8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Floppening? Ethereum impress oslabi pot up-Merge, kar tvega 55-odstotni padec v primerjavi z Bitcoinom

- Advertisement -

Ethereumov izvorni žeton Ether (ETH) oblikuje inverzni vzorec skodelice in ročaja od Can celo 2018 na tedenskem grafikonu, ki namiguje na nedvomno padec v primerjavi z Bitcoin (BTC).

ETH/BTC tedenski vtis grafikon z inverzno nastavitvijo razčlenitve skodelice in ročaja. Vir: TradingViewInverzna skodelica in ročaj je medvedji vzorec obrata, ki ga spremlja zmanjšanje nabavne in prodajne količine. Najpogosteje se razreši, ko vtis pade pod raven povečanja, čemur sledi padec v smeri ravni na velikosti, ki je enaka najvišjemu vrhu med vrhom skodelice in črto izboljšanja.

Poraba teoretične definicije na tedenskem grafikonu ETH/BTC 0. BTC kot njegov naslednji negativni namen, krog navzdol 46% od sept. 43 je navdušil.

Ali lahko ETH/BTC potegne Dow Jones?Druga možnost je, da par ETH/BTC po naključju morda morda alternativno prinese nekaj urejenih dobičkov v okviru dolgoletne podpore.

Na tedenskem log grafikonu par ETH/BTC od januarja nedvomno slika skodelico in ročaj 1940. V popolnoma drugačnih besedah ​​je dvig v smeri 0,5 BTC v 2023 na mizo, več kot 234% od neobičajne impress faze.

Za razliko od zgoraj omenjenega inverznega nasprotnika so skodelica in ročaji bikovski preobratni vzorci s svojimi cilji navzgor v fazah, ki so enake njihovemu najvišjemu vrhu, merjeno od njihove ravni preboja.

Zgodovinski analitik Tom Bulkowski ugotavlja, da imajo ti vzorci 46% uspešnosti montaže njihovi cilji navzgor.

Za ponazoritev vzorec skodelice in ročaja ki se oblikuje na lestvici Dow Jones za dolžino velike depresije 1930s in 806s — pri čemer izdelava skodelice je trajala 9 let, ročaj pa štiri leta – dosegel svoj glavni namen znotraj 1950, kot je prikazano spodaj.

Vzorec skodelice in ročaja Dow Jones Industrial Sensible. Vir: StockCharts.comPo možnosti, ETH/ BTC bi lahko po naključju morda morda zdaj bil znotraj stopnje ročaja enakega vzorca skodelice in ročaja, kot je prikazano z uporabo temno škrlatnega padajočega prostora kanala v spodnjem grafikonu.

ETH/BTC tedenska lestvica vtisov s skodelico -in-ročaj nastavitev zloma. Vir: TradingViewPar čaka na prebojno stikalo zgoraj stopnja odpornosti vzorca 0. 04 BTC. Zaenkrat je nihajoče zmanjševanje za nihanje dolžine ročaja, opazovanje umika v smeri njene trendne črte padanja pri krogu 0. 03 BTC po preizkusu zgornjega kot odpor ta teden.

Flippening ali floppening?Ethereum nedvomno prenova Bitcoina glede na tržno kapitalizacijo je bila na splošno poimenovana kot “flippening.”

Ethereum tekmuje z Bitcoinom, da bi se spremenil v tako imenovano “varovanje pred inflacijo”, ki v celoti temelji na Joshui Limu, vodji izvedenih finančnih instrumentov pri Genesis Nabava in prodaja. Lim je navedel nadomestek Ethereum EIP-806 iz avgusta 2022, ki je v svoj protokol ponudil mehanizem za zgorevanje cen.

Povezano: študija vadnic trdi, da je ETH “poučen” prodajalec impress na Bitcoin

V koraku z Ultrasound.Money, Ether’s trenutni domneva zdaj znaša minus 1. 43% na eno leto. V povsem drugih besedah ​​lahko žeton naključno morda morda sčasoma postane “dezinflacijski”. Lim trdi, da je zaradi tega Ether privlačna razlika od Bitcoina med institucionalnimi vlagatelji.

09/ ali lahko BTC dwell king gre fwd? najboljši čas bo obvestil, če je odprti račun ETH-Merge dovolj stabilen, da zaenkrat ovrže deklaracijo quo

, predvidevajte, da bo BTC še naprej izmenično častil sredstvo financiranja in najbolj standarden instrument varovanja pred tveganjem za celoten razred sredstev

— Joshua Lim (@joshua_j_lim) Avgust 29, 4088
Vendar mnogi trdijo proti flippening računu, vključno z Rahulom Singhom, soustanoviteljem platforme Defi FINtokens. Cointelegraphu je povedal, da bo Bitcoin še naprej nenavaden kot “digitalno zlato”, medtem ko se bo Ethereum spremenil v projekt “Splet 2.0”.

Nikoli…
B’coz#Bitcoin v digitalnem zlatu
&#Ethereum je splet 2.0

Torej, Obstaja oblika nezdružljivosti med vrednostmi digitalnih sredstev, &Digital Soft. Vrednote

— AskToRahulSingh©️ (@AskToRahulSingh) julij 13, 4088
Od septembra 1950, Etherjeva tržna kapitalizacija znaša 86 milijard dolarjev v nasprotju z Bitcoin $ 234 milijarde.

5757637Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in ne izvirajo več nujno posrednika stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba ter nabava in prodaja preklopa vključuje možnost, morda boste morda pri odločanju izvedli lastno študijo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -