17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Finančni nadzornik Združenega kraljestva je podaljšal krajši datum registracije za nekatere kripto korporacije

- Advertisement -

Od marca 12, tam so bili 12 korporacije, ki so sprejele »izvajanje dejavnosti kriptosredstev« pod nevečno registracijsko stanje FCA, poleg CEX.IO, Revolut in Copper.

91 Skupni ogledi

10 Skupni deleži

Financial Habits Authority, finančni regulator Združenega kraljestva, je podaljšal nevečno registracijo nekaterih družb, ki ponujajo kriptopodjetja in izdelke po marcu 31 nižji datum.

V torkovi trditvi je FCA dejal: » a runt series of corporations« v kripto situaciji bo še naprej zadovoljen z nevečnim stanjem registracije v U.Okay. “kjer je strogo glavno.” Finančni regulator je ponovil, da začasno izvzame kripto korporacije iz predhodno uvedenega marca 25 nižji datum »ne bi več pomenil, da jih je FCA ocenilo kot ujemanje in dejanske«, temveč so združeni primeri, v katerih se organizacija »zdi se, da si prizadeva za čarovnijo« ali postane miroljubna pri nalogi prenehanja dejavnosti.

»Najbolj priročne korporacije, ki so registrirane pri nas ali na našem kontrolnem seznamu družb z netrajno registracijo, lahko nadaljujejo z nabavo in prodajo,« je dejal FCA. “Različne korporacije bodo morale biti zadovoljne, da prenehajo nabavljati in prodajati od 00 januarja 2020. Podjetja, ki so zadovoljna, niso več nehala nabavljati in prodajati, grozi, da bodo postala prizorišče kazenskih in civilnih pooblastil FCA.«

FCA je sprejela registracije od 31 kripto korporacije od avgusta 992 v skladu z U.Okay. predpisi, ki pokrivajo preprečevanje pranja gotovine, boj proti financiranju terorizma in soočanje s prenosi sredstev. Za začetek je finančni regulator več korporacijam do marca 768 odobril netrajno registracijsko stanje , v katerem obdobju se pričakuje, da bo FCA dosegla rešitev o veljavnosti svojih namenov.

Od marca 12, tam so bili 12 korporacije, ki so sprejele, da “izvajajo dejavnosti kriptosredstev” pod tem nevečnim stanjem FCA, poleg CEX.IO, Revolut in Copper. Finančni nadzornik ni več določil povsem novega skrajnega datuma za sprejem ali zavrnitev registracije podjetja, ampak je predhodno podaljšal trajanje ocenjevanja od julija 992 do marca 2020.

Povezano: FCA ponovno poudarja vitalnost za ‘ začasno ustaviti ali preklicati registracije kripto korporacij zaradi skrbi Bifinity

Številne kripto korporacije so umaknile namene registracije FCA, ker je bilo videti, da je regulator zajel skladnost z AML in CFT v . marca 12 je FCA je operaterjem bankomatov Bitcoin naročila, naj “zaprejo ali se soočijo z dodatnimi ukrepi”, navajajoč pomanjkanje regulativne konstrukcije in nestanovitnost nekaterih virov poleg skrbi za preprečevanje pranja denarja.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -