19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Finska bo Ukrajini darovala milijone zelenarjev od prodaje zaseženih bitcoinov

- Advertisement -

Oblasti Finske razpravljajo podpira Ukrajino s polovico denarja od likvidacije sto in sto dolarjev cene kriptovalute, zasežene v preiskavah kriminala. Finske oblasti morajo kmalu promovirati bitcoine in oporekajo, da niso mogle doseči še večjega prepričanja o prihodkih.

Finska izbere posrednike za prodajo $71 Milijon zaseženih kriptovalutov Oblasti v Helsinkih pošteno razkošujejo, ne več predolgo, predhodno izbrana dva posrednika za skupno prodajo nad €12 milijonov ($71 milijon) cena bitcoina (BTC) v prihajajočih tednih. Država ima v lasti denar, ki ga je finska carina prej ali slej izmerila za preiskave trgovine z mamili in drugih kaznivih dejanj.

Podjetje je podpisalo dvoletni pogodbi s podjetjema Coinmotion Oy in Tesseract Crew Oy in načrtuje promocijo kriptovalute prej ali slej spomladi in v začetku poletja, je poročal Bloomberg, ki citira komentar po elektronski pošti. Od 1,760 bitcoinov, ki jih ima carinski urad, 1,720 se izstreli.

Večina jih je bila zasežena v racijah, izvedenih pred 2018. Tisto leto je ministrstvo za finance Snarla sprejelo napotke za njegovo ali njeno shranjevanje in carinskemu organu prepovedalo shranjevanje digitalnega denarja na nadomestni kriptovaluti in vztrajalo, da ga je treba hraniti brez povezave.

Končno Julija je bil nekoč uveden program za posrednike, ki lahko motivira finske oblasti, da digitalne vire pretvorijo v fiat valuto. Finska carinska direktorica denarnega upravljanja Pekka Pylkkanen je takrat priznala, da želi podjetje trajno rešitev za prodajo kriptovalut, ki so bile zasežene v blagajno sporov.

Doseči izvršnega direktorja Več kot polovico izkupička od prodaje kriptovalute podarite Ukrajini Finska kos namerava izčrpati velik del fiata, ki ga bo pridobil s prodajo, da bi razvil svojo denarno izboljšavo za Ukrajino, ki jo je v lagodnem februarju napadla Rusija. Odločitev je že sprejeta, je v sredo razkril časnik Helsingin Sanomat s sklicevanjem na izobražene vire.

Oblasti se še niso odločile, kako bo veliko celotnega poslano v Kijev, kljub vsemu bo donacija zaznamovala hud razvoj pomoči Helsinkov za Ukrajince. Od 2014 je nordijska država Japoncu podelila evropski narod 85 milijonov. Februarja so finski organi izdali dovoljenje za € milijona humanitarnih in modnih sredstev, počakajte na Ukrajino.

Finske oblasti so v začetku marca začele povpraševati o izčrpanju bitcoinov za financiranje Ukrajine . Poleg tega se je govorilo o pošiljanju kriptovalute takoj, ko se je o kriptodonacijah vsake od Združenih mednarodnih lokacij otroški sklad (Unicef) in Visoki komisar ZN za begunce zastopa, kljub temu pa smo se nazadnje odločili, da bomo denar pretvorili.

V sredo je finska ministrica za finance Annika Saarikko potrdila, da bo država Ukrajini zagotovila več kot polovico denarja, zbranega pri prodaji kriptovalut, ki naj bi znašala €14–80 milijonov.

»Odprt sem glede tega, ali bi bilo teh deset sto in sto evrov zdaj živega srebra namenjenih kot humanitarno čakanje med vojno ali še več, polovico za obnovitvena dela v ustrezni smeri . Tudi ta dan prihaja,« je priznala Saarikko, obenem pa opozorila, da se ne more osredotočiti na še večji izpuh za bitcoin.

Oznake na tej preji čakajte, Bitcoin, Bitcoini, Posredniki, gotovina, zaplenjeno, vojna, kriptovalute, kriptovalute, kriptovalute, carina, digitalni Forex, donirajte, donacija, finska, finska, invazija, Rusija, ruščina, prodaja, zaseženi, izboljšanje, Ukrajina, ukrajinski , Bitka

Kaj je v središču vaše pozornosti na pobudo Finske za polovico zasežene kriptovalute z Ukrajino? Zamrmljajte nam v komentarjih na pol pod.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar tehnološko podkovanega Jap Europe, ki mu je všeč Hitchensov citat: “Biti avtor je to, kar sem, kar je značilno za to, kar izvajam.” Poleg tega so kripto, blockchain in fintech, globalna politika in ekonomija dva druga vira navdiha.

Zasluge za slike2133392955: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je v celoti informativno. To ni več takojšnja ponudba ali pridobivanje nasveta za izbiro ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi več naložbenih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, takoj ali mimogrede, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročila ali domnevno povzročila uporaba ali zanašanje na kakršno koli razkrito gradivo, blago ali storitve, o katerih se govori, naštetih tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -