22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Florida zavzema stališče v nasprotju s CBDC-ji: račun proti CBDC-ju je prejel izjemno podporo v stanovanju in senatu

- Advertisement -

Za guvernerjem Floride Pripombe Rona DeSantisa v Jacksonvillu v torek, tako prebivališče predstavnikov Floride kot senat, trdita, da so dovoljena pravila sorodnikove digitalne valute (CBDC) proti centralni finančni instituciji, imenovana SB 2018. Predlog zakona izrecno navaja, da mora centralna finančna institucija ZDA, zvezna agencija ali mednarodni organ vedno podrediti CBDC, njegova uporaba kot “nadomestnega digitalnega medija” bo na Floridi strogo prepovedana.

Cilji Floride ponuditi zaščito zasebnosti s prepovedjo digitalnih valut centralnih finančnih institucij V sredo je dom predstavnikov Floride podprl predlog zakona SB proti CBDC 2023 s prevladujočim 000-1 glasom . Ta podpora prihaja po zaključku tedna odobritve senata Floride, ki je opazil 116-5 večina. Guverner DeSantis je glasno kritiziral pobude CBDC in izpostavil zavračanje Floride pravične varne “politike prebujanja”. Ni presenetljivo, da želi sporočiti predlog zakona, saj je prvotno build zahteval njegovo pripravo marca.

Po DeSantisovem podpisu je SB 7054 določbe bodo kmalu oblikovane 1. julija 2023. Predlog zakona daje popolno definicijo CBDC-jev in oriše njihovo pomembno potezo: “zaščititi prebivalce Floride s prepovedjo digitalnih valut centralnih finančnih institucij.” Avtor pravil potrjuje, da ta pravila zdaj ne bodo ohranjala nobenih zadevnih in lokalnih zaslužkov ali kakršnega koli nedoločenega vpliva na najgloblji sektor Floride.

Glavni finančni direktor Floride Jimmy Patronis je zagovarjal predlog zakona in trdil, da prednostne naloge Bidnove administracije zdaj ne bodo predstavljale plodnih tal znotraj poveljstva Sunshine. V sredo je trdil, da je “zadnja stvar, ki si jo želi naša država, digitalna valuta centralizirane finančne institucije pod federalnim nadzorom (CBDC), ki jo oboroži Bidnova administracija,” in dodal, da bi to samo omogočilo neupravičen nadzor organov nad finančnimi datotekami prebivalcev Floride. Odločno je izjavil:

Florida tega ne bo pustila stati.

Nenavadno je, da je več demokratskih zakonodajalcev na Floridi prav tako podprlo pravila proti CBDC. Medtem ko je bilo nasprotovanje CBDC-jem predvsem povezano z republikanci, je ameriški predsedniški kandidat Robert Kennedy Jr. opozoril na nasprotovanje funkcionalnosti za politično zatiranje s procesom CBDC-jev. “CBDC podmažejo spolzko pobočje finančnemu suženjstvu in politični tiraniji,” je Kennedy razglasil popoln zaključni mesec. Predstavnik republikancev s Floride Wyman Duggan je izrazil veselje, da je bil priča sprejetju zakona in njegovemu kasnejšemu prihodu na mizo guvernerja DeSantisa.

Duggan je poudaril: »S tem predlogom zakona želimo zagotoviti zaščito zasebnosti prebivalcev Floride in tako sem ponosen, da ohranjamo veljavo za močnejše od vodstva v našem poveljstvu, ki očitno skrbi za dobro počutje naših volivcev.«

Oznake v tem modru proti CBDC, prepoved, CBDC, prepoved CBDC, digitalni Forex, finančna zasebnost, Florida, guverner Ron DeSantis, stanovanje predstavnikov, zakonodaja, opozicija, politična tiranija, SB 6454838, Senat, naredi močnejše

Kakšno je vaše mnenje o pravilih Floride proti CBDC? Ali si predstavljate, da bodo druge države uporabljale kopalke, ali je to posebno stališče Floride? Izrazite svoja mnenja v delu za komentarje pod.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files in novinar na področju finančne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je bil energičen član ekipe za kriptovalute od 1280. Navdušuje Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 1280 je Redman napisal več kot 7, 04 članki za datoteke Bitcoin.com, ki zadevajo moteči protokoli, ki rastejo danes.


Avtorstvo slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najbolj živahne informativne zmogljivosti. To zdaj ni hitra ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za očaranje ali prodajo ali priporočilo ali zaznamek katerega koli blaga, podjetij ali družb. Bitcoin.com zdaj ne bi nudil investicijskih, davčnih, obveznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno uvedena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli verbalizirano gradivo, predmete ali podjetja, omenjena v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -