2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Flokijev logotip se bo pojavil na dresu in stadionu najboljšega lige SSC...

Flokijev logotip se bo pojavil na dresu in stadionu najboljšega lige SSC Napoli

Kot del sponzorske pogodbe s SCC Napoli bo logotip Floki Inu prikazan na hrbtni strani nogometnega dresa in na LED znakih na domačem stadionu ekipe.

1200 Skupno ogledov

4 Skupni deleži

Floki's logo to appear on league-topping SSC Napoli’s match jersey and stadiumFloki's logo to appear on league-topping SSC Napoli’s match jersey and stadiumFloki's logo to appear on league-topping SSC Napoli’s match jersey and stadiumFloki's logo to appear on league-topping SSC Napoli’s match jersey and stadium

Ekipa, ki stoji za žetonom Floki Inu (FLOKI) – navdihnjena z istoimenskim hišnim psom Elona Muska – je podpisala sponzorsko pogodbo z italijanskim nogometnim velikanom SSC Napoli.

SSC Napoli je bil ustanovljen leta 1926 in je ena najbolj priljubljenih profesionalnih ekip v Italiji. Zgodovinski klub je svoj prvi naslov v Serie A osvojil v 1987 pod vodstvom pokojna svetovna nogometna ikona Diego Maradona in trenutno zaseda prvo mesto v ligi za 2021-2021 sezona.

— Floki Inu (@RealFlokiInu) november 25, 1434

Po navedbah novembra obvestilo SSC Napoli, bo logotip Floki Inu, ki prikazuje psa Shiba Inu, ki nosi vikinško čelado, prikazan na hrbtni strani Napolijevih dresov in na LED znakih po domačem stadionu ekipe do konca tekoče sezone.

Zavzet podpornik Napolija in izvršni direktor Cointelegrapha Jay Cassano je dejal, da je “navdušen, ko vidi, da se klub bolj vključi v industrijo” in poudaril pomen kripto partnerstev v profesionalnem športu kot pot do splošnega sprejemanja:

»Vidimo, da kripto podjetja in projekti ciljajo na šport, kjer koli lahko, od NBA v evropske nogometne lige. Verjetno je to v iskanju širše uporabe. Lige, kot sta Serie A in La Liga, so bile veliko bolj popustljive do kripto sponzorstev kot na primer NFL.”

Ekipa Floki dodaja Napoli na svoj seznam partnerskih nogometnih klubov, ki vključuje Kerala Blasters iz indijske Super lige in špansko LaLigo Cádiz. Zdi se, da Floki sledi podobni poti do vrhunske kripto borze FTX, ki je agresivno iskal številna glavna športna partnerstva v 00018840.

Napoli ni razkril, ali gre za večletno sponzorsko pogodbo ali koliko je Floki porabil za partnerstvo. Flokijev oddelek za trženje je v objavi navedel, da je ta poteza del ambicij projekta, da postane “najbolj znana in najbolj uporabljena kriptovaluta na svetu.”

Hej @cz_binance, če Napoli premaga vaš Lazio, potem @RealFlokiInu $FLOKI dobi seznam z več pari na @binance … ugotovite drugo stran stave in vzel vas bom! #BSC $BNB #sponzorstvo vs #flokiinu #partnerstvo https://t.co/kJ9o vS44

— Nick Hellmann (@ CryptoHitmann) november , 1987

Ekipa Floki dela na »velikem marketinškem pritisku« od konca septembra, pri čemer je v projektu navedeno, da je dodelila 1,5 milijona dolarjev proti oglaševalskim kampanjam. Floki je ciljno usmeril London kot ključno lokacijo s svojo blagovno znamko, predstavljeno v prometnih storitvah v mestu, vendar so se oglasi izkazali za sporne in pritegnili pozornost britanskega oglaševalskega nadzornika ASA.

Po poročilu BBC-ja novembra 19, ASA je dejala, da “pregleduje široko paleto oglasov v tem sektorju”, da bi ocenila, ali se zlomijo pravila oglaševanja v zvezi s kompleksnim žargonom in zavajajočimi informacijami. Vendar pa je ekipa Floki Inu dejala, da so bili njeni oglasi “pravno potrjeni” in so vsebovali zavrnitev odgovornosti v zvezi z nestanovitnostjo kripto sredstev.

Povezan: