25.8 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

FlatQube DEX razkriva QUBE Utility žeton in predmete Upravljanje DAO v obtoku

- Advertisement -

sponzorirano

Na neki ravni v zadnjih šestih mesecih je omrežje Everscale minilo s popolno metamorfozo. Prvo in temeljno mesto, imenovano FreeTON, je omrežje naredilo velik napredek pri izboljšanju svojih tehničnih zmogljivosti tako uspešno kot dvig močnega ekosistema platform DeFi. Obseg teh sprememb je pripeljalo skupnost do tega, da je poimenovala prenovo blagovne znamke, da bi ponovila, kako je projekt dosegel svojo razkošnost kot opornik industrije DeFi, fantastično od svojega nastanka kot nadaljevanje neaktivnega projekta Telegram TON.

Temeljne tehnične spremembe omrežja so vključevale preoblikovanje celotnega programskega jezika z zamenjavo vozlišč iz C++ v bolj trdna in vzdušje boljša Rust vozlišča. Vzdrževanje sprememb je naredilo zmožnosti skaliranja omrežja skoraj neomejene in izboljšalo njegov že tako eden najboljših tempo.

Po spremembah, ki so bile uvedene v omrežje, in kasnejšem preoblikovanju blagovne znamke, platforme, ki ohranjajo zgrajene okoli omrežja in so pomagale njegovemu ekosistemu kristalizirati v skoraj zagotovo najrazličnejše bogate ekonomije v DeFi-ju, ohranjajo sprejeto obleko, se nadgrajujejo in dodatno rebrandirajo, da bi posneli novo in izboljšano aktualnost.

Sanje o decentralizaciji Eden med Temeljni arhitekti v razvoju omrežja je bila razvojna ekipa Broxusovih delavcev, ki je bila kriva za ustvarjanje in uvajanje večine izbir ekosistema. Glavni med številnimi dosežki Broxusove ekipe delavcev so omrežna platforma Octus Bridge s šokantno verigo, njena izvorna denarnica EVER Wallet in FlatQube DEX.

Vseskozi je cilj za oba Broxus in mreža Everscale kot celota naj bi se nanašala na obljubo omrežja, da bo temelj, na katerem bo zgrajen popolnoma nov in izboljšan model financiranja. Temelj te vizije je decentralizacija in izkoriščanje tehničnih zmogljivosti omrežja, da se strankam zagotovi ponovno umerjen ekonomski stroj, s katerim se vsi vlagatelji odprejo na enaki podlagi.

Spremembe, ki vzdrževati je prišlo na misel Everscale vzdrževati ga je uvedlo močnega bližje tem sanjam. Ne tako dolgo nazaj je Octus Bridge s preoblikovanjem blagovne znamke aktiviral svoj protokol DAO, s čimer je stranke pripeljal v mehanizem upravljanja platforme in jim zagotovil navodila in zmožnost, da most oblikujejo v orodje, kakršno si želijo.

Odmor dneva QUBE Zdaj je decentralizacija omrežnega FlatQube DEX prostor, ki daje prednost srčni fazi. Prejšnji petek je bilo objavljeno, da bo FlatQube lansiral svoj razkošni uporabni žeton QUBE z dogovorom o uvedbi DAO stopnje razvoja DEX.

Žeton QUBE ga bo verjetno sestavil tako, da bodo stranke lahko glasovale in objavile predloge upravljanja za poslovanje in uspešnost DEX. Poleg tega je bil QUBE pozicioniran kot verjetna zmogljivost za stranke, da plačajo pristojbine na platformi, in povsem novo vozilo za dodatne priložnosti za vlaganje in kmetovanje. QUBE odpira različna vrata za standardne stranke FlatQube DEX – stranke, ki bodo verjetno upravičene do znižanih provizij za svoje transakcije na DEX.

QUBE je zagnal omrežje Everstart lansirna ploščad, najprej popolnoma za korejsko ekipo Everscale, preden se odpre širši javnosti. Odpiranje žetonov poteka v skladu s formulo, ki je primerljiva s tem veteranom na platformi za lansiranje žetonov Binance.

Kako QUBE odprta dela

Stranke, ki si prizadevajo za prejem žetonov QUBE, lahko zberejo depozit proti tej prekinitvi v odprti situaciji Everstart. Znesek, ki ga vloži določena oseba, bo verjetno deljen s skupno količino osebnih vlog, po katerem se bo ta številka verjetno pomnožila s skupno količino žetonov, ki jih bo verjetno sprožilo odprtje, da bi pridobilo znesek, ki ga bo določena oseba prejela. . Odpiranje poteka z nežnim in napornim pokrovom. Če ne bi upoštevali nežne zgornje meje za depozite, bi odprtje veljalo za neuspešno in bi se vsa vplačana sredstva vrnila strankam. Če bi bilo preseženo zahtevno zgornjo mejo, bi stranke pridobile delček sproženih žetonov QUBE, ki ustreza odstotku skupnih vlog, ki jih je predstavljal njihov depozit, in bi bili dodatno povrnjeni za znesek sredstev, ki je presegel zamudno zgornjo mejo.

Od časa slikovnih pik je bila presežena tako nežna kot naporna zgornja meja, kar pomeni, da bo žeton odprt uspešen in bodo sodelavci prejeli delna povračila tako uspešno kot za svoje začela delovati delnica žetonov QUBE. Kljub temu žeton open poteka tiho in lepo, ker je bila naporna omejitev presežena, ne pomeni, da ljudje zdaj ne morejo sodelovati. Sodobni vlagatelji lahko vnesejo žeton odprt tako dolgo, kot traja formulacija, vse delnice pa bodo verjetno izračunane takoj, ko se izteče časovni okvir.

Stranke, ki bodo uspešno sodelovale pri odprtju žetona QUBE, bodo imele fleksibilnost, da svoje žetone prejmejo do mehanizem za sprostitev pravic. Odmerjanje bo vsak mesec zbralo del fragmenta QUBE žetonov določene osebe na razloženi datum. Žetoni bodo verjetno poslani v osebni fabuli na lansirni plošči, kjer jih bodo lahko umaknili, nato pa jih porabili, ne glede na iskanje ujemanja. Enako značilno za mehanizem odmerjanja na lokaciji na FlatQube DEX, je bil ta protokol uveden na lokaciji kot veteran orodja za upravljanje tržnih presežkov, da se zmanjša obremenitev pri plačilu nepremičnine in podpira dolgoročne naložbe.

Briljanten DeFi pride v stopnjo radovednosti Oprostitev QUBE označuje mejnik za FlatQube DEX in za celotno omrežje Everscale. V intervjuju prejšnji mesec je ustanovitelj Broxusa Sergey Shashev razkril, kako pomembna je decentralizacija danes, in izrekel: »Sfera se je spremenila. Vloga in možnosti kriptovalute in veriženja blokov na tem svetu se še naprej močno povečujejo v tem času. Denarne institucije zdaj ne zaupajo drugim, in kar je bolj potrebno, je, da navadni ljudje zdaj ne zaupajo finančnim institucijam obema. Silosiranje financiranja s pomočjo centraliziranih organizacij je bilo v preteklosti dragoceno, vendar se je ustavilo, zdaj pa povzroča neenakost. Potreba po decentralizaciji na tem področju v nobenem primeru ni bila tako akutna.«

Spremembe, ki se ohranjajo pri omrežju Everscale, izničijo prepoznavanje in odziv na to akutno potrebo. . DeFi, kot je bilo predvideno, ni bil pod nobenim pogojem zgrajen v enem dnevu. Gre za nalogo in nekaj, kar bi morda mogoče mogoče morda v celoti uresničili z razvojem in prizadevanjem. Toda zdaj bolj kot kdaj koli prej vidimo sadove tega dela. Ker gospodarstvo Everscale še naprej napreduje in svojim strankam ponuja sedeže pri spodbujanju nadzora, ta zanikanje tega, kar bi bil DeFi, vse bolj prihaja v raven radovednosti.

Je sponzorirano predložiti. Vohunski sistemi bodo zmagali pri naših gledalcih prav tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.
Bitcoin.com Media Bitcoin.com je najboljši ponudnik za vsako malenkost, povezano s kripto. Obrnite se na ads@bitcoin.com in se osredotočite na sporočila za javnost, sponzorirane objave, podcaste in druge nadomestne predloge. Zasluge slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti: To članek je v celoti namenjen informativnim funkcijam. To ni vzdihljiva ponudba ali nagovarjanje k predlogu za nakup ali prodajo, ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, takoj ali mimogrede, za kakršno koli težavo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bi nastala zaradi ali v zvezi s porabo ali zanašanjem na kateri koli protest, predmete ali izdelke in storitve, ki so navedeni tukaj . 2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -