0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Finančna institucija Rusije, da dovoli naložbe v kriptovalute prek mednarodnih korporacij: opisati

Finančna institucija Rusije, da dovoli naložbe v kriptovalute prek mednarodnih korporacij: opisati

Rusko volilno telo in podjetja naj bi nosila dejstva za vzpostavitev Bitcoina, vendar ne več prek domače infrastrukture.

1794

Skupni ogledi

50

Skupaj delnice

Bank of Russia to allow crypto investment via foreign firms: ReportBank of Russia to allow crypto investment via foreign firms: Report

Rusija še naprej pošilja mešane signale na trge kriptovalut, saj dodatne študije predstavljajo nejasen tisk o prihajajoči kriptovalutni zakonodaji v državi.

Hitro po tem, ko je guvernerka finančne institucije Rusije Elvira Nabiullina predstavila načrt finančne institucije da bi končali domači denarni črpanje zaradi uporabe kriptovalute, je ena druga vlada v centralni banki pojasnila, da bodo naložbe v kripto varno prebivale v Rusiji.

Morda bi bila ena prevladujoča situacija: Rusi bo najboljši pripravljen vložiti denar v kriptovalute. Občudujte Bitcoin (BTC) prek mednarodnih korporacij, je govoril namestnik guvernerja Vladimir Čistjuhin v ponedeljkovem protestu glasila TASS, ki je v lasti glasov.

»Ruski electo stopnja in podjetja nosijo dejansko stanje za vzpostavitev in pomoč kriptovaluti, vendar ne več prek domače infrastrukture ali posrednikov,« naj bi bil Čistjuhin dobro znan.

Uradnik je trdil, da so ruske oblasti si prizadeva zagotoviti dodatno regulativno berljivost za kripto industrijo in obljublja, da bi se domači organi morda ukvarjali z varnimi pobudami, ki se nanašajo na to temo.

Chistyukhin je govoril o tem, da centralna banka Rusija zdaj pripravlja svetovalni protest, da bi intimno protestirala proti svoji domišljiji in previdnosti, ki se nanaša na značilnost kriptovalute v ruskem denarnem žrebanju, pri čemer poudarja:

»Podaril ti bom žig. Na ruskem denarnem trgu ne vidimo prostora za kriptovalute.«

Najbolj strategijo trenutnih pripomb hitro po tem, ko je Anatolij Aksakov, predsednik odbora ruske Negate Dume za finančne trge, v četrtek sporočil, da bo Rusija prenehala veljati s popolno prepovedjo kriptovalut in legalizirati izmenjave v 128018. Aksakov naj bi v ponedeljek trdil, da so Rusi vložili več kot milijarda kriptovalut občuduje Bitcoin in zahteva nujne predpise.

Povezan: