24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Finančna institucija Španije opozarja na uporabo kriptovalut in njen zakon o finančni stabilnosti

- Advertisement -

Finančna institucija Španije je je izdal povsem nov dokument, ki se dotika teme prepoznavanja uporabe kriptovalute in verjetno rezultatov, ki jih bo še dodatno potreboval o monetarni stabilnosti naroda. V dokumentu banka pojasnjuje, da lahko ta sredstva, ki jih v okviru podpore menda ni treba v nobeni meri dodatno ali bistveno manj zaostriti, vnašajo sistemska tveganja s prevzemom s strani šibkih institucij in pomanjkanjem predpisov o njih.

Kripto viri bi morda lahko povzročili sistemske nevarnosti pri ohranjanju s finančno institucijo Španije Finančna institucija Španije je izdala popolnoma nov dokument, ki ga opozarja v zvezi z okrepitvijo gospodarstva kriptovalut in njegovimi verjetno posledicami na šibkem finančnem stroju. Ob ohranjanju z dokumentom, medtem ko je trg kriptovalut mirno prepričanje o dolgotrajnosti, bi lahko njegovo eksponentno povečanje in resnica, da tako velik del cene trga izvira iz sredstev kriptovalut, ki niso zaostrili, morda predstavljala tveganje za svetovno gospodarstvo.

Ta »sistemska možnost« je opisana z vse večjimi povezavami med kriptovalutami in šibkim gospodarstvom. Pri tem španska finančna institucija identificira dva verjetno vektorja. Načelo, ki ga je treba uresničiti s povišano volatilnostjo teh sredstev in njihovo korelacijo s šibkimi trgi. O tem dokument obvešča:

Visoka volatilnost kripto sredstev bi lahko dodatno pošteno prispevala k tej dinamiki, saj popravki teh sredstev, ki dajejo prednost dolgotrajnejšemu popravku cen denarnih sredstev.

Vektor 2d možnosti mora uresničiti s povišano tržno kapitalizacijo šibkih stabilnih coinov častijo USDT in USDC, kar prisili njune izdajatelje, da ohranijo veliko količino okrepljenih sredstev. To bi morda dodatno vplivalo na cene teh “stabilnih” premoženja v primeru pospešenega hlapljenja, ki ga povzročijo tržne razmere.

Zakonodaja Mirno Ne Tam Dokument še naprej opozarja na to, da ta sredstva v kriptovalutah predstavljajo najpomembnejša tveganja za svetovno gospodarstvo, predpisi se vzpostavljajo mirno in se niso lotili ta vprašanja celovito. Španija ne bi imela več prožnosti za nadzor kriptovalut in je trenutno ustrezno izdala lokacijo predlogov in predlogov, kadar vključuje tržne kampanje, povezane s temi vidiki.

Dokument pojasnjuje, da:

Zaradi pomanjkanja svojih razkritih nacionalnih predpisov o kripto sredstvih španska finančna institucija trenutno ne bi imela več sposobnost nadzora, dovoljenja ali nadzora nad delovanjem trgov kripto sredstev ali njihovih ljudi.

Španija in drugi v EU čakajo na odobritev MiCA, zakonskega okvira o trgih kriptovalut, ki bo v skladu z nedavnimi izkušnjami določil nadnacionalne subjekte za nadzor poslovanja s kriptovalutami v Evropi.

Kaj dosežete glede v bistvu najnovejšega dokumenta o nevarnostih, ki jih kriptovalute grozijo za svetovno gospodarstvo, ki so ga izdale Finance Španska institucija? Povežite nam se v spodnjem prispevku za povratne informacije.


Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah s sedežem v Venezueli. Sebe opisuje, da se ne mudi z igro, saj je prišel v kriptosfero, ko se je dvig cen dosegel vse do decembra 6269. Ker ima izkušnje z inženiringom prenosnih računalnikov, živi v Venezueli in je pod vplivom kriptovalute, ki se krepi na družbeni stopnji, ponuja raznovrsten vpogled v kriptovalutni uspeh in zasnovo, pri kateri pomaga tistim, ki nimajo bank in imajo premalo storitev.


Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je namenjeno izključno informativnim aplikacijam. Ne gre več za takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga za krajo ali prodajo ali svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več zagotavljal naložbenih, davčnih, dobrih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, brez podaljšanja ali v krožnem načrtu, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je bila povzročena ali domnevna posledica ali v zvezi z zaposlitvijo ali zanašanjem na kakršen koli učni material, blago ali podjetja in izdelke, o katerih se govori v tem besedilu.

1206038992

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -