtonomno organizacijo za donacije – dobrodelno organizacijo za ljudi.

6889 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Funding surpasses $2 million for this charity DAO

Priložnosti za uporabo kriptovalut so se z leti povečale, saj so digitalna sredstva postala bolj znana. Cilj ene akcije, imenovane Endaoment, je ljudem dati dobrodelne donacije, nedavno pa je zagotovil več kot dva milijona dolarjev za nadaljnje prizadevanje.

“Endaoment olajša davčno priznavanje dajanja kriptovalut prek svojih donatorskih skladov, neke vrste dobrodelnega finančnega računa, kjer donatorji dajejo sredstva v dobrodelne namene, pozneje pa priporočajo razdelitev drugim -profitne organizacije, «je v sredo dejala javna izjava Cointelegraph. “Endaoment ponuja tudi sredstva Skupnosti, združena priložnost, ko se nepovratna sredstva dodelijo okoli določenih področij in jih določi skupnost.” Endaoment gosti združljivost za veliko število digitalnih sredstev.

To ni prvi primer, ko se donacije na podlagi kriptografije pojavijo kot tema v panogi. Giving Block je naredil številne korake, da bi olajšal donacije prek kripto sredstev.

Endaoment trenutno nadzira in razvija fundacija skupnosti, čeprav je cilj operacije sčasoma delovati kot decentralizirana avtonomna organizacija ali DAO – v bistvu sistem, ki ga v javnosti vodi javnost. demokratična moda v skladu s programiranimi pravili in smernicami. Endaomentovi sistemi donatorskih skladov delujejo na blokovni verigi Ethereuma, še piše v izjavi.

Številna podjetja so v okviru kroga financiranja semen v Endaoment donirala in vložila skupaj 2,5 milijona dolarjev, vključno z izjavo. Kapital bo pomagal pri premikanju k ustanovitvi DAO.

“Ta kapital nam omogoča, da začnemo DAO, ki je naš soimenjak; prvi DAO, ki je oskrboval verižno filantropsko ustanovo, ne da bi pri tem ogrozil skladnost s predpisi, «je v izjavi dejal Robbie Heeger, izvršni direktor in predsednik Endaomenta.

Prejšnji članekAnaliza cen 6/2: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, UNI, ICP, BCH
Naslednji članekAltcoins in DeFi žetoni prodrejo, ko se cena Bitcoin približuje ključnemu odporu

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments