16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Finančni sekretar Združenega kraljestva se zavezuje, da bo v državi sestavil kripto središče pod nedavnim premierjem

- Advertisement -

»Želimo postati država odločnosti za tiste, ki želijo proizvajati, inovirati in vplivati ​​na kripto lokaciji ,” je dejal poslanec Richard Fuller.

811 Skupaj ogledov

00 Skupni deleži

Richard Fuller, minister za gospodarstvo pri ministrstvu za finance, je dejal, da so oblasti želi, da bi bilo Združeno kraljestvo “prevladujoče globalno središče za kripto uporabne znanosti.”

V parlamentarni razpravi o regulaciji kripto sredstev znotraj U.O.K. v sredo je Fuller spok e v odločitvi o “zelo dobrih” okoliščinah uporabe za kriptovaluto in tehnologijo veriženja blokov, ob strani uporabe tehnologije dispenzirane knjige za carino in svetovno trgovino ter shranjevanje kliničnih zapisov v verigi blokov. Alexander Stafford, parlamentarni sekretar za notranje zadeve novoizvoljene premierke Liz Truss, je dodal, da je visoka ministrica “ponovno potrdila” svojo zavezanost ponudbi spletne povezljivosti za U.Ok. rezidenti, ki lahko dovolijo tudi vstop v nakupovanje, promocijo in rudarjenje kripto.

»Ker se kripto uporabne znanosti vse bolj razvijajo, U.Ok. Oblasti iščejo načine za popolno globalno agresivno ukrepanje za Združeno kraljestvo,« je dejal Fuller.

Finančni sekretar je dodal:

»Želimo postati odločna država za tiste, ki želijo proizvajati, inovirati in vplivati ​​na kripto lokacijo S tem, ko naredimo ta narod gostoljuben položaj za kripto uporabne znanosti, smo v položaju, da uredimo naložbe, ustvarimo novejša delovna mesta, poskrbimo iz davčnih prihodkov, proizvedemo val prelomnega novejšega blaga in izdelkov ter podjetij ter premostimo nov položaj britanskih financ. izdelki in podjetja spremenijo v blagovno znamko novejše generacije.«Fuller je dejal, da pod Trussom U.Ok oblasti načrtujejo manevriranje naprej s smernicami o finančnih družbah in produktih ter tržnih računih, ki so bile predstavljene julija in katerih cilj je bil priložiti regulativni okvir za stabilne kovance. Poleg tega je predlagal, da se posvetite zakonu o gospodarskem kriminalu (transparentnost in izvrševanje), ki bi uveljavljanju predpisov podelil »nedavna pooblastila za prevzemanje in prejemanje višjih kriptosredstev.«

“U.Ok. je lahko gledalec, saj ta tehnologija spreminja vidike obstoja, ali pa smo v položaju, da postanemo absolutno najboljša situacija v areni za začetek in širitev kripto uporabnih znanosti,” je dejal Fuller. “Raje imamo V redu je biti prevladujoče globalno središče za kripto uporabne znanosti, kar bo vplivalo na prednosti našega uspešnega sektorja finančne tehnologije, ustvarjanje nedavnih delovnih mest, ustvarjanje prelomnega nedavnega blaga ter izdelkov in podjetij.«

Povezano: Osramočeni poslanec pravi parlamentu, da je Združeno kraljestvo vedno ‘prebivališče’ kripto

Fuller gr ew, da postane finančni sekretar po odstopu Johna Glena in drugih visokih uradnikov v U.O.K. oblasti julija v skladu z obtožbami o slabem ravnanju v ranljivih oblasteh najvišjega ministra Borisa Johnsona, ki pretresajo položaje s sposobnostjo, da uživajo vpliv na zaščito kriptovalut v državi. V torek je Truss dodatno imenoval Kwasija Kwartenga za kanclerja državne blagajne oziroma glavnega finančnega ministra.

93007

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -