19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Fintech Platforma Nequi načrtuje spletno mesto v industriji kriptovalut v Kolumbiji

- Advertisement -

Nequi, fintech neobanka, ki kolumbijskim državljanom omogočila, da si zamislijo popolnoma digitalna denarna podjetja in produkte, je objavila svoje načrte za širitev, potem ko se je razšla od priporočil z banko Bancolombia, ki ji je dala izhodišče. Ti načrti vključujejo vstop v svet kriptovalut ob upoštevanju omejitev, ki so jih ponovno šteli nedavni regulatorji.

Kolumbijski Nequi za vstop na trg kriptovalut Vse več stilov neobankov razmišljajo o kriptovalutah pri izbiri operaterja. Tukaj je primer z Nequi, fintech platformo, ki domnevno razmišlja o vstopu v kripto sektor v Kolumbiji. Platforma, ki ima več kot deset milijonov strank, je zdaj v pogovorih, da bi se spremenila v samozavestno podjetje in platformo, ki bo ostala ločena od Bancolombia.

Objava je spremenjena v enkrat objavljeno CEO družbe Nequi, Cipriano Lopez, na spletnem seminarju s Credicorp Capital, vzdrževalnim podjetjem, ki svojim strankam dodatno posoja denarna podjetja in izdelke. Lopez je opredelil, da mora Nequi predstaviti vstop poučevanja na trg, pri čemer je skladnost eden od njegovih prvih premislekov.

Nequi zaenkrat pričakuje, da se bo regulativna odobritev spremenila v samostojnega zanesena denarna družba, ki bo obveščala o predvidenih izboljšavah in novih načrtih.

Zemljevid, pandemija in izboljšanje Vključitev kriptovalute in drugih novih delov v aplikacijo je del Nequijeve tehnike za zaščito naraščajočih in novih uporabnikov. Platformi je uspelo izjemno razrasti celo vse postopke, v katerih je s pandemijo pridobila več kot štiri milijone strank, vse postopke, v katerih je do tega časa kot posledica svoje popolnoma digitalne podjetniške manekenke.

Ta novi krog prilagoditev aplikacije bo predvidoma izveden v tretjem četrtletju 2022, pri čemer je ločitev od Bancolombia katalizator za popolnoma nov segment njenega denarnega blaga. Izvršni direktor je poleg tega izjavil, da bi aplikacija verjetno uvajala nova podjetja in izdelke, ki bi Kolumbijcem lahko omogočili, da povečajo igralne karte v javnem prevozu, ustvarijo impresivne nakupe – med drugimi podjetji in izdelki – in spodbudijo sprejetje platforme.

Lopez je prepričan, da bi bilo podjetje morda plemenito v naslednjih mesecih, in ti načrti so usmerjeni v načrtovanje tega cilja. Kljub temu podjetje zdaj še ni plemenito, tudi po tem, ko je zaradi svoje digitalne narave pridobilo subvencije od upravitelja. Nova tehnika bi prinesla kredite velikim uporabnikom platforme, ki zagotavljajo dovolj likvidnosti za plačilo.

Podjetja zaenkrat štejejo Kolumbijo za rastoče kripto središče fancy Bitso, trgovina s sedežem v Mehiki, ki je februarja napovedala svojo širitev na državo.

Kater načrt menite, da ste preučevali, da je Nequi prišel v podjetje s kriptovalutami? Izgovorite nas v spodnjem delu za komentarje.

Sergio Goschenko Sergio je novinarka kriptovalute s sedežem v Venezueli. Sam sebe opisuje kot lagodno do igre, ki je prišel v kriptosfero, ko je prišlo do impresivnega pritiska navzgor za ves postopek, v katerem je prek decembra 720. Ker ima izobrazbo iz inženiringa prenosnih računalnikov, živi v Venezueli in je pod vplivom povečanja kriptovalut na družbeni stopnji, ponuja izbrano raven raziskovanja o uspehu kriptovalute in o tem, kako pomaga ljudem, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.


Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je idealno za informativne zmogljivosti. Zdaj to ni ponudba za učenje ali nagovarjanje predloga za oceno ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne predstavlja naložbenih, davčnih, ustreznega sloga ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, brez podaljševanja ali obrobe, za kakršno koli uničenje ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kateri koli material, predmete ali podjetja in izdelke, o katerih se govori v tem besedilu. .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -