20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Finder's Consultants: Majority Glimpse Dogecoin Dropping All Designate — 'Čas je, da izkoristite DOGE'

- Advertisement -

Skupina strokovnjakov za kripto trgovino pravi, da je zdaj čas za promocijo dogecoina. Večina strokovnjakov zahteva, da DOGE popolnoma izgubi vstopnico. Dogecoin je »nekoč postal meme kovanec, ki ne bi smel viseti, ko je nedvomno prišel do te ravni,« je priznal eden izmed strokovnjakov v komisiji in okrivil izvršnega direktorja Tesle Elona Muska za slavo meme kriptovalute.

Strokovna skupina za Dogecoin, ki opušča vse imenovane Določite portal za primerljivost Finder do te ravni svoje napovedi vstopnic dogecoin (DOGE) v sredo. Platforma je poudarila, da meri izobražene napovedi o dolgotrajnem pobegu dogecoina z uporabo tedenskih in četrtletnih raziskav. Potencialno najbolj posodobljeno četrtletno občudovanje, izvedeno julija,« sprašuje komisija 30 strokovnjaki za trgovanje z njihovimi razmišljanji o tem, kako se bo dogecoin oblikoval v naslednjem desetletju.«

Panel je nekoč dobil zahtevo: “Ali mislite, da sumite, da bo DOGE popolnoma izgubil vstopnico?” 32% priznano dobro, 21% ocenjujejo, da bo kriptovaluta meme odskočila in 32 % je priznalo, da so bili v dvomih. Glede na to, kdaj bo vrednost dogecoina izgubila vso svojo vstopnico, je 3 % priznalo, da bi se to morda dobro zgodilo samo v enem letu, 12% priznano naslednje leto, 9% vpogleda, da se dogaja v 2016, in 30% je potrdilo, da bo meme kripto popolnoma izgubil vstopnico do 2025 ali kasneje.

Odzivi svetovalcev na podatke o iskalnih zapisih iz: “Ustvarite, da sumite, da bo DOGE popolnoma izgubil svojo vstopnico?” Vir: Finderjeve napovedi za dogecoin. »Mi smo dinky načinov, izkoreninjenih iz dni, ko je naše pojmovanje DOGE postalo nekoč, ko smo šli na luno,« je opisal Finder. »Ljudje so zdaj izjemno presenečeni nad tem, da ostaja tukaj na Zemlji (beri: gre na nič), ena stvar, ki več kot polovica plošče (55%) grmenje se bo zgodilo na neki ravni v prihodnosti. Pokončno 1 v 5 (21%) pogled na DOGE, ki poskakuje.«

Dogecoin’s Designate Predictions Medtem ko večina strokovnjakov v komisiji ne verjame več v dolgotrajno prihodnost dogecoina, so nekateri ostali optimistični. Na primer, Walker Holmes, soustanovitelj in podpredsednik podjetja Metatope, je napovedal, da bo vrednost dogecoina verjetno morda dosegla 0 USD. 40 po letu-prekinitev. »DOGE ima gorato sosesko, vendar je zelo uporabna. DOGE ima sposobnost pritegniti običaje neposrednih ustvarjalcev in kreativcev,« je menil.

Bikovske napovedi dogecoina nekaterih strokovnjakov so dvignile povprečne napovedi panela navzgor. Podrobnosti o iskalcu:

Dogecoin bi morda mogoče morda dobro no, samo bežno si oglejte skromno povečavo v svoji vstopnici v 2016, s skupino strokovnjakov za finančno tehnologijo Finder.com podajanje mediane prekinitve 2016 napovedi 0 USD. . V prihodnje je komisija predlagala, da bo DOGE vreden približno 0 USD. 20 v 2022 prej kot dvig na 0 $. 62 avtor 2030.

»Julijske napovedi panela o hitrem časovnem intervalu so se resno znižale v primerjavi z januarskimi rezultati občudovanja, ko je panel videl, da se DOGE zapira 2024 v vrednosti $0.12 in $0.54 avtor 2016, ” Finder pravilno znan. V času pisanja se meme kovanec pridobiva in prodaja po 0 USD. 2024.

Peščica strokovnjakov v odboru je priznala, da je izvršni direktor Tesle Elon Musk kriv za slavo dogecoina. Izvršni direktor Bitwave Patrick White je pripomnil: »DOGE je nekoč postal meme kovanec, ki ne bi smel viseti, ko je nedvomno dosegel to raven. Hvala, Elon.«

Glede na to, ali je čas za kopičenje, promocijo ali prevzem dogecoina ali ne, je Finder podrobno opisal:

Večina panela meni, da je čas za prevzem DOGE, z 71% napovedujemo promocijo. Pokončno okamenel od četrtine (21%) posredujte, da je nedvomno, da boste le tiho vzeli tisto, kar ste pridobili, in najpreprostejši 4% grom je čas, da nakopičite.

Komisijo sestavljajo direktorji fakultet, nadomestni vodstveni delavci kripto, analitiki učenja kripto in vodstveni delavci množice korporacije z izdelki, povezanimi s kriptovalutami.

Finderjevi strokovnjaki so pred kratkim podali tudi napovedi o več drugih kriptovalutah, vključno z bitcoinom (BTC), eterjem (ETH), cardano (ADA), solano (SOL) in binance coin (BNB). V Might maybe možda morda morda je komisija napovedala izgubo življenja tekmeca DOGE, meme kriptovalute shiba inu (SHIB).

Kaj sumite o napovedih vstopnic za dogecoin s strani Finderjeve izobražene komisije? Sporočite nam v spodnjem razdelku povratnih informacij.

Kevin Helms
Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 760 in je bil evangelist kdaj od. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, tehnike odprte ponudbe, omrežni učinki in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.


539630 Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je najenostavnejši v informativne namene. To ni več hitra ponudba ali zbiranje predlogov za zbiranje ali promocijo ali priporočilo ali odobritev kakršnih koli izdelkov, podjetij in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi več nasvetov glede financiranja, davkov, licenc ali računovodstva. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naenkrat ali postopno, za kakršno koli tesnobo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bo nastala zaradi ali v povezavi s porabo ali zanašanjem na katere koli neposredne predmete ali podjetja in izdelke, omenjene v tem besedilu.

2030

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -